מלחמת אזרחים ביוון

moastar

New member
מלחמת אזרחים ביוון

מחפשת המלצות קריאה/ צפיה . אשמח לקבל רעיונות

אורי-

New member
קצת בנושא מלחמת האזרחים ביוון

בוויקיפדיה מוזכרים שני ספרים, הראשון בדיוני והשני מבוסס על אירועים אמיתיים: אלני, של ניקולס גייג'. מחיפוש כללי ונוסף ברשת, נראה שהסופרים היוונים נמנעים מלהתייחס אליה ולכן אין הרבה חומר בנושא, אם כי קיימים עוד ספרים שמתייחסים למלחמה/ מתרחשים במקביל לה. מאמרים אקדמיים בשפות זרות - אני בטוח שניתן למצוא (באתר הספריה של האוניברסיטאות), אך לא בדקתי כיוון שלא ברור איזה סוג מידע מבוקש על ידך. מה מטרת הספר? ידע אישי, או במסגרת לימודים כלשהם? אם עבור ידע אישי - אני הייתי מתחיל בקריאת הספר של ניקולס גייג'. איזכורים כלליים יש גם באתרים ומדריכי תיירות, שמציגים את הגרסא הרשמית והנרטיב המקובל לגבי המלחמה (גם אם ממנו לומדים שזה אירוע שאולי מעדיפים לקבור - יש בכך אמירה חשובה) בנושא סרטים - באתר של אוניברסיטת חיפה מוזכרים כמה סרטים.

moastar

New member
מלחמת האזרחים

את אלני קראתי ואכן ספר מרתק מטרת הספר ידע אשי הייתי שמחה לקבל רשימה של ספרים שמתייחסים למלחמה/או במקביל לה תודה על הקשיור של הסרטים,ראיתי לא מעט סרטים משם למעט: הסרטים של אנגלופולס שלא ניתן להשיג בארץ, וסרטים נוספים : 1.the th11 day 2. attila74 אגב האם ניתן להשיג מהספריה את הסרטים גם מי שאינו סטודנט שם? תודה

אורי-

New member
את אוני' חיפה אני לא מכיר

אני לא יודע מה הנהלים שלהם לגבי השאלת סרטים עבור מי שאינו סטודנט של האוני'. נראה שיש לך מה לתרום בנושא מלחמת האזרחים ביוון, אשמח אם תוכלי לתת סקירה קצרה על המלחמה והשפעותיה כפי שאת מבינה אותה תודה!

למעלה