מלחמה בתוכי

Mimi123411

New member
מלחמה בתוכי

איך אתה לא יודע כמה פגעת בי??? איך אתה לא מבין כמה היית חשוב לי??? איך אתה לא יודע כמה אתה חסר לי עכשיו? כמה חסרים לי הצחוקים איתך? הרגעים איתך? איך אתה לא מבין כמה אני פגועה ממך? למה אתה פשוט לא יכול להסתכל מחוץ לעצמך?! אתה חושב שזה בסדר כל מה שהיה? אתה חושב שזה בסדר היה להתנהג בצורה כזאת? אני זאת שלא בסדר ולא קראה נכון את הסיטואציה? הראש שלי פועל שעות נוספות, בתוך הריק שנוצר מצטבר כרגע כעס, כעס עליך, כעס עליו, כעס על עצמי... אני רוצה לשחרר ולהרפות, אני רוצה לשים בצד את הכל ולנשום ולחיות, בא לי לשמוח מכל הלב, בא לי להרגיש, לאהוב, להיות חלק ממשהו. טני רוצה להפסיק להיות משותקת, להפסיק לבהות בכלום ולחשוב רק על זה כל היום, להפסיק לחנוק את עצמי במחשבות, להפסיק להרגיש שקשה לי בלעדי שניכם, להפסיק להיות מטומטמת ולהבין שמה שעשיתם לא היה צריך להיעשות ולהפסיק להאשים את עצמי. אנע צריכה להפנים שמותר לכאוב, מותר לכעוס, מותר להיות חלשה ושברירית ולפרוק את הכל אבל יש לי קושי ליישם את זה. אני יודעת שמה שיגרום לי לשחרר את הכל זאת ההבנה של איך הגעתם למצב שלא היה איכפת לכם ממני, אנע רק רוצה שתענו לי על השאלות, אני רק רוצה לקבל תשובות, אני רוצה לדעת שאני לא אשמה. הגוף שלי חלש, הנפש שלי עייפה, הראש לא מפסיק לעבוד, כל כך הרבה שקט מסביב אבל בתוכי קיימת מלחמה...

"אני רוצה לאוהב "

כל כך כנה ויפה כל כך נכון את ראויה לאוהב כל אחד ראוי לאוהב ולאהב , נכון מאוד, אהבתי את מה שכבת כי זה מה שאני רודף אחריו מי שאני ילד ממש צעיר, התחושה שאולי אתת חשה של קהות חושים, של חוסר אהבה או חסר רגש, וכו וכו, בנוגע לאשמה אין לך שום אאשמה במה שקרה, שום דבר לא זה עניין של טשמה בכלל אין כאן " רעים " וטובים " את בסדר, את צריכה אבל לברר למה הגעת למצב הזה, למה נתתי א הלבה למי שפגע בי ? למה לא הפסקתי ? מה החלק שלי בזה ? חלק לא שווה אשמה ממש לא אלא זה אומר שבכל תנועה יש תנועה נגדית לכן תמיד פעולה מובילה לפעולה, לכן זה כל כך מסובך העניין הזה. תנתחי את המצב, תשאלי מגוון רחב של שאלות בנוגע למה שקרה בכל סטואוציה כאלו חזרי בזמן ונסי לנתח גם באופן לוגי וגם רגשי, ועוד דבר דברי עם נפגעות אחרות זה חשוב מאוד , יש את שוברות שתיקה שבעיני זו קבוצה די טובה תקראי סיפורים קראי איך ה הרגשו אולי תייצרי קשר עם מי שסיפור שלהמדבר עליך או דומה לשלך, וכו, אבל הכי חשוב בעיני, גם בתור נפגע, היא עין ביקרותית כלפי עצמך כלפי הסביבה כלפי כולם, שום דבר לא לקבל כמובן מאליו, הכל ראוי לחקירה, בטח הנפש שלך , זהו אני מאחל לך המון המון הצלחה, ממני ,נתנאל .

למעלה