מלחמה...

מלחמה...

ערב, אנחנו על האוטובוסים בדרך לצפון. בדר``כ נוסעים לצפון לנופש, הפעם מטרת הנסיעה שונה. אני מסתכל על האוטובוס, חלק מהחבר`ה מנסים לתפוס תנוחה טובה לשינה, לך תדע מה יהיה שם. שימי מרים את הראש, הוא דיבר עם אחיו בהר דוב, יש לנו הרבה הרוגים. גלעד המ``מ שלי ניגש אלי ``אולי תשתמש במה שלמדת בקורס צלפים, אומרים שכנראה ניכנס``. בראש עוברים כל הסיפורים על לבנון, והנה גם אני בדרך. אורי מתעצבן שלושה ספסלים לפני יש לו חתונה לסדר, אין לו ראש למלחמה. חושב לעצמי איזה מזל שהספקתי לקפוץ לפני לישיבה. הרב אבנר אמר ללמוד את הרמב``ם, לאף אחד אין כאן. אייל מתנדב לומר בכל את מה שהוא זוכר, לא בדיוק באותם מילים, הוא מתנצל מראש. אליאב עובר זורק בדיחה, הוא מבין בדרך לאן אנחנו, אבל לפחות שנגיע לשם עם חיוך. פתאום הרעיון לכתוב מכתב הביתה כמו בספרים לא נשמע מטופש. אני מציץ מהחלון, מחסום רימונים. אולי כדאי לנוח קצת לפני. מחפש לעצמי תנוחה לשינה, נרדם..

Blablabla777

New member
....

שיהיה לך בהצלחה בחיים... ו.. ואוו פשוט ההיתי חייבת להגיד שיש לך כתיבה ממש יפה...

elivnat

New member
זה ממש מעניין מה שכתבת..../images/Emo42.gif

אם אתה יכול לשתף אותנו בעוד חוויות מהימים האלה זה יהיה מעולה..

isilme

New member
זה פשוט עצוב שזה ככה..../images/Emo205.gif

ד"א- יש לך כתיבה יפה מאוד.
תהיו אופטימים!

לכל מי ששאל...

זה אמיתי לחלוטין, (לא כולל שמות). בעז``ה אני אמשיך לכתוב, (העובדה היא שבסופו של דבר חזרנו משם הודיעו לנו שיוצאים לשבוע חופשה רגילה אבל מחר (א`) אנחנו קופצים חזרה לשם).

.................

נהניתי לקרוא,אבל הלוואי שלא הייתי צריכה לקרוא על זה. רק להגיד לך שאני (ואני בטוחה שכולנו...) איתכם ותומכים בכם ושולחים לכם הכי הרבה חיזוקים בעולם, ו..פשוט תשמרו על עצמכם ותאמינו כל הזמן. בסוף יהיה טוב ובע"ה תחזרו בשלום והכל יהיה בסדר

למעלה