מלונות בקוסמוי

מלונות בקוסמוי

שלום לכולם,
אני מתלבטת בין שני מלונות בקוסמוי
הראשון מלון צ'וונג ריג'נט ביץ ריזורט והשני מלון אמארי פלאם ריף
אשמח לקבל חוות דעתם מאנשים ששהו באחד מהמלונות הנ"ל.

תודה וסופ"ש נפלא

sailor

New member
עצת אחיתופל

בטריפאדויזר אין שום סינון, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, בעלי מלונות כותבים עשרות בקורות חיוביות על המלון שלהם וקוטלים את המתחרים.
לעומת זאת בבוקינג (BOOKING.COM) רק מי שהזמין יכול לכתוב ואם הוא מבטל הזמנה הבקורת נמחקת וזה מבטיח בקורות אמינות ולא מזויפות.

miki872

New member
אה, ופה כולם גאונים ולאף אחד אין אינטרסים

שמע, אני לא יודע מה להגיד לכם.

אנשים מנסים לכרסם בכל אחד פה כאילו רק התשובות שלהם נכונות, זה לא יאמן.

אני תכננתי את המלונות שלי בטיול עם טריפאדווייזר בלבד. הלכתי עם הביקורות ומתוך 9 מלונות נפלתי רק באחד בויאטנם, וגם הוא היה לא נורא, פשוט הפקידת קבלה הייתה מאוד לא נחמדה.

צא מזה, טריפאדווייזר הוא האתר הכי פופולרי לעניין מסיבה.

גם ZAP הוא אתר מאוד פופולרי

זה לא אומר שהתגובות שם שוות משהו, בדיוק כפי שהתגובות ב-TripAdvisor שוות כקליפת השום בהתחשב בכך שכל אחד בעולם יכול לכתוב אותם ואין שום דבר שמונע מבעלי המלון או עובדיו לכתוב ביקורות חיוביות תחת שם אחר. עיתון ה-Telegraph הסביר זאת בפירוט בכתבה הזאת.

אבשלום68

New member
מיקי חבל על הויכוח בכלל

אני כבר הרבה שנים משתמש בהמלצות של טריפ אדוויזר.
לא נפלתי ולו פעם אחת
ובהרבה טיולים
בהרבה ארצות
יש הרי בטריפ אדוויזר אפשרות לבדוק מי הממליץ, כמה המלצות יש לו, על איזה ארצות,וכו'
ומעניין גם אני פעם אחת בויטנאם ניסו לסדר אותי ונתנו לי חדר קטן ממה שמופיע בתמונה, דפיקה קלה (עם היד ) על השולחן, איום שאלך למקום אחר, ומיד קיבלתי חדר כמו בתמונה!!!!
יש עוד אתר אמין מאד וזה
http://www.travelfish.org/
בעיקר לגבי גסטהאוסים המחירים אצלו לא כך כך מעודכנים ולא תמיד אפשר להזמין דרכו אבל לגבי רמת מחיר (זול,יקר...)מיקום טיב רמת שירות וכו מאד אמין.

sailor

New member
אתה לא נפלת עם טריפאדויזר, מזלך

אבל אלפים רבים בעולם נפלו חזק ובארה"ב יש תביעות רבות נגדם.

miki872

New member
אני פחות אוהב את טרוולפיש

הוא פחות נעים לקריאה (לי, לפחות), אבל המידע עומד בעינו.

מה שאני אוהב בטריפאדווייזר זה שהכל נגיד, הוא מפנה אותך בדיוק למקום באגודה אם צריך, אפשר לעשות השוואות, מאוד נח לכתוב ביקורות משלך.

אני עצמי כתבתי כמה וכמה ביקורות על רוב המלונות שהייתי, ובעלי המלונות מאוד מעריכים ביקורות טובות שם, כיוון שהם מבינים את הכח של האתר הזה.

sailor

New member
מה שנח לך זו בדיוק הבעיה

זה נח לכולם, כולל בעלי ועובדי המלונות והמתחרים שלהם.
אמינות הבקורות שם היא אפס מאופס, נכתב על זה הרבה הן באתרים ופורומים של טיולים ברחבי העולם והן בעתונות האמריקאית.
כנראה שהם עומדים לחטוף תביעות כאלה שיחסלו סופית את האתר אם הם לא יתחילו לסנן באופן מקצועי את הבקורות השתולות.

לגבי ביקורות באתרים

אני כבר מזמן לא סומך על אף ביקורת בשום אתר אינטרנט.
זה ידוע וברור לכולם כמו השמש זורחת ביום כך אתה יודע שיש בהרבה אתרים ביקורות שהם לא לעניין ולא נכתבו מגולש תמים אלא תמיד (יותר נכון ברוב המקרים) עומדים אחריהם אנשים בעלי עניין שיכתבו תגובה כזו או אחרת. נדמה לי אפילו בכלבוטק נחשף במצלמה נסתרת באתר של מסעדות (לא זוכר איזה) שתמורת 100 שקל מוחקים ביקורת רעה, וגם בזאפ מתלוננים אנשים שביקורת גרועה לא עולה לאתר.
בקיצור אני לא סומך על אף ביקורת באתר כי הרי מאוד הגיוני שבעל מלון מתחרה יכנס בשם בדוי וישמיץ את המלון המתחרה

sailor

New member
בדוק את הבקורות ב-BOOKING.COM

שם יש רק בקורות של מי שהזמינו בפעל ולא בטלו את ההזמנה.

עמיר75

New member
צ'אוונג ריג'נט

הייתי בצ'אוונג ריג'נט ביץ' ולשם אני לא אחזור.
לא בגלל שהוא לא מלון טוב, כי הוא כן אבל הוא היה כל כך יקר וכל כך לא שווה את התוספת במחיר על פני מלונות שעולים חצי ממנו.
אנחנו היינו באוגוסט שזו תקופה יקרה למדי (אם כי לא כמו דצמבר כמובן) וחדר רגיל עלה כ5000 באט ללילה, הסוויטות עם הג'קוזי באיזור ה8000. החדרים הרגילים הם סטנדרטיים מאד ולא מרווחים במיוחד (אם כי לזוג זה מספיק לחלוטין).
בנוסף, אני לא נוסע לתאילנד בשביל לשמוע מסביבי עברית כל הזמן, וזה מה שקורה בריג'נט, כמעט חצי מהאורחים הם ישראלים (אם כי אני חייב לומר שרובם היו שקטים ונעימים).
מכיוון שהמלון כל כך יקר אז גם האוכל במסעדה שלו מאד יקר, למשל פאד תאי עולה 360 באט כשבחוץ הוא עולה 60-120 מה שאומר שאלא אם לא אכפת לך מהמחיר, במקום להזמין צהריים בבריכה, צריך להתלבש וללכת לאכול מחוץ למלון, חסרון גדול מאד לטעמי.
ובכלל אני לא אוהב את חוף צ'אוונג, הרחוב עמוס, מג'וייף והמוני.
איזור bo-phut טוב בהרבה לטעמי.
מה שכן, ארוחת הבוקר שלו מעולה, המלון מאד נקי והסוויטות עם הג'קוזי מאד יפות (שודרגנו לסוויטה כזו בלי שביקשנו, תמיד חשבתי שזה קורה רק לאנשים אחרים...)
אם לא אכפת לך מהכסף (או אם השגת דיל מטורף ב3000 באט ללילה) אז סבבה

מלונות בקוסמוי

היי

אולי קצת מידע על מיקום המלונות יעזור לך להחליט-
צ'וואנג ריג'נט- ממוקם כשתי דק' ממרכז העיניינים,
מתאים לאנשים שרוצים להיות במרכז העיניינים ועדין מעוניינים בשקט ובשלווה.
המלון מציע חוף ים פרטי.

אמרי פאלם ריף- ממוקם בצפון השקט של הצ'אוונג. לאנשים שרוצים להתרחק מההמולה ותפוס קצת בטן והרבה שלווה.

מקווה שעזרתי,

תהנו.

ליאת

למעלה