מלחמת המיינסטרים vol.2

Ronnie O

New member
מלחמת המיינסטרים vol.2

והפעם- לא המיינסטרים המושמע ברדיו/טלוויזיה, אלא המיינסטרים שהולך בקרב מי שמנגן בגיטרה (והמבינים יבינו... והם יביניו...
) אבל כמובן שהכוונה היא לא מה אתם מעדיפים לנגן- אל אמה אתם מעדיפים לשמוע (במיוחד מחבר שלכם שעכשיו למד לנגן את זה ומנגן לכם את זה כל היום בקלאסית..) hotel california Vs. nothing else matters

Caraya

New member
nem

אבל שכחת את שני הלהיטים הנצחיים של נגני הגיטרה... סטירווי טו הבן והאוס אוף דה רייזינג סאן.

Cherub Rock

New member
nothing else matters

ברגע שגיטריסט מתחיל יחיסית לומד לנגן את השיר, ואני לא מדברת על ההתחלה שאותה גם אני יודעת מן הסתם, אלא ממש את כל הפתיח- עד שג'יימס מתחיל לשיר, אז אותו גיטריסט מתחיל יכול לנגן את השיר לפחות עד שזה מתחיל להיות מסובך יותר וזה עדיין ישמע אחלה.. את הוטל קליפורניה אני לא כל כך אוהבת

oneman2

New member
הוטל קליפורניה

הוא אחד מהשירים הכי טובים שנכתבו אי-פעם לדעתי, עם סולו מדהים. אני מעדיף לשמוע אותו כל היום (בטח שיותר מהשיר הזה של אואזיס שהחברים שלי כל הזמן מנגנים, לצערי).

הוא צועני ספרדי שברח לצרפת

אבל הוא לא ארגנטינאי.. הוא באמת גאון גם הנגינה של הלהקה הזאת ממש מגניבה!

fire witch

New member
זה נבלה וזה טרפה

השירים עצמם אחלה שירים , אבל אני חייבת לציין שזה אחד הסיוטים הגדולים לשמוע אותם מנוגנים שוב שוב ושוב ושוב על ידי כל מיני נגני קומזיצים ובשלב מסוים כל מה שבא לי זה להעיף להם את הגיטרה למדורה . לצערי את רוב תקופת ההתבגרות שלי העברתי עם אנשים כאלה ועד היום אני לא יכולה לשמוע את שני אלו , פינק פלויד , מאיר אריאל ואהוד בנאי בלי שיעלו בחילות ....

Caraya

New member
חחח...

מה רע בזה כ"כ? כמה מהלהקות שאני הכי אוהב הכרתי דרך חברים שלי, שחפרו לי שירים שלהן בכל פעם שנפגשנו והיה גיטרות (ותמיד יש לפחות אחת...) זה אחת החוויות המצחיקות כשאתה קונה דיסק ואתה בטוח שאתה לא מכיר אף שיר ופתאום אתה שומע איזה שיר ו-"היי! זה השיר הזה שהם חופרים איתו כל הזמן!"... (קרה לי עם Call Of Ktulu, ובכלל חצי מהשירים של מטאליקה). אני חושב שקומזיצים זה אחלה מקום להיחשף ללהקות חדשות..

Anuerysm

New member
אני אוהב כשזה קורה עם שירים שאתה מכיר

מפרסומות

fire witch

New member
כנראה שהחברים שלך לא חופרים כמו שלי ....

וחוץ מזה- קח בחשבון ש: בתקופה שאצלנו זה עוד רץ חזק הקטע הזה של הקומזיצים לא ממש היו לנו דברים אחרים לעשות אז זה היה קומזיץ כלללללל יום . שלנו לא היה אינטרנט אז היצא הלהקות/זמרים היה דליל עד מאד (מסתכם בזפלין , פינק פלויד , איגלס , מאיר אריאל , משינה ואהוד בנאי) ושרוב האנשים שאני מכירה אוחזים בלפחות גיטרה אחת .

fire witch

New member
בעיקר רונן

יש לו חרשת נפוצה , כל שיר שהוא אוהב הוא שומע / מנגן עשרים אלף פעם ביום עד שבא לך לפוצץ לו את המערכת

oneman2

New member
חבל שזה הרס לך

כי אלה אומנים גדולים אחד אחד. חוץ מזה שיש בדיוק שלושה שירים של פינק פלויד שמנגנים כל הזמן בכל מקום.

Caraya

New member
שלושה?

איזה עוד חוץ מוויש יו וור היר ואנאדר בריק אין דה וול?

oneman2

New member
Is there anybody out there?

אני לא מכיר אחד מהחברת נעורים שלא יודע איך "לנגן" אותו.

fire witch

New member
זה בסדר , לא חסר לי מה לשמוע

מי שמכיר אותי יודע שלא חסר לי מה לשמוע , זה מתחיל במגהדת' וקינג קרימזון , עובר בפרנק זאפה ודיפ פרפל ונגמר בגוון סטפני וברברה סטרייסנד .... ובאמצע יש עוד הרבה הרבה הרבה , אתה לא באמת רוצה לדעת . כל אלו לא חסרים לי ומדי פעם אני גם מקבלת רצון מוזר לשמוע אותם , זה לא עד כדי כך רציני

Anuerysm

New member
גם בן דוד שלי כזה

ובגלל שהפלייליסט שלו מאורגנת לפי סדר א'-ב', אפשר להתבלבל ולחשוב שהוא איזה טמבל ששומע רק פיפטי סנט אם זה בסדר ההפוך, גם אצלו זאפה מתחיל

למעלה