מלחמת הכוכבים 7

yossi02

New member
מלחמת הכוכבים 7

מישהו יודע אם יש אמת בשמעות שמתוכנן לצאת סרט מספר 7?

Padme Amidala

New member
לא ברור.

כל עוד אין הודעה רשמית מלוקאס, אז אי אפשר להסתמך על כלום.

D a N 1 4

New member
יש משהו שלא הבנתי.

אם בכלל יהיו סרטי 7,8,9 - מה תהיה העלילה? יכול להיות שיקחו את ה-EU וישימו אותו בקולנוע? אם כן, מה ען מארק האמיל וכל השאר? אולי שאולי הסרטים האלה יתבססו על השנים בין "אימת הפאנטום" ל"מתקפת המשובטים", או "נקמת הסית'" ל"תקווה החדשה"?

D a N 1 4

New member
נצל"ש, תמונה שמצאתי..

ברור לי שזה לא ישירות מהסרט, אבל בכל זאת- תודו שזה יפה

mace windu1

New member
דן ההמשך כבר כתוב...

לא מעט זמן! קרוב ל-20 שנה.. אני לא בטוח עם כל התסריטים אבל הרעיו העיקרי כתוב..

the Sithari

New member
כנראה שאחרי ROTJ

יש הרבה ספרים על התקופה הזאת (טרילוגיית the hand of thrawn וסדרת he new jedi order) אבל אני בספק אם לוקאס ישתמש בהם לסרטים

juggernaut

New member
לדעתי הוא לא ישתמש באלה לסרטים

כי הוא כבר עייף. נראה לי שהוא לא יעשה יותר סרטים.. נשאר לו רק אינדיאנה ג'ונס 4 לסיים השנה וזהו....

the Sithari

New member
לא נראה לי...

בכל זאת, יצירה שלו... וחוץ מזה שמעתי לאחרונה שיש לו כבר רעיונות לתסרטים, ושהרעיון שלו בהתחלה היה 4 טרילוגיות!

the Sithari

New member
4 טרילוגיות היו התכנון המקורי....

אבל הוא ויתר על זה כנראה... אולי באמת בגלל שהוא לא יחיה מספיק זמן

D a N 1 4

New member
נצל"ש - עידכוני פורום

באחד הפורומים שאני נמצא בו (ביפ), מדי שבוע יש עידכון פורום, בו מספרים על החדשות שקרו סביב הנושא של הפורום (במקרה של פורום ביפ - הערוץ והסטנדאפ בישראל), מזל טוב לגולש\ים שיש לו\להם יום הולדת, דברים חדשים שהתרחשו בפורום, ורעיונות נוספים. בדרך כלל מנהל\ת\י הפורום הם שמעלים את העידכון אבל יהיה נחמד אם יהיו גולשים קבועים שיכתבו את העידכון, כל אחד בתורו.
\

mace windu1

New member
דן.. אתה מנסה לרמוז למשהו?..

בכל מקרה כבר אמרתי לך אבל לא יזיק שוב! מזל טוב על יום חמישי שעבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D a N 1 4

New member
לא קשור לשבוע שעבר, הקטע

עם הימי הולדת הוא חלק מהעידכון. ותודה

Another Girl

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון ../images/Emo13.gif

אם אתם רוצים, אוכל לכתוב את העדכון השבועי הראשון בסופ"ש הזה, ואז מישהו אחר ימשיך.

willkins

New member
שאלה

טוב אני יודע שאני לא כתבתי בפורום הזה אף פעם, אבל פעמים אני קורא בו. היום ראיתי כתבה מעניינת באתר של רייטינג ועניין אותי אם זה נכון. כל מה שקראתי כאן היה לגבי סרטי המשך ולא סדרת ספין-אוף. הקישור לכתבה

D a N 1 4

New member
יכול להיות שזה יהיה משהו בסגנון

Clone Wars, אבל ספין-אוף לדמות אחת. כלומר, סדרה (מצוירת או לא), בעלת כמה פרקים, שתספר על רצף אירועים שקרה, שלא נראה בסרטים. יכול להיות שהסדרה תספר על אימוניו של אובי-וואן, ועל קוואי-גון בתור המאסטר, ועל המשימות אליהן הם נשלחים.

למעלה