מלון קלאב מד באילת

leale1

New member
מלון קלאב מד באילת

האם משהו היה שם ויכול לעדכן אותי בקשר לתזונה ללא גלוטן שם ?

נילוס11

New member
אני הייתי בקלאב איין

לפני שבוע בפסטיבל הגא'ז. לקחנו דירת סוויטה,כולל מטבחון, לקחתי לחם,פיתות,קרקרים ופירות מהבית קנינו שם ירקות ודברי חלב,לארוחות בוקר אחר כך אכלנו במסעדת דגים טובה,המלצר מיד הבין כששאלתי בקשר לקמח והתיבול הוא בדק במטבח והציע לי מנה ללא קמח וטיבול קמחי. גם במנה האחרונה,הוא שאל וחזר מאוכזב שרק הגלידה אפשרית. היה שווה ונחמד. פשוט צריך לנסוע מאורגנים ומוכנים להכל. אף אחד לא חייב לי כלום. אם אין אני לי מי לי.

מאוד משעשע לחשוב

כמה שהחוויה שלנו תהיה יותר טובה במסעדה שיש מבחר מצומצם אבל המלצר סימפתי ואפילו מזדהה ומתאמץ, מאשר במסעדה שאולי יש מבחר עצום אבל מתייחסים אלינו כמו מצורעים. כמה שיחס ותודעת שירות מסוגלים לעשות הבדל

leale1

New member
תודה על ההתייחסות

הבנתי שאם מזמינים מראש השייף/שייפית מכינים אוכל מיוחד.

נילוס11

New member
אז תנסי,תתקשרי ותבררי

אני לא מבקש מאף אחד טובות,כי אף אחד לא חייב לי כלום. אני מנסה ורוצה להסתדר עם הבעיות שלי לבד. גם בבית,במסעדה,בבית קפה בארוחה חגיגית ,בארוע ובחגים. אני תמיד אוכל רק מה שאפשר, לעולם לא אתלונן ,כי אף אחד לא חייב לי כלום. אבל אם נוסעים לבית מלון,ואם אפשר להקל אז בטוח שזה טוב וכייף לדעת מראש שמתחשבים ומנסים לפתור את בעיית האוכל. נסיעה טובה.

leale1

New member
חן חן

אנחנו מתכוונות להינות לכן גם העלתי את הנושא. מאד חשוב ולמעשה הכי חשוב ללמוד מניסיון של אחרים. לפני כחצי שנה, מיד כאשר התגלה הצליאק לביתי והתחלנו בדיאטה ירדנו לאילת למלון דן פנורמה. ואכן התקשרתי קודם לכן, העלתי את הבקשה למזון ללא גלוטן ומיד כאשר הגענו למלון ונרשמנו הם קראו לשפית של המלון. היא ישבה עם ביתי, ושאלה אותה מה היא אוהבת ורוצה והכינה את עצמה מראש לכל הבקשות.(שלחה משהו במיוחד לבית טבע לקנות מה שהילדה בקשה: ספגטי מיוחד וכו') וכל פעם שנכנסנו לחדר האוכל היא ניגשה אלינו, בדקה היכן אנחנו יושבות והביאה את המנה המיוחדת בעצמה לשולחן. כך, לדעתי צריך להיות בכל מקום. פשוט רציתי לקבל חויות מניסיון אירוח בקלאב מד. מקווה שגם שם יהיה יחס כזה. כי זה המעט שאפשר לעשות בכדי לא לפגום באווירת הנופש. תודה על ההתייחסות והתגובות.

נטלי22

New member
באמת קראתי גם כאן וגם בפורומים

האחרים המון חוויות חיוביות של כאלה שהתקשרו מראש למלון, וכשהגיעו קיבלו יחס מעולה וטיפול אישי כיד המלך. אנחנו נוסעים בעוד שבוע וחצי לנופש באילת (אנחנו נהיה בגולדן טוליפ) בפעם הראשונה מאז האבחון של נופר, ואני בהחלט מתכוונת להתקשר בשבוע הבא (כשבוע מראש) ולראות מה הם יכינו לנו מראש. ממליצה גם לך להתקשר לפחות כמה ימים לפני.

למעלה