מלחיות (מלח ופלפל)

סבתא של

New member
מלחיות (מלח ופלפל)

אני אוספת מלחיות מכל העולם . ברשותי אוסף של כ 70 מלחיות בצורות שונות. רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ מלחיות מיוחדות. באוסף יש מלחיות שונות כמו מגדל פיזה או רב ורבנית, חיות שונות וכדומה. תודה

שלום סבתא של, ברוכה הבאה למשפחתנו.

קודם כל, לפני שאשכח - עצה לחדר היינות. פשוט - קני לו בקבוק יין משובח! אם את תושבת המרכז, בבית המשקאות של נפתלי ישמחו לעזור לך לבחור. גם ביועזר בר יין ביפו יש מבחר לא קטן. ועכשיו, לענייננו: נהוג אצלנו לקבל כל אספן חדש במטר שאלות: ממתי את אוספת, איך ולמה התחלת, מה יש לך באוסף והאם אפשר לראות תמונות של המלחיות? עוד יעניין אותנו לשמוע כיצד את מאחסנת את האוסף, בעיה שהרבה מתלבטים בה אצלנו. ואגב, האם את כוללת באוסף גם את הפלפליות או רק את המלחיות?

סבתא של

New member
תודה על ההתייחסות לבקשתי

ועתה לנושא שעומד כמעט בראש מעייני. באחד מביקורי בארה"ב לפני כחמש שנים קיבלתי מבת דודי 2 זוגות מלחיות בדמות אנשים , לאט לאט גיליתי שכל נסיעה לחו"ל גררה חיפושים אחרי מלחיות מיוחדות ואז הצטרפו למשימה חברים שתרמו מזמנם לחיפוש אחר מלחיות. אני מציגה את האוסף על מדפים פתוחים במטבחי הגדול ומקוה אי פעם לסגור את המדפים במסגרת זכוכית. כרגע הנקיון הוא החלק הקשה. בהזדמנות אצלם את האוסף ואשלח לכם.

yoyole123

New member
לסבתא של....

גם סבתא שלי אוספת מלחיות מכל העולם, ויש לה כמה מאות זוגות, למעלה מחמש-מאות. היא גם הופיעה בעיתון "ידיעות אחרונות" עם אוסף המלחיות שלה. אם תרצי ליצור איתה קשר, תצרי איתי קשר דרך המסרים

oren*

New member
ברחוב שנקין בתל אביב יש מספר

חנויות לכלי בית מעוצבים ובהן בין היתר גם מלחיות ופלפליות.

11moti

New member
בשוק הפשפשים ביפו

אצל אלה שפורסים את מרכולתם על הרצפה אפשר למצוא מציאות מענינות ממש "בגרושים" אני מצאתי לחבר שאוסף חזירים-מלחיה ופלפליה בצורת חזיר ובת זוגו. בהצלחה.

למעלה