מלחמה טוב או רע???

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
מלחמה טוב או רע???

לפני יומים אני וקוקי החלטנו לפתוח טלויזיה ולראות חדשות, מה שלא עשינו זה זמן רב. החדשות כמובן היו מלחיצות מתמיד, כולם דיברו מהר, המילה "מלחמה" לא הפסיקה לצאת מהפה שלהם. ואחרי החדשות הלכנו לישון. שכבנו קצת בשקט, ואז שאלתי את קוקי אם הוא קצת לחוץ, הוא אמר "לא יודע". אני דיי נלחצתי, אך מצאתי את עצמי לא עסוק במלחמה עצמה, אלא במלחמה שלי המלחמה הפנימית שלי עם עצמי, עם הסביבה, עם מי שאני. לאחר מכן, התחלתי להתבונן בעצמי פנימה, שאלתי את עצמי, האם אני מרוצה שמח במקום בו אני נמצא כעת בחיים שלי, האם אני מסופק מעצמי וממה שאני עושה?. האם יש דברים בחיי שאני הייתי רוצה לשנות? הדבר הכי חזק שעלה בי זה שאני כלכך רוצה לספר כבר להורים, אני כלכך רוצה לצאת כבר מהארון בפני ההורים שלי, ואז אני יודע שיהיה לי יותר קל עם הסובב אותי. למחרת היום הסתובבתי עם הרגשה כבדה מבפנים, אמרתי לעצמי, אחרי המלחמה אני מספר להורים ויהיה מה. אין לי כוח. משום מה היה בי כעס על משהו, לא הבנתי את המקום הזה, אחרי שיחה קצרה עם קוקי, הבנתי את עצמי ואת המקום שממנו עלה בי כעס. אולי קצת לקחתי את המלחמה הזאת ברצינות ואולי לא מה שכן אני שמח שזה לקח אותי לאן שזה לקח אותי....... האם גם אתם מצאתם את עצמכם עושים איזשהו חשבון נפש? האם גם אתם בחרתם לעשות התבוננות פנימית? באהבה אמט

Liroy26

New member
מצאתי את עצמי אבל הלכתי לאיבוד...

קשור או לא קשור למלחמה בפרט או לפורים אבל כן, הגעתי לנקודה בחיים המקצועיים לימודיים שאני באמת לא יודע מה אני רוצה מעצמי. יום אחרי מסיבת פורים הודעתי לבוס שאני חולה. גם למחרת אני חולה וגם יום אחר כך. אל תבינו לא נכון, אני בריא כמו שור
אבל צ'מע. לגלות ביום אחד שאתה עובד בעבודה שלא מעניינת אותך כהוא זה, לומד למבחנים שגורמים לך להעדיף טיפול שורש ללא הרדמה אצל רופא שיניים, כי לפחות הוא גורם לך לחייך קצת. אז זה לא קשור למלחמה אבל כן קשור למלחמה..לא יודע..אני רק יודע שקורות חיים שלחתי דרך האינטרנט, ובחברות כ"א ביקרתי אבל זה הזמן בהחלט לקחת את החיים שלי לכיוון שאני רוצה ולא להעביר יום שלם בעבודה עם תחושה החמצה חזקה.

גם כאן אין קשר למלחמה...

[ושמישהו יגיד לתפוז להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת לגולשים] לעזאזל, המלחמה הזאת ממש מגוחכת. עוגי בכלל לא נמצא באותה עיר עם המסיכה שלו. לדבש
יש מסיכה מ-1994. אין חדר אטום. אין מאגרי מזון (לעזאזל - אין מספיק בשביל ארוחת ערב סטנדרטית במקרר...),ף אין מקלט. תקרא לזה שאננות, אדישות. אבל באמת שהמלחמה הזאת לא מזיזה. לפחות לא לעוגי. ועם זאת, זו בדיוק תקופה של צומת דרכים בחיים... קצת אחרי סיום תואר ראשון. שתי עבודות שלא משתלמות, ורק אחת מהן שווה משהו לנפש (לפחות יש את זה). בדרך לחפש כיוון חדש, שאולי כבר נמצא, ואולי יהפוך לרציני בהמשך... הרבה דברים על הראש. אבל התזמון שלהם מקרי, והיה מגיע בלי קשר למלחמה. אולי זו פשוט תקופה שכזו... (ועם כמה שהיא מלחיצה, היא מהמאושרות ביותר בחיי עוגי)

Liroy26

New member
בשבילי היא כן קשורה

אם כי בעקיפין. היא שמשה לי סוג של תירוץ לא ללכת לעבודה או לפחות לקוות שיאפשרו לי לעבוד מהבית העיקר לא להיות שם. היא חזקה לי את התחושה שזה הזמן להתחיל לחפש משהו אחר, טוב יותר, מתאים יותר!

Falcor27

New member
ברוכים הבאים ל"איבוד" (../images/Emo32.gif)

אני ב"איבוד" כבר חודשיים וחצי. טיפה מוזר פה. אפילו מלחיץ. אבל בניגוד לקודם שהלחצים בחיי הגיעו מבחוץ, מהסביבה, מהמשפחה, הפעם הלחץ מגיע ממקום אחר. הפעם הלחץ האמיתי הוא לא מבחוץ, הלחץ הוא פנימי ואולי בגלל זה הוא יותר חיובי. כי זה לא לחץ שמשתק אותי וגורם לי לתחושות של מירמור ודיכאון, זה לחץ להספיק, לשנות ולהגיע לשלמות עם עצמי ועם רצונותי. הצורך בשינוי התחיל בתחום אחד בחיי ועוד לפני שהספקתי להתרגל לשינויים בתחום הזה, אותו צורך מתפשט אצלי לתחומים אחרים. פתאום גם לי לא מעניין בעבודה. פתאום צצות מחשבות על שינוי כיוון מקצועי, על חזרה לספסל הלימודים ועל הליכה בעקבות חלומות. לפני שבוע ראיתי פרק ב"הכי גאים" בו כולם הולכים שם בעקבות החלום שלהם. (ג'סטין-ציור, טד-אתרי פורנו ומייקל, בסופו של דבר, קומיקס). האמת שזה קצת דיכדך אותי. לא בגלל שאני מרגיש שפספסתי את החלום שלי אלא בגלל שכמו מייקל בתחילת הפרק, בכלל לא ברור לי עדיין מה החלום שלי. טוב, אני מודה שהמלחמה לא בדיוק קשורה למה שכתבתי אבל אחרי שהעברתי בוקר שלם בקריאת כותרות דרמטיות ("נהרות אש", "מטר של פצצות", "הפלישה הגדולה"
) דיווחים, פרשנויות וכתבות רקע על המלחמה, הכל בחגיגת העיתונים של סוף השבוע, באמת וויתרתי על ניסיון לקשור את המלחמה שלי למלחמה הזאת.

Liroy26

New member
כל כך מבין אותך! ../images/Emo45.gif

כל כך הרבה אנשים בסביבה הקרובה שלי מגלים את עצמם, מגשימים את עצמם, רק אני בנקודה שאני בפעם הראשונה בחיי מרגיש אבוד ותקוע.

Falcor27

New member
אני לא מרגיש תקוע ../images/Emo12.gif

בטח גם לא אבוד, אבל אני בהחלט מרגיש שחסר לי כיוון
בחיים. אני ללא ספק צריך לעזוב את העבודה הנוכחית שלי, אבל בלי למצוא משהו אחר זה טיפה קשה לוותר על משכורת ורכב . מה אתה אומר אולי נפתח איזה עסק משותף, משהו כמו אתר הפורנו של טד, ראיתי שאתה אוסף חומרים בנושא. (ע"ע סרט הפורנו הישראלי - "אבל אתם האחים שלי"
)

Liroy26

New member
"הפה שלך כמו מיקרוגל..." ../images/Emo6.gif

או שמא את זה לא שלחתי לך? אתר פורנו יכול להיות נהדר! רק לאור העובדה שפוטוגניות זה ממני והלאה תצטרך אתה להיות זה שיביא ביד מול המצלמה.

Falcor27

New member
תשלח במיידי ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

ולגבי העסק - אין בעיה, אני בעד חלוקת תחומי אחריות בהתאם לכישורים ולידע של כל בן אדם - אני אביא ביד ואתה תעשה פיסטינג

עודד א

New member
באופן מוזר ביותר, השיחה הזו

מחרמנת לי את הצורה!!!!!!!!!! אם כבר חלוקת עבודה, אז אני כצופה איכותי. אני כבר אומר לכם איזה חומר עובד ואיזה לא.

Falcor27

New member
דווקא יש לך תפקיד אחר...

אני דווקא חשבתי לשים אותך על המוזיקה
(מי אמר "עולה עולה"?
)

Liroy26

New member
להשפריץ עם יזהר כהן ברקע...

זה בטח רק אני שלא מבין אבל...כאילו לא?!?

Falcor27

New member
לירוי ידידי...../images/Emo98.gif

סרטים פורנוגרפיים יש המון, חייבים לעשות משהו מיוחד שימשוך את תשומת לב השוק. אני אומר נעשה את
הפורנוגרפיזיון
- סרט האירו-וזיונים הראשון. את הקרנת הבכורה נעשה על מסך רחב, ביום ראשון באאוט. (הנחה לחברי הפורום
) וואי, לא ידעתי שזה כל כך כיף להיות יזם

xanadu

New member
שומו שמיים, שוד ושבר...

תשטפו את הפה בסבון!!! סוטים!

Liroy26

New member
אני בעד!

עכשיו רק צריכים להכין רשימת שירים לכל אחת מהסצינות/סרטים. מי מתנדב?? עודד? עוגי? קסנאדו?

למעלה