מלון קרוב למרפאה???

מצב
הנושא נעול.

יולה3

New member
מלון קרוב למרפאה???

מלון קרוב למרפאה???
האם מישהו מכיר את מלון "לב אור" ברומניה? האם במרחק הליכה מהמרפאה? באיזה מלון מומלץ יותר מינרווה או לב אור?

ROSMARY

New member
יולה היי

מלון קרוב למרפאה???
האם מישהו מכיר את מלון "לב אור" ברומניה? האם במרחק הליכה מהמרפאה? באיזה מלון מומלץ יותר מינרווה או לב אור?
יולה היי
אני לא יודעת איזה יותר כדי - יכולה להגיד לך רק שהכלתי על מינרבה . בכל מקרה בהצלחה רוזמרי

כמה עולה לב אור?

מלון קרוב למרפאה???
כמה עולה לב אור?
אנחנו שוקלים לקחת דירת סטודיו,שמעתי שיש דירות יפות במחירים הרבה יותר זולים מהבתי מלון. בכל מקרה בהצלחה.

בריזה1

New member
לב אור כמאה דולר לזוג ללילה

כמה עולה לב אור?
אנחנו שוקלים לקחת דירת סטודיו,שמעתי שיש דירות יפות במחירים הרבה יותר זולים מהבתי מלון. בכל מקרה בהצלחה.
מספר דקות בנסיעה אני מעריכה כרבע שעה בהליכה עד הקליניקה. סבה"כ מלון חמוד, נקי, ממוזג, ארוחת בוקר סבירה.

אנחנו הולכים לדירה.

מספר דקות בנסיעה אני מעריכה כרבע שעה בהליכה עד הקליניקה. סבה"כ מלון חמוד, נקי, ממוזג, ארוחת בוקר סבירה.
אנחנו הולכים לדירה.
מצאנו דריה ב35 יורו ללילה,ונשמע שממש נחמדה ומשופצת. בכלל בחיפוש בנט מצאתי שדירות שם הרבה יותר זולות,והן נראות נחמדות ונעימות ויש כמה דירות אפילו יפות בסכום של ארבעים חמישים יורו ללילה. לא הצלחתי להשיג דירת סטודיו כי נזכרנו מאוחר,אבל לגבי המלון,חשבנו להגיע למוקסה שהוא ממש יפה אבל תשעים יורו ללילה זה כבר מוגזם.

ליאת 37

New member
לב אור- עזרה בבקשה

מלון קרוב למרפאה???
לב אור- עזרה בבקשה
קודם כל, יש לכן כזה פורום יפה ותומך. אני בדרך כלל פסיבית אבל שמתי לעצמי ברז ואני צריכה עזרה. אני נוסעת במוצאי שבת לרומניה. חברה שלי נתנה לי את מספר הטלפון של דויד ולא ידעה שהוא כבר מזמן לא בעסק. רק עכשיו היתקשרתי להזמין חדר וגיליתי את הקטע. תוכנית הגיבוי היתה להצטרף להסעה של המרפאה ברגע האחרון, אבל פתאום קלטתי שיכול להיות שההסעה תהיה מלאה ואני אנסה לתפוס טרמפים לפנות בוקר בבוקרשט
. האים מישהי הזמינה חדר בלב אור לא דרך המרפאה? האים יש אפשרות עכשיו להזמין מלון דרך המרפאה? (דר' מ' תמיד ישמח לעוד קצת אחוזים). כל מידע נוסף יתקבל בשימחה. אתן נהדרות ליאת37

ליאת 37

New member
קבלו ביטול

לב אור- עזרה בבקשה
קודם כל, יש לכן כזה פורום יפה ותומך. אני בדרך כלל פסיבית אבל שמתי לעצמי ברז ואני צריכה עזרה. אני נוסעת במוצאי שבת לרומניה. חברה שלי נתנה לי את מספר הטלפון של דויד ולא ידעה שהוא כבר מזמן לא בעסק. רק עכשיו היתקשרתי להזמין חדר וגיליתי את הקטע. תוכנית הגיבוי היתה להצטרף להסעה של המרפאה ברגע האחרון, אבל פתאום קלטתי שיכול להיות שההסעה תהיה מלאה ואני אנסה לתפוס טרמפים לפנות בוקר בבוקרשט
. האים מישהי הזמינה חדר בלב אור לא דרך המרפאה? האים יש אפשרות עכשיו להזמין מלון דרך המרפאה? (דר' מ' תמיד ישמח לעוד קצת אחוזים). כל מידע נוסף יתקבל בשימחה. אתן נהדרות ליאת37
קבלו ביטול
כרגע היזמנתי חדר במלון אור. מי שרוצה את הטלפון הישיר של בעל המלון- זה כאן. עלות ללילה 86 יורו, הסעה מנמל התעופה 35 יורו, ו10 אחוז הנחה. עכשיו אני מקוה לישמוע שזה לא יותר יקר מאשר הזמנה דרך המרפאה
.

ROSMARY

New member
היייי

קבלו ביטול
כרגע היזמנתי חדר במלון אור. מי שרוצה את הטלפון הישיר של בעל המלון- זה כאן. עלות ללילה 86 יורו, הסעה מנמל התעופה 35 יורו, ו10 אחוז הנחה. עכשיו אני מקוה לישמוע שזה לא יותר יקר מאשר הזמנה דרך המרפאה
.
היייי
מלון מינרבה (MINERVA ׂ - יודעת שעולה 97 דולר לבן אדם בחדר יחיד - לא זוכרלת כמה ביורו . יש הסעה אם רוצים - 17 יורו מהשדה תעופה - צריך רק להודיע להם אם מעוניינים .

מצב
הנושא נעול.
למעלה