"מלחמת ההתנחלויות". ולכן,,,

shosh200

New member
"מלחמת ההתנחלויות". ולכן,,,

כל עוד הכיבוש נמשך ואיתו ההשפלה ודיכוי-החופש של הפלשתינאים, שקט לא ישרור פה. אזרחי ישראל לא יוכלו ליסבול הרבה זמן את החטוטרת הזו שניקראת התנחלויות ולשעבד את דמם של הנרצחים משני הצדדים ואת הונם (תקציבים), אך ורק בשל רצון המתנחלים לחיות בכל מקום, גם אם מקום זה מסכן אותם ואת החיילים. כל "כתר" על הפלשתינאים מגביר את המשטמה כלפי ישראל. כיתור בכל רחוב, וחיילים מכל עבר אלה חיי גהינום. הכיבוש מושחת ומשחית. די לראות את היתנהגות המתנחלים במיוחד בחברון. צאו משם.

all

New member
שוש היקרה, הטעות שלך איומה

אולי את לא תסבלי את זה, ואולי עוד כמה אלפים. אך אני כן אסבול את זה. ואם תכנסי לאתרי הסקרים, תתפלאי לגלות ש 93% מהנשאלים (ללא הרחוב הערבי/חרדי כמובן), הם בין נמנעים עד דורשים להשמיד את הרשות הפלסטינית. ורק 7% עדיין מאמינים באיזושהי הידברות. ועוד דבר, "צאו מחברון" אלה היו בדיוק הצעקות שצעק ההמון הערבי הזועם במעוראות תרפ"ט, ואכן לאחר שטבחו כמעט 100 איש היהודים אכן יצאו משם. אז קדימה שוש, תארגני את החברה ולעבודה -"איטבח אל יהוד", זו הססמא לא?

בת-עמי

New member
"בכל מקום"

"אזרחי ישראל לא יוכלו ליסבול הרבה זמן את החטוטרת הזו שניקראת התנחלויות ולשעבד את דמם של הנרצחים משני הצדדים ואת הונם (תקציבים), אך ורק בשל רצון המתנחלים לחיות בכל מקום,..." הכל מקום הזה להזכירך זה א-ר-ץ----י-ש-ר-א-ל אם אנחנו לא נהיה כאן קו הגבול יהיה קרוב יותר המלחמה תכנס יותר עמוק... גם נתניה מסכנת את השוהים בה... רק בשל רצון האנשים שם לחיות בכל מקום... כל כתר מונע יציאה של מחבלים לפיגועים בערים ולפיגועים ברחבי יש"ע סגר מונע שפיכת דם יהודי!!!!!! זה לא כיבוש זה פשוט ישיבה בארץ ש-ל-נ-ו את מוזמנת לגור בחברון אני רוצה לראות את התנהגותך לאחר מכן יש על חברון ירי יומיומי וחייים מטורפים ובגלל שהתנהגות כל המתנחלים כ"כ מתונה ההתנהגות המתונה של מתנחלי חברון נראת לכם קיצונית (ואני לא מדברת על פגיעה בשוטים יהודים) ל-א-----נ-צ-א-----מ-כ-א-ן ז--א--ת------א--ר--ץ------י--ש--ר--א--ל

אולי גם ירושלים וחיפה ותל אביב

ועכו ורעננה וכפר סבא ואלפי מנשה ונתניה ובכלל אולי גם את כל א--ר--ץ------י--ש--ר--א--ל כל יפי הנפש לא רצויים כאן ויכולים ליסוע לערפאת הם יכולים להיות מטע ההסברה שלו אני מאלפי מנשה ואני מתנחל גאה (לא
) בארץ ישראל שלי גם קלקיליה היא שלנו וג´לג´וליה! הם המתנחלים!!!!! אנחנו באמת לא צריכים מתנחלים (ערבים) !!!!!

all

New member
זה מה שאמרתי כבר לפני חצי שנה

אם יהודים "מתנחלים" בשטחים, הערבים מתנחלים במדינת ישראל. שאלה, האם לא יגיע מתישהו יום בו נפסיק לנסות לגרש אנשים מהבתים שלהם?

בת-עמי

New member
הערבים לא מתנחליםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מתנחלים זה לא מילת גנאיייייי הערבים לא מתנחלים מתנחלים זה בא מהתנ"ך ולפי התנ"ך להנחל זה אומר להשתרש בארץ חס וחלילה שהערבים יהיו מתנחלים שאחד מאלפי מנשה יגיד את זה????

ארי ש

New member
כל עוד נמשך הכיבוש ביפו ,חיפה,עכו..

גם לא ישרור פה שקט, אז בואי ניתן להם את כל המדינה,נקבל אזרחות פלסטינית וכולם ( במיוחד אנשים כמוך ) יהיו שמחים,אני מניח שמה שאני כותב מהווה בעיה בשבילך,את יודעת למה ?? את בטח עוד איזה צפון תל-אביבית מפונקת שמחפשת יחס,מזמן הבנו שהארץ מחולקת לתל-אביב והשאר,בתל אביב אסור לגעת,אבל על כל מה שמסביב אפשר ורצוי לוותר,אז יש לי עצה בשבילך, תמשיכי לעשן גראס במגדל השן שלך ועזבי אותנו האנשים הפשוטים לנפשנו !!

מה?????

איזה שטויות אנחנו בארץ שלנו הם הכובשים!!! הם הרוצחים הם המחבלים !!! הם באים לארץ שלנו ומקבלים שטחים !

למעלה