מלחמה עם העולם

אני נלחם בעולם כי אני רוחני יותר והעולם מנסה לכפות עליי חומרנות. האישה שהכי אהבתי בחיים הייתה עובדת השמה שלי, ניסיתי ליצור אתה קשר ולא הצלחתי. פסיכולוג גאון שעבד בשבילי שם, הציק לי בדיבור כדי שלא אצור אתה קשר, והזיק קשה לשיחות שלי עם אנשים. אני שואל חברים על דברים שהם אוהבים לעשות כדי ליצור חברות אישית וחזקה, ויש חושבים שאני חוקר. אני משתדל לדבר מאוד ברור ומשתמש בתחכומים כמו להגיד "תאמין לי" במקום לשקר כדי למנוע אי הבנות לא כדאיות. פעם הייתי אומר את זה לאנשים זרים וסיכנתי את חיי, כיום אני לא אומר לאנשים זרים. אני מנסה לפתור מריבות בעזרת הסברים ודיבור ולפעמים גם נזיפה סמכותית ואיום בתלונה. אני אוהב לחשוב על בחורות, וזה משמח אותי ונותן לי כוח להילחם בעולם ולשפר אותו. כשאני חושב על בחורות, יוצא לי לפעמים קול מהפה שמפחיד חברים בכפר, אז הם עושים לי מבטים מאיימים ואני מחזיר מבטים מאיימים ואז הם מכים אותי. פעם לא חשבתי על זה שהקול מפחיד אנשים ולא נעים להם, וחשבתי שהוא דרך להילחם בעולם. עכשיו אני מנסה לחזור בתשובה כדי לחזק את הרוחניות שלי. אני חושב שרוב האנשים בעולם טובים אבל חומרניים ולא חכמים. אני עדיין מאוד אוהב את עובדת ההשמה ותמיד אוהב אותה, אני חושב שהיא הדבר הכי חשוב בחיי.

למעלה