מלחמת אוסלו

אריסטו

New member
מלחמת אוסלו ../images/Emo16.gif

או מלחמת 30 השנה שכפה עלינו שמעון פרס וחבריו עוד בעוד החמה יוקדת ביום קשה זה להעמיד את הכנופיה הזאת בפני בית דין צבאי

bm

New member
יותר נכון - מלחמת שלום ההתנחבלויות

תוציאו את אלו שרחוקות מהקו הירוק, שימו גדר כמו בלבנון - ותקשיבו לשקט.

bm

New member
ואם לא תוציאו ...

לפחות נדע על מה המלחמה. אין שום סיבה, שמה שעובד, על גבולות לבנון, סוריה וירדן, לא יעבוד על הקו הירוק, פרט לשאיפות של המתנחלים.

יש סיבה ידידי

הגבול עם ירדן סוריה ולבנון לא עובר 15 ק"מ מהיםולא חוצה את ישראל לשנים. ירדן סוריה ולבנון הם מדינות עם רצף טריטוריאלי , שלא כמו מדינה פלשתינית שאם תקום תהיה חציה ביו"ש וחציה בעזה תוך שאיפה לאחד בין שני חלקיה כך שהיא תהיה איום מעצם מהותה. ובנוסף סוריה ירדן ולבנון הם מדינות שיכולות להתקיים לצד ישראל, השאיפה של הפלשתינים היא לחזור לכפריהם בתוך ישראל בזכות השיבה ועל ידי כך למחוק אותה מהמפה. או פלשתין או ישראל , שתי המדינות לא יכולות להתקיים זו לצד זו. ההתנחלויות הן לא הבעיה הן הפתרון. רק ישראל חזקה ולא מאויימת תוכל להגיע לשלום עם הערבים הגרים בשטחי ארץ ישראל. ניסינו את שיטתכם באוסלו, ברק הסכים למסור לערפאת את יש"ע ובתמורה קבלנו מלחמה. הסר את המסך מעיניך וראה את המציאות כמו שהיא - אין עם מי לדבר , תליית האשמה בהתנחלויות היא בריחה מהמציאות שאת תוצאותיה אנו משלמים יום יום וביתר שאת היום בירושלים. הפתרון היחיד - החרבת הרשות הפלשתינית , תנופת בניה בהתנחלויות וחזרה לימי השלום האמיתיים ששררו פה עד הסכם אוסלו.

bm

New member
יש קו ירוק - ויש בפנים ובחוץ -

עם תיקונים "קוסמטיים" במידה זו אחרת. קאפיש? ההתנחלויות הקיקיוניות משתמשות בכח-אדם, שהיה צריך לפטרל על הגבול.

בשביל לעשות שלום צריך שנים

זה שאתה מנסה להשלות את עצמך שלקו שביתת הנשק מ49´ יש איזו משמעות לא אומר שגם הצד השני מקבל את זה. לגבי הערבים אין שום משמעות לקו הירוק הקדוש כל כך בעיניך מבחינתם יש ישראל אחת על אדמה ערבית איסלאמית ואותה צריך לחסל. גבול שתקים לא יעצור את המרגמות הקטיושות ואחר כך גם את הטנקים והמטוסים שיהיו להם אם תהיה להם מדינה. חאלאס עם האשליות העצמיות והרמאות העצמית. הקו הירוק לא היה קיים מעולם ואין לו שום חשיבות חוץ מבראשו של השמאל הישראלי. לא לחינם לא הגבת לכל מה שכתבתי בתגובה ובחרת להתייחס רק לחלומותיך על חלום. חלומות שכיום אנו משלמים עליהם בדם.

bm

New member
אני מדבר על ג-ד-ר- ע-ל ה-ק-ו ..

ה-י-ר-ו-ק (עם תיקונים), אתה עונה לי על שלום, שזה עניין לפנטזיונרים, כמו פרס ושרון. מה אתה רוצה?

אני רוצה שליטה של צה"ל מהים עד הנהר

שלא יסתובב שום ערבי חמוש בכל שטח ארץ ישראל המערבית. גדר על הקו הירוק זו בדיחה טנקים ירמסו אותה בשרשרותיהם ומטוסים מרגמות וארטילריה יחלפו מעליה. כל פתרון אחר חוץ מכבוש מחודש של יש"ע והשלטת שלטון ישראל תוך אוטונומיה לא חמושה של ערבים תושבי יש"ע (ולא מיובאים מטוניס) היא הזיה שנשלם עליה בדם יקר.

bm

New member
רוצה - תהיה הגון שלם את המחיר

בשקט - ואל תפיל את התיק של הנפגעים על אחרים.

את המחיר אנחנו משלמים עכשיו

על הרפתקאות השמאל. לפני שפרס ורבין הביאו לכאן את ערפאת ומחבליו וציידו אותם בנשק מעולם לא שלמנו מחיר כבד כל כך בהרוגים, בפצועים ובהרס הכלכלה כמו שאנו משלמים מאז אוסלו. אם נשתלט שוב על שטחי יש"ע ונעשה זאת בחכמה, נשלם מחיר נמוך מאוד תמורת שקט ושלום , ונחזור לימים הטובים שלפני אוסלו. אם הערבים יבינו שלא יוכלו לנצח אותנו הם ישלימו עם קיומנו. כיום אנו כל הזמן נותנים להם את ההרגשה שמשתלם להם להלחם כי סופה של ישראל קרוב.

"הימים הטובים שלפני אוסלו" ??

דווקא לי זכור מאותם ימים טובים אינתיפאדה שהחלה בשנת 1988 זכורים לי פיגועים בתוך הארץ אך גם מחוץ לה זכורים לי אנשים קשיי יום כהי עור עם כיפות שזעקו אז "מותת למחבלים ולערבים" בחימה שאינה יורדת מהיום צצצ זיכרון כל כך , כל כך קצר יש לברברים שרוצים שהמדינה הנארה שלנו תנהג ב ד י ו ק כמו אירגוני הטרור שנוהגים בנו...

דווקא לא נראה לי שזכור לך

אתה לא נראה לי מישהו שאז היה יותר מגיל 10. ובכל זאת - הימים ההם היו ימים טובים, אמנם היו מעט פיגועים פה ושם אבל לא בקצב הרצחני של היום יהודי הרוג כל יום , ו20 ביום אחד. גם אז לא עשו מספיק בשביל להביא את השלום, אבל היו בדרך הנכונה , התנחלויות נבנו והתרחבו , אש"פ היה בשפל מעמדו בטוניס מנודה ומוחרם בינלאומית, אם היה שמיר נשאר ראש ממשלה וועידת מדריד היתה נמשכת , בלי לדבר עם טרוריסטים אלא עם ערבים בשטחי יש"ע ובלי לחמש אותם בנשק אלא לתת רק אוטונומיה כבר היה שלום. כמה חבל שמי שעלה לשלטון היה רבין שכרת ברית עם הטרור והביא לכאן רוצחי יהודים וסייע להם לעלות לשלטון ולבסס את שלטונם. בגללו אנו במצב שאנו היום. מצב גרוע לאין שעור מזה של הימים הטובים שלפני אוסלו. נקודה.

נו, שוב רבין אשם בפיגועים, תרצחו גם

בס"ד את גופתו? צצצ... כמה טינופות יכולים להיות בני אדם שעוד מעיזים לקרוא לעצמם "יהודים"???? וחמור מזאת ללעוג ליהדותם של נאורים מהם בגלל שהם לא מנשקי מזוזות ולא צועקים "מוות לערבים"?.........

אל תגיד לי שאתה לא רואה את הקשר

בין הבאת ערפאת והמחבלים לישראל על ידי רבין ופרס לבין הפיגועים הרצחניים שמתבצעים כיום. יש גבול גם לעצימת העיניים. גם אם רבין התכוון לטוב וגם אם לא היו צריכים לרצוח אותו (אם כי להעמיד אותו לדין וגם את פרס היו גם היו צריכים) אין ספק שמה שקורה היום והדם היהודי שנשפך כיום כמים זו אשמתו ואשמת חבר מרעיו כנופיית אוסלו.

resh0

New member
הקו הירוק הוא רק קו הפסקת אש.

כמוהו ישנם רבים, למשל על התעלה. אפשר לחזור לשם על-פי הצעתך?

וינטו

New member
התנחבלויות הוא פתרון הפלא?

כמה טמטום יכול להיות במשפט כזה קצר?

resh0

New member
ואולי ההפך?

נוציא את פלשתינאי ישראל אל תחום הראשות הפלשתינית ואז נשים גדר! אם אינך מתנגד מוסרית לבצע טרנספר מחד, אז מאידך בוודאי שלא תתנגד מוסרית לבצע טרנספר הפוך. אם השקט הוא החשוב, אז קדימה לטרנספר.

דודיטר

New member
הוצאת לי את המלים מהפה BM

הוצאת לי את המלים מהפה. גבול הרמטי עם גדר חשמלית וסיורים ימנע ב99 אחוזים את הפיגועים אבל המטורפים המשיחיים לא מאפשרים לנו לצאת (למרות שרוב העם כולל מצביעי ימין רבים מצדד בפינוי התנחלויות מבודדות) ומכריח גם את התושבים בתחומי הקו הירוק לשאת במחיר המשיחיות שלהם. דרך אגב החיזבללה לא מחבבים אותנו יותר מאשר הפלשתינאים ולמרות זאת כבר שנה יש שקט והתקריות היחידות הן בהר דב שם אין גדר הפרדה.

אבו-דני

New member
דודי אתה טוען בלהט את שהחמס סותר

אתה טוען שפיגועים לא יהיו אם נאיל לצאת מהשטחים...וזאת בניגוד להצהרות החמאס והגי´הד האומרות במפורש שהפיגועים ימשיכו עד שתעזוב חזרה לפולין (כך ההצהרה במקור) האם טענתך שהם מכזבים? עד היום אמת היתה בכל הצהרותיהם..התואיל לאמר מה אם כן טענתך הנגדית? שלך האבו

למעלה