מלון d&d inn תאילנד

micalm1

New member
מלון d&d inn תאילנד

הי, אני נוסעת עם חברה ב20 באוגוסט לתאילנד והתקשרתי עכשיו ל d&d כדי להזמין, עזבו את זה שהיא לא הבינה מילה ממה שאמרתי היא אפילו לא ביקשה כרטיס אשראי . היא פשוט אמרה שאני אגיע ב20 באוגוסט , אשלם 750 באט ללילה ושאתקשר לאשר את ההזמנה יום לפני. הכל באנגלית עילגת ביותר... הגיוני? אני יכולה להיות רגועה שההזמנה בוצעה? וחוץ מזה למישהו יש חוות דעת על המלון?

lior 30 rg

New member
זה לא מלון, זה גסט האוס והם בכלל לא עובדים

עם כרטיסי אשראי. היא רשמה הזמנה ואכן, כמו שהיא ביקשה, תאשרי לה יום לפני שאת מגיעה כדי שישמרו לכם חדר

lula

New member
אם תשלמי קצת יותר

תקבלי חדר הרבה יותר נורמלי...

micalm1

New member
מה הכוונה?

תראי בעיקרון בd&d זה 750 באט ללילה שזה סביר +, אני מוכנה להגיע עד 1000 באט ללילה (לזוג הכוונה) ,על מה חשבת?

תותי-בת

New member
D&D זה גסט האוס?!!!!!!!!! כנראה שראיתי לא טוב כשלנתי שם, אבל לי זה נראה מלון לכל דבר ואפילו מאוד נהנתי לשהות שם!!!! אם הוא גסט האוס אז הוא סבבה של גסט האוס ואם היית ציני אז יצאתי בלונדינית ../images/Emo9.gif לילה טוב, ליאת.

תותי-בת

New member
וואלה ../images/Emo9.gif כל יום לומדים משהו חדש ../images/Emo9.gif תודה על המידע...

הם באים

New member
מלון d&d

היינו שם 3 לילות בסוף יולי. היינו מאד מרוצים! המחיר כולל ארוחת בוקר וגם בריכה שיש להם על הגג שהיא מפלט לא רע מן החום בכל שעות היום. המיקום של המלון הוא באמצע הקוואסן, דבר שהיה לנו מאד כיף !!! בפעם הבאה אלון שם שוב.אל תתרשמי מזה שיש להם אנגלית עילגת , גם במלונות מפוארים זה כך. התשלום במלון הוא על בסיס יומי. כל יום משלמים עבור הלילה של אותו היום. כך זה נהוג בכל הגסטהאוסים האיזור הקוואסן. התשלום במזומן בלבד.

תותי-בת

New member
כשאנחנו ישנו שם... וזה היה לפני 4 שנים ../images/Emo46.gif בא לי לבכות כבר מרוב שבא לי לחזור לשם... היו מיטות ענקיות, שילמנו במזומן, בכלל לא סגרנו חדר מראש והיה פנאן ../images/Emo9.gif אין לי מושג לגבי העילגות שלה ורמת הביטחון בהזמנה הטלפונית אבל על זה כבר ענו לך אחרים, בכל אופן אל תצפי מהתאילנדים למבטא בריטי או אמריקאי כי פשוט אין להם אותו ../images/Emo9.gif לי ביומיים הראשונים היה מאוד קשה להבין אותם אבל אז האוזן שלי כבר התרגלה אז היה טוב ../images/Emo9.gif תהני כמה שיותר, ליאת.

תותי-בת

New member
טעות בפרצוף.... זה היה אמור להיות פרצוף עצוב ולא כועס, סוררררררררררררי ../images/Emo9.gif

למעלה