אזרח בעולם הוירטואלי
New member
מלחמה אין סופית
למה יש לי הרגשה שעל כל דבר בחיים הייתי להלחם
מלחמת עולם
בילדות בזמן שאחרים התקבלו לבגרות מלאה
אני הייתי בין אלה שנלחמו..כדי שיתנו לפחות מקצוע אחד בגרות
בשירות הצבאי בזמן שהיו כאלה שהמפקדים עצמם התחנפו אליהם
הייתי בקבוצת החיילים שהמפקדים מנצלים אותם והקבוצה נלחמת להשרד
והפחד של הבושה לא לשרת בצבא ולא לסיים שירות צבאי
עשה את שלו...כיום אם אני רואה את אחד מהם במיוחד זה שהתעלל בנו דופק לו אגרוף מבלי לחשוב פעמים
הוא היה גדול מאיתנו ב20 שנה.
והשירות מילואים הזוועתי שהיה במשך שנים
ואחרי זה בלימודים אקדמים עוד שם מפגר להשלמת בגרות"קדם אקדמים"במכללת הגליל המערבי בעכו רימו אותנו ודחפו לנו כמה שיותר מקצועות
כדי לנצל את תקציב משרד הבטחון והיחס המשפיל של המורים כלפינו וההתנהגות הזוועתית שלהם עשו את שלו
ובכל זאת לאחר מכן בשיעורים פרטים ועצמאית עברתי כמה מקצועות בגרות
ובחיפוש עבודות מבלי סוף כמעט ולא מוצא עבודה במיוחד בתחילת שנות ה2000 במשך 5 שנים עובד או בעבודות דפוקות
או עובר קורסים או מובטל מה שהיה רוב הזמן והכי מגעיל היחס המזלזל והמגעיל מצד המעסיקים
וכיום שמצאתי עבודה "טובה" מתברר שהרבה אנשים בורחים משם כי זה המון שעות וממש החיים עוברים על ידך...
אני תמיד צוחק כשאני שומע את "הצעירים ממצע החברתי"וטוענים כי הם זקוקים לכסף של ההורים שלהם כדי להתקיים
האנשים שאני מכיר מפרנסים את ההורים שלהם בכסף שהם מרוויחים.
והבנתי שיש כאלה ששמים להם רגל מכל סיבה שהיא ובשביל כל דבר קטן חייב להלחם!!!!
כיאלו מה..נולדים להלחם וחלק אחר של האוכלוסיה נולד להנות מהחיים ויש להם זמן לבילויים וחדר כושר
והולכים "נקי"לעבודה.???
למה יש לי הרגשה שעל כל דבר בחיים הייתי להלחם
מלחמת עולם
בילדות בזמן שאחרים התקבלו לבגרות מלאה
אני הייתי בין אלה שנלחמו..כדי שיתנו לפחות מקצוע אחד בגרות
בשירות הצבאי בזמן שהיו כאלה שהמפקדים עצמם התחנפו אליהם
הייתי בקבוצת החיילים שהמפקדים מנצלים אותם והקבוצה נלחמת להשרד
והפחד של הבושה לא לשרת בצבא ולא לסיים שירות צבאי
עשה את שלו...כיום אם אני רואה את אחד מהם במיוחד זה שהתעלל בנו דופק לו אגרוף מבלי לחשוב פעמים
הוא היה גדול מאיתנו ב20 שנה.
והשירות מילואים הזוועתי שהיה במשך שנים
ואחרי זה בלימודים אקדמים עוד שם מפגר להשלמת בגרות"קדם אקדמים"במכללת הגליל המערבי בעכו רימו אותנו ודחפו לנו כמה שיותר מקצועות
כדי לנצל את תקציב משרד הבטחון והיחס המשפיל של המורים כלפינו וההתנהגות הזוועתית שלהם עשו את שלו
ובכל זאת לאחר מכן בשיעורים פרטים ועצמאית עברתי כמה מקצועות בגרות
ובחיפוש עבודות מבלי סוף כמעט ולא מוצא עבודה במיוחד בתחילת שנות ה2000 במשך 5 שנים עובד או בעבודות דפוקות
או עובר קורסים או מובטל מה שהיה רוב הזמן והכי מגעיל היחס המזלזל והמגעיל מצד המעסיקים
וכיום שמצאתי עבודה "טובה" מתברר שהרבה אנשים בורחים משם כי זה המון שעות וממש החיים עוברים על ידך...
אני תמיד צוחק כשאני שומע את "הצעירים ממצע החברתי"וטוענים כי הם זקוקים לכסף של ההורים שלהם כדי להתקיים
האנשים שאני מכיר מפרנסים את ההורים שלהם בכסף שהם מרוויחים.
והבנתי שיש כאלה ששמים להם רגל מכל סיבה שהיא ובשביל כל דבר קטן חייב להלחם!!!!
כיאלו מה..נולדים להלחם וחלק אחר של האוכלוסיה נולד להנות מהחיים ויש להם זמן לבילויים וחדר כושר
והולכים "נקי"לעבודה.???