מלחמה - ריקודים

sinkope

New member
מלחמה - ריקודים

האם היו אי אלו ריקודים שהיתפרסמו לאחרונה בגלל המילחמה כמו שהיה בריקוד שמע אלו-קי באינתפאדה האחרונה מעניין לדעת

אלי רונן התחיל לחדש את ../images/Emo27.gif

"לצפון באהבה". ריקוד מעגל שלו משנת 1987, שבעקבות החידוש של השיר ע"י שרית חדד, אלי מנסה גם לחדש את הריקוד ברחבות הריקודים.
אלי חידש בעבר את "את הגשם" בעקבות חידוש השיר (ע"י שלמה ארצי ששר זאת גם במקור), והריקוד זכה להצלחה. רואים - לא חייבים לחבר ריקודים כפולים, אפשר לחדש את הישנים

../images/Emo204.gif יש לך אולי מושג....

איפה אפשר לראות את הריקוד על מנת לרענן את הזיכרון?

לין11

New member
פרפר צהוב-

בואי בשבת להרקדה של אייל עוזרי בבורסה ותוכלי ודאי לראות את הריקוד. אלי רונן רקד אותו שם לפני שבועיים או שלושה, והבנתי שאייל גם לימד אותו בחוגים שלו.

BIG APPEL

New member
"לצפון באהבה"

איך אומרים: "אהבה ממבט ראשון" - הריקוד היפה מתקבל בהתלהבות על ידי הרוקדים , מומלץ בחוםםםםםםם. תגובות לריקוד מ"סברס" ILANA -------------------------------------------------------------------------------- תודה לצוות האתר והפורום על העידכון שאתם און ליין מהארץ, ועידכון מכאן שבוע שעבר למדנו ב- W D.C ריקוד חדש ומקסים של שרית חדד לצפון באהבה שמעתי שלימדו את זה גם בכמה מקומות ב NY ומאוד אהבו את הריקוד, האם מכירים את הריקוד גם בארץ? אילנה דב אורבך מנהל פורום ריקודי עם -------------------------------------------------------------------------------- כן, אני מכיר את הריקוד. מדובר בריקוד מעגל של היוצר אלי רונן משנת 1987. מילים: דודו ברק / לחן: נורית הירש / ביצוע: להקת פיקוד צפון. לאחרונה קיבל הריקוד "פריחה" מחודשת עם היציאה לאור של הביצוע החדש של הזמרת שרית חדד. Aliza Rosen -------------------------------------------------------------------------------- ריקוד יפהיפה שחיבר אלי רונן. ירון כרמל לימד אותו בהרקדה ב"משגב", ואהבתי אותו מאוד וגם הרוקדים מאוד אהבו. אני מקווה כי כמו ריקודים אחרים של אלי רונן , גם זה יהפוך לנכס צאן ברזל. __________________ Aliza Rosen

בא מן השתיקה......

הרקוד של היוצר אבי לוי אוהבים מאוד.ורוחות מילחמה של רפי זיו .ריקודי מעגל.מעימת הטבק, של ויקטור גבאי וכל הכוח של אלי סגל עים יורם ששון. ולסיום את בוני לי אני אהבתי . בתקופת בין המיצרים יש זמן לקצת מיוחדים ולמדתי את בוני לי של יורם ששון .;-זה מספיק???? )

שרק צר לי . לאכזב אותך......

יש מקלדת חדשה אני היא החדשה על המקלדת .ועכשיו קיבלתי מסר מהרופא שיש לי דיסקלציה חחחחחחחחחחחחחחחורק אני צוחקת???

תתחדשי.... אם תצטרכי

עזרה/עזרא בשימוש בפורום, תוכלי לפנות במסר אישי... בקשר לדיסלקציה... "אללה יסעדק"... או במילים אחרות , לכי לרופא אחר לקבלת חוות דעת נוספת... הרופאים של היום, זה לא הרופאים של הפורום...

את הדיסקלציה ......איבחן רופא נהדר?

ואת מה שכתבתה עכשיו ??..לא צריכה דיעה נוספת נושא הדיסקליה העיקר שאני ברורה לך וסובבים אותי מישפחה .....רוקדים ....ועוד.

הבהרה:

אם מישהו הבין מהתגובה הקודמת שלי לאתי מעודה שכביכול אני "יורד" עליה.... הובנתי לא נכון...אתי היא חברה טובה שלי וגם אם לא הייתה כזו, לא הייתי "יורד" עליה או על מישהו אחר מאנשי הפורום - זה לא אופיי.. למען הסר ספק.. אין לי שום מושג לגבי מצבה הרפואי של אתי...וזה לא ענייני....המונח דיסלקציה עלה כבדיחה בעקבות שיחה שהתנהלה ביננו שקשורה למסר מוזר שהיא קיבלה ממישהו.. אי לכך, עצם העלאת המושג "דיסלקציה" אין בו רמז לכך שאתי היא דיסלקטית או לא....{נשבע לכם שלא יודע ולא ענייני}. אתי, אני מתנצל אם חשת אי-נוחות מתגובתי... לא זו הייתה כוונתי.

למעלה