"מלחמת ההתנחלויות", לבקשת המ,,,,,,,

shosh200

New member
"מלחמת ההתנחלויות", לבקשת המ,,,,,,,

המתנחלים. כל עוד הכיבוש נמשך ואיתו ההשפלה ודיכוי-החופש של הפלשתינאים, שקט לא ישרור פה. אזרחי ישראל לא יוכלו ליסבול הרבה זמן את החטוטרת הזו שניקראת התנחלויות ולשעבד את דמם של הנרצחים משני הצדדים ואת הונם (תקציבים), אך ורק בשל רצון המתנחלים לחיות בכל מקום, גם אם מקום זה מסכן אותם ואת החיילים. כל "כתר" על הפלשתינאים מגביר את המשטמה כלפי ישראל. כיתור בכל רחוב, וחיילים מכל עבר אלה חיי גהינום. הכיבוש מושחת ומשחית. די לראות את היתנהגות המתנחלים במיוחד בחברון. צאו משם. .

*pank

New member
שוש 2000!!!

אני מסכימה איתך כמעט בכל מילה, אבל אני מתנגדת בתוקף, לשימוש במילה כיבוש או כיתור. הפלשתינאים לא הותירו לנו הרבה ברירות... בל נשכח מי יזם את המלחמה הזו ומי אחראי על הטרור, ועל אין ספור רציחות של ישראלים חפים מפשע. אנחנו מדינה קטנה שנלחמת לשרוד ולא אמפריה הכובשת מדינות שכנות, על מנת להאדיר את שטחיה.

גילוי חדש!!!!

אחרי בדיקות רבות שנעשו נתגלה לנו ששוש הוא חולה במחלה איומה ביותר ששמה שמאלנות בדרך כלל מחלה זאת היא בעיה במוח.. מחלה זאת מדבקת ביותר!!! היא מועברת על ידי יתושים קטנים ומעצבנים כמו שוש שוש הוא בעצם הפועל מלכת היתושים הוא בדרך כלל היתוש שמפליץ את היתושים האלה כמה יתושים מוכרים ביותר הם:יוסי ביילין ,יוסי שריד ,עראפת אנא עיזרו לנו להילחם במחלה/תופעה המתפשטת תודה

*pank

New member
איזה ניק מפוצץ! הבעיה היא שהוא רק

מדגיש ביתר שאת, את השטויות שעוזבות את פיך. לגבי עראפאת אני מסכימה לחלוטין, האחרון או במילים אחרות גנב המליונים עושק עמו, שהתחיל את האינתיפאדה על מנת להסיח את דעתם מפשעי הרשות הפלשתינאית ולכוון את זעמם אל מדינה ישראל. אותו מנהיג שמעדיף לראות את עמו עני וסובל במקום לפתח אותו ולפתור את בעיותיו. הפלשתינאים הם לא כבושים, הם מקופחים ועשוקים ע"י עראפאת רוצח התינוקות.

פאנק

שמאלנית מטופשת בואי תשרתי את מדינתך ובמקום זה את עובדת בעבודות הזבל של עירית חיפה! איזה טימטום את אוספת בעצמך את הגופות של המחבלים בזבל!! פאנק הלוואי תימעכי מתחת לטנק השבכ הוא גוף גדול מאוד והוא קובר בוגדים אומנם לא כמוך אלא שמאלנים שהתקצנו קצת יותר ממך ונעשו משתפים של האויב חפפפ אחר כך חושבים איפה האלמוני הבוגד הלך? האם הוא נאבד? נחטף על ידי ערבים או חייזרים? לא לא ילדתי הנחמדה הם נחטפים על ידינו האאמצעים שלנו הרבה יותר טובים מכל הסי אי אי ביחד! תיזהרי אנחנו עוקבים אחריך אחרי כל צעד וצעד ואם שאלתם איפה קוטלים טיפשים הוא נחקר על ידינו אתמול אנו מנסים לשנות אצלו תגובות מוחיות וכו´ זהו אמרתי מספיק להתראות

אוהבים קוטלים..

אחרי הרבה עבודה שעשינו אתמול בלילה לשינוי תגובות מוחיות וכו´ אצל אוהבים טיפשים ללא הצלחה נודע לי שהוא שוחרר כמובן עם סם להשכחת זיכרונות אם זאת אנו מקויים שהניסיונות שעשינו בו אתמול לא יגרום לא להיות יותר מטורף.

*pank

New member
בכיר בשבכ! הבעיה היא...

שפאנק המטופשת לא קונה את זה שאתה בכיר בשבכ, כי לו היית בכיר בשבכ לעולם לא היית משתמש בניק הזה. אתה מבין אנשי השבכ יוצאים מגדרם לטשטש עובדה זו. אבל נחמד שיש לך איפה לממש פנטזיות. פאנק שחושבת שפנטזיות זה דבר מדליק, טוב שולחת לך קצת קצפת.

אלי.

New member
עניין של זמן, וניפטר מהשטחים.

התמונה שאת מציירת היא חלקית - חייהם של הפלשתינאים אכן גיהנום, אבל גם חיי המתנחלים הם גיהנום, בפרספקטיבה שלנו מכאן - שינקינאים וכפר-סבאים כאחד. מצב כזה בודאי שלא יכול להמשך הרבה זמן, וזה רק עניין של זמן עד שמדינת ישראל תתפנה מהשטחים. בכל מקרה, רוב רובם של המתנחלים לא אשמים במצב - הם רק שבויים בידי הפוליטיקאים, בידי הדת (חלקם), ובידי קיצונים מסוגם של לוינגר ומרזל.

resh0

New member
עניין של זמן וניפטר מפלשתינאי ישראל

חייהם של כל תושבי המזה"ת אכן גיהנום. מצב זה בוודאי שלא יכול להמשיך הרבה זמן. זה רק עניין של זמן עד שישראל תפנה מתחומה את פלשתינאי ישראל. בכל מקרה, רוב רובם של פלשתינאי ישראל לא אשמים במצב - הם רק שבויים בידי הפוליטיקאים, בידי הדת (רובם) ובידי קיצונים מסוגם של טיבי, דהאמשה, בראכה וכו´.

resh0

New member
לא למדת את לקח רצח רבין. את מסיתה!

אזרחי ישראל כבר החליטו בבחירות שהם מעוניינים בהמשך קיומן של ההתנחלויות ולא לויתורים לעראפת. הקימי מפלגה שתצהיר בגלוי כי היא תמחק את כל ההתנחלויות ותפסיק את הכיבוש, נראה כמה מנדטים תקבלי. זאת הדמוקרטיה, לטוב ולרע. בנתיים אני מציע לך להתיישר עם עמדתו של רובו המכריע של העם. ישראל כבר מזמן איננה כובש!!! מעל ל 97% מפלשתינאי השטחים נשלטים בידי הראשות הפלשתינית. ואולי את תוכלי להיות השמאלנית הראשונה שתענה על השאלה באופן פשוט: - מהם הקריטריונים שעל-פיהם ניתן להגדיר מ"ר ספציפי על-פני כדה"א כ"שטח כבוש"? - האם מוכר לך מ"ר אחד על-פני כדה"א שאינו "שטח כבוש"? - מהו דינו של כל מ"ר על-פני כדה"א העונה על הקריטריונים שמגדירים "שטח כבוש"? אני משוכנע שגם את לא תרימי את הכפפה.

פאנק

לא ביקשתי שתאמיני לי ברגע שנשים עליך את ידינו טוב נו בכל מקרה מי ירגיש במותך..

shosh200

New member
למחרחרי מלחמה כמוכם, אומר,,,,,,

אתם הימניים שמזמן, אתם פשיסטים עלובים. כן אתם ו,, "הם אמרו שהשלום מסריח, לכן יחרחרו לנו, מלחמה ריחנית, בדמי ובדמך, אחי" מתוך שיר קרואטי/ סרבי.

שמאלני מסריח..

לך לשרת בצבא! או שאתה משתמט מהצבא בגלל בעיות מצפוניות(אלעק) כמו שהראו היום את הבן של האבא של האח של שרה נתניהו שמסרב בגלל בעיות מצפוניות לשרת בצבא! שוש אני לא יודע איזה יתוש אעביר לך את הסם השמאלני הזה שנותן לך להיות כל כך עיוור אתה מוכן להגיד לי מי זה היה?? ביילין,שרידה רק תגיד!!

למעלה