מלחמה בתנובה

EverMan

New member
גם אני יהודי ולא חמאסניק ממוצע

ואני מסכים בהחלט עם כל מה שהוא אמר.

jewjew1

New member
יש צביעות נוספת בימין

כשחלק מהשמאל הרדיקלי קורא להחרים את המוצרים מההתנחלויות בארץ ובחו"ל, אז הם צועקים אנטישמים ועוכרי ישראל. אז אני מציע שאף צד לא יחרים אף צד. אני עד עכשיו קניתי מוצרים גם ממהתנחלויות, אבל אם תפעלו את החרם אז אפעל בחרם נגדי.

בקיצור לא היה לך מה להגיד

בגלל זה מחקת העדפת לברוח ת'מת אני לא מאשים אותך פתאום כשמדברים עליך ככה זה שונה נכון?

EverMan

New member
אתה הולך על גבול מאוד דק.

להגיד שכיבוש של 3.5 מיליון איש הוא כמו סרטן... זה טיפה שונה מלהגיד שבן אדם הוא סרטן מהלך. טיפ'לה.

Bo o o

New member
דמגוגיה

הוא כינה את התופעה סרטן, ולא את האנשים. אולי עדיף שמועצת יש"ע במקום שתכריז מלחמה על מדינת ישראל, תחליט באיזה צד היא, והאם היא פתחה לה צד נפרד. די לזריעת השנאה!

אולי די לשנאה באמת

בן אדם (יהודי לכאורה) מגדיר אדם יהודי שני כסרטן הוא באמת חולה אז די לשנאה!!! מי שמשווה יהודים לסרטן הסרטן שוכן בו

EverMan

New member
ותראה לי מקום בדבריו

של המנכ"ל בו הוא אומר שהמתנחלים הם סרטן.

אני אשאל בצורה אחרת

נגיד אתה גר ברמת אביב פתאום בא איזה מישהו וטוען שכל רמת אביב היא סרטן אחד גדול זאת אומרת שהוא התכוון רק לשטח או גם לאנשים?

אשרת

New member
ענבר , היה ויכוח על זה בפורום יחד.

עזב, אל תכנס, ואל תפול למלכודת שאנשי הימין פה טומנים. אחרי שהוכיחו להם שאף אחד לא התייחס למתנחלים בתור סרטן אלא לגוף שקוראים "התנחלויות", אז עכשיו הם מנסים להביא את זה בדלת ההפוכה. תן להם להמשיך לחיות בשלהם, להחרים את תנובה. בנתיים המוחרמים כנראה יחרימו את המחרימים, וכך כולם יהיו שמחים.

למעלה