מלחמה טוב או רע???

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

shine on

New member
מבינה אותך לגמרי

מבינה אותך כל כך..... עוברת את אותו הדבר...עבדתי בעבודה ששנאתי שגרמתי בכוונה לפטוריי משם... לומדת לתואר שאולי שווה לכלום ומחפשת אבל מאושרת יותר ורוצה לפנות לכיוונים חדשים שמקווה שאוכל למצוא אותם ואת האושר הקטן שזה יביא לי..... אבל המלחמה הזאת או הלא מלחמה הזאת קצת מנענעת את הדברים ולפעמים גורמת לך לחשוב שיש דברים בחיים שפתאום רוצים ועכשיו כי אחר כך לא יהיה יותר.......

.m

New member
שלום גיברת ../images/Emo140.gif טוב לראות אותך

shine on

New member
שלום שלום../images/Emo42.gif

תראי...אם לא בתיאטרון אז פה ...לא.?... התגעגעתי קצת אז באתי....

shine on

New member
שלום שלום! ../images/Emo42.gif

אם לא בתיאטרון אז לפחות פה? לא?...... התגעגעתי קצת אז באתי.....

דרור22

New member
מלחמה....

בשבילי המלחמה מתרחשת בכל יום ... לא רק בחדשות - ועם כותרות מפוצצות. אני נלחם בזמן - צריך להספיק למבחן הזה, להגיש את הדוח הזה, להכין שיעורים בזה ... וכשהכל נגמר - בסופש, אני נאלץ לעבוד - ולמה? כדאי שהיה לי כסף לגמור תחודש , ואם יש לי קצת מזל אז נשאר גם קצת לבילוי של יום שישי (בחודשיים האחרוני לא היה מזל כזה) ולאט לאט אני שוקע לי בבועה שלי - עם המוסיקה שלי מתנתק מכל הסביבה - מנסה למצוא טיפת אושר בקרן שמש שמאירה על פני. לאחרונה הבדידות אוכלת אותי- אבל החלטתי לתעל את התיסכול והבדידות ולקרוע את הגוף שלי באימונים (אני רוקד) ובמכון כושר, לעיתים רחוקות אני נכנס לצטים ולכאן, רק כדי להרגיש "שחיפשתי" - שנתתי הזדמנות לעצמי למצוא חבר או בן זוג "מי שלא מחפש לא מוצא". אך עם בעבר לא היתה לי הצלחה בזה דרך האינטרנט - המצב הרבה יותר גרוע עכשיו...... אני יודע שזו תקופה שעוברת בנתיים יש לי את המזל של חברים תומכים ומשפחה אוהבת (ויש לי אותכם), את המזל שיש לי עבודה - אומנם היא לא מספקת ונורא שיגרתית אבל במצב שהמדינה נמצאת בו - אתה צריך להחזיק בכל מה שיש לך. אני מאוד לא אופטימי אני לא חושב שהיה כאן יותר טוב ואני בטוח שהמצב ילך וידרדר. אני נמצא בכל יום במלחמה, מלחמה בתיסכול מלחמה בעצב מלחמה בבדידות .... וסתם מלחמה ...... אבל אם אני אתייאש אני אשקע ואם אני אשקע אז כל מה שכבר עברתי ימחק ואני לא מתכוון לתת לזה לקרות. שלכם באהבה וגאווה דרור22!!!!

.m

New member
../images/Emo140.gif

אז ה'מצב' לא מלחיץ אותי. אני בכלל לא יודעת אם יש לי מסכת אב"כ, ואין לי מושג אם אטמו אצלנו חדר בבית
ובתוך תוכי פנימה - נעים... אני מוקפת באנשים שאני אוהבת מאוד, ולשמחתי הם אוהבים אותי גם. יש לי עבודה נפלאה, עם אנשים מדהימים. אני ממשיכה לגלות, בכל יום, עוד ועוד ניסים ונפלאות. אז כיף לי . טוב לי. נעים לי. שקט לי. ובעיקר - מגיע לי! אחרי תקופת שקט ארוכה מאוד, עברה עלי שנה של בלבול ובאלאגנים שגרמו לי לתהות אם החיים שלי הם מקבילה ל-penn station מרוב אנשים שנכנסים ויוצאים וחוזרים והולכים, אחרי הר געש פנימי שבעבע בתוכי ואיים להתפרץ בכל שניה וללא אזהרה מוקדמת - פתאום, לפני 5 חודשים סופסוף הצלחתי לחזור למקום השקט והטבעי שלי. חזרתי אל עצמי.
mai

amet

New member
איזה יופי לקרוא

את מה שכתבתם, הכל כלכך מתקתק כזה
משהו טהור, פשוט, זורם, עמוק.... ובעיקר מלמד שהכל פתוח, והרשות נתונה.
אמט

למעלה