מלחמה בתחנות רוח...

SideKick

New member
מלחמה בתחנות רוח...

והפעם בנושא ביטוח חיים. מסיבות שונות הייתי צריכה לעשות ביטוח חיים. התקשרתי בשבוע שעבר והסוכן החביב עשה לי תחקיר מקיף, שבו הוא בירר ותישאל על מחלות הווה, מחלות עבר, עניינים רפואיים שונים מתקופות אלה ואחרות, עישון, עיסוק בספורט אתגרי מסוכן ועוד ועוד ועוד שאלות. לאחר כמה ימים קיבלתי תשובה - שסכום הביטוח שלי יעמוד על XXX שמשמעו - הסכום המינימלי ועוד טיפ טיפה. למה התוספת שאלתי? והתשובה היתה - בגלל מחלה שהיתה לי פעם, לפני שנים. אבל נרפאתי ממנה, השבתי להגנתי, ואני לא רואה למה לשלם היום על משהו שנרפאתי ממנו. בעקבות תהייתי היפנה אותי הסוכן לחתמת של החברה. החתמת היא רופאה. קונבנציונלית מיותר לומר. מבחינתה, מה שסבלתי ממנו בעבר אינו בר ריפוי, ואם כבר קרוב לשלוש שנים אינני סובלת מן המחלה, זה מקרי בהחלט ואין ספק שעוד יחזור בשלב זה או אחר. התעקשותי שמדובר בריפוי בדרך שונה מזו שהיא מכירה, ושהיום לא רק שאני בריאה, אלא אני אף מדריכה גם אנשים אחרים בדרך החוצה ממחלות שכאלה ואחרות, כלל לא נתפסת על ידה. ניהלתי אחר כך עוד שיחה ארוכה מנהל מחלקת השירות של החברה, והיתה לי הרגשה שהתסכול שלי נופל על אוזניים חירשות. אציין שלא מדובר בעניין כספי, שכן התוספת היא כל כך קטנה, שבטח לא תעשיר או תעני (מחידושי ר"מ) אותי. מדובר בעניין עקרוני. בא לי להכריז על מלחמה (או שמא מאבק צודק נשמע יותר טוב?)! שכולנו נדרוש, כלקוחות, שחברות הביטוח יעסיקו גם רופאים קונבנציונליים וגם מטפלים אלטרנטיביים כמי שמחליטים בנושאי בריאות המבוטחים. שהשאלון למבוטחים לא יכלול רק שאלות בנושאי בריאות קונבנציונלית (ניתוחים, טיפולים, מחלות כרוניות), אלא גם שאלות נוספות: אופן התזונה, אופי הפעילות הגופנית שהאדם עוסק בה, דרך תחזוקת הגוף השוטפת שלו. למה למשל שמדיטציה אחת ביום לא תיתן נקודת זיכוי נוספת? או שתי נקודות על תזונה אורגנית? או הפחתה של חמש נקודות למי שמדבר יותר משעה ביום בטלפון סלולרי? או שלוש נקודות זיכוי למי שמחזיק בעל חיים בבית? לא הגיע הזמן לשדרוג? על החתום: דונה קישוט

כל מילה יהלום ../images/Emo24.gif

במיוחד אני בעד הנקודות למי שמגדל חייה בבית..זה נותן שלווה גדולה ואושר ובריאות..

הלו דונה,זה פנצ'ו

יאללה יוצאים למשימת שינוי התפיסה של חברות הביטוח? אני מוכן להיות פנצ'ו (למרו שהייתי כבר דון וניצחתי כמה תחנות רוח) אם תגיבי אצור קשר יום יפה

למעלה