מלחמה בע"מ...בקרוב

AvivoOosh

New member
מלחמה בע"מ...בקרוב ../images/Emo13.gif

בעוד אני מטיילת לי היום בשוק ראשון,אני עוברת ליד דוחן סרטים ובום... "מלחמה בע"מ" ברור שקניתייי!!!!!!!! חח זה 10 ש"ח אבל זה אומר שעוד מעט זה יגיע לקולנועע!מה שאומר שזה הצליח באמריקה! יאיייי אבל כתוב מתחת לתמונה של הילארי, הילארי דאף ("אמריקן דרימז") היא לא הייתה באמקירן דרימז
קיצור מה זה בא לי שיגיע כבר למסכים!

נוייההה

New member
זהההה מגיעע לקולנועעע???????

אאאוווווששששררררררר!!! אביב עשית לי ת'יוםםם D:

חחחח..היום ראיתי פרסומת של זה בפנאי פלוס!!~

וזה יוצא מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מאמינים ??????????. וכתוב מתחת להילארי "בקול גדול" =]

חח..מוזר=\

שבפנאי פלוס כתוב בקול גדול...ופה כתוב אמריקן דרימז ... חחחח...

נוייההה

New member
קקה המזל שלי קקה

היוםם ראיתייי ת'סרטט בדיוידיי אנייי חיכיתי לסרטט שיגיע לקולנוע נואשות ואיךך שאני רואהה אותו הוא יוצא מחר ? :| בא לי לבכות XD :(

AvivoOosh

New member
חח לא נורא...../images/Emo8.gif

לפכות ראית את הכל לפני כולם ...

נוייההה

New member
כן היא שחקנית ממש טובה אהבתי את המשחק אבל:

היה לי ממש מוזר לראות אותה משחקת את התפקיד הזה של הזנזונת(סליחה על המילה) אבל עדיין היא ממש מוכשרת איך שהיא שיחקה כל הכבוד לה D:

AvivoOosh

New member
היא עושה את הכל טוב!

אני הולכת מחר יאייי... וברור שהיא הצליחה,היא עושה הכל

הילארי עצמה אמרה ש...

בראיון שהיא לקחה את התפקיד הזה דווקא בגלל האתגר לשחק משהו כ''כ שונה ממנה . אבל זה מדהים כי היא משחקת כ''כ מקצועי שאין דברים כאלה... באמת שהיא פשוט כישרון אדיר.

זה בדיוק מה שהילארי אמרה. ../images/Emo13.gif

היא ידעה שיהיו פיות פעורים אחרי שיראו את התפקיד שהיא עושה שם . וגם הפה שלי היה פעור , אבל לא מהלם . אלא משמחה וגאווה . אני שמחה בשבילה על האתגר הענקי - על זה שיצא לה לשחק משהו כ''כ שונה ממנה , על זה שהיא עושה את זה באופן מקצועי וחד כ''כ , על זה שהיא 'גדלה' מקצועית , על זה שהיא השתנתה כ''כ , אני חושבת שהשינוי החיובי הזה יביא איתו רק דברים טובים , כולל סרטים ואלבום פצצתי הרבה יותר מהקודמים [שהיו מדהימים ביותר!!!]

למעלה