מלון דן אילת - בעיה...

nyoki

New member
מלון דן אילת - בעיה...

הי, אנחנו נוסעים השבוע לאילת - מלון דן. אני וביתי צליאקיות. שלחתי להם מייל לוודא שיש בחדר אוכל סלמנדרה (טוסטר מסוע) לחם את הלחם שנביא (על נייר כסף שלא יגע במשהו), וחזר אלי - מהר אפילו - המהל מזון שלהם ואמר לי " שאצלנו בדן כל הלחמים טריים - ואין צורך בטוסטר" אז עם כל הכבוד ללחם הטרי שלהם - איך אני אמורה להתנהל? רוני לא אוהבת את הלחם של בראל - וזה רק לחם שאני אופה או לחמניות של אורנים שחייבות חימום. הוא אמר לי שנוכל להשתמש במקרו של המלון רק בשישי בבוקר (לא בחמישי כי זה כיפור ולא בשבת - כי שבת). בקיצור זה אומר שאצטרך להסחב מהבית עם טוסטר או מצנם !!!!! לחמם בחדר ולרדת עם לחם רותח בתיק שלי למטה...לא נעים... הצעות ? פתרונות?

ADEELI

New member
לא נעים צריך להיות למנהל המזון....

את צריכה לעשות מה שטוב לך ולבנות! בואי נתייחס לעובדות: את אורחת במלון, שמשלמת הרבה כסף על השהייה בו, את לא מקבלת שרות בסיסי של חימום לחם (ואני בטוחה שמנהל המזון שמע על מוצר שנקרא פלטה חשמלית) את מביאה אוכל משלך מהבית את נסחבת עם טוסטר/מצנם למלון את מחממת את הלחם בחדר, לא באמצע חדר האוכל של המלון, אז מי פה צריך להרגיש לא נעים? אני אומרת את זה לא בכעס, אלא מתסכול בעקבות חוויה דומה שעברתי עם הבת שלי בבית מלון בים המלח. תהנו מהשהייה במלון.

נטלי22

New member
אנחנו תמיד מחממים בחדר במיקרו

איזה 2 פרוסות לחם, עטופות בנייר מגבת, ולוקחים אותן איתנו לחדר האוכל. אף פעם לא היתה לנו בעייה עם זה.

מתי11

New member
אני תמיד סוחבת

2 טוסטרים - אחד פסים ואחד מיקי מאוס ולהגיד לך את האמת -לא מפריע לי בכלל ,נהפוך הוא,זה נותן לי הרגשה של שליטה,של ביטחון ומונע ממני הפתעות לא נעימות. אני עד כדי כך פולניה שאפילו מביא גבינה צהובה ואת הטוסט מכינה בחדר. לחדר אוכל אני יורדת עם 2 טוסטים נ"ג מוכנים - אחד לצליאקית ואחד לאחותה הלא צליאקית שנהלבת כשאומרים שבלחם שלה יש גלוטן....
תהנו מתי

נילוס11

New member
בגלל בעיות כשרות

המלון כשר ולפי הנהלים אסור לו להכניס למטבח המלון שום סיר אוכל שלא הוכן במלון לא רק לך לא מחממים ביום כיפור ובשבת לאף אחד ככה זה במלונות ,הכשרות חשובה להם המשגיח כשרות יראה את הסיר שלך על הפלטה,מיד תילקח להם תעודת הכשרות.המלון לא לוקח סיכון.. זה כל הסיפור. קחי כל מה שאפשר לחדר תתארגני ותהני.....

מלון דן אילת

עד כמה שאני יודעת מהפורומים ומהמלון (בן של מכרים עובד שם) היחס לצליאקים הוא מדהים. צרי קשר עם השף של המלון, הבנתי שהוא עושה מעל ומעבר לצליאקים. אל תשאלי על רק חימום (יכול להיות שהשאלה הטעתה אותם), אלא על אוכל לצליאקים באופן כללי, נראה לי שאז תקבלי תשובה יותר ברורה ומפורטת. ותעברי על הפורומים, אני זוכרת שמות של אנשים שטיפלו בצליאקים, תבקשי לדבר איתם.

shluly

New member
צליאק ודן אילת

כדאי לך לבקש לדבר עם השף- משום שהיחס שם מצויין. התארחתי שם בכנס (אפילו לא לנתי שם) ומרגע שאמרתי שיש לי צליאק, "רדפו" אחרי עם מאכלים מיוחדים (פסטה, ניוקי ואפילו עוגות), דאגו לי מא' ועד ת'.

nyoki

New member
תודה רבה !!

אמנם אנחנו נאכל שם רק ארוחת בוקכ אבל טוב לדעת

אורלי127

New member
מלון דן - מדהים

אנחנו התארחנו שם בקיץ. תדברי עם אברהם,ס גן השף. הוא מקסים, הוא הכין לנו אוכל מיוחד. אבל את צריכה לדבר איתו לפני וליידע אותו. הוא הכין לנו פיצה וג'חנון ועוגות. הוא מאוד השקיע!! הם לא מתחייבים והכל תלוי בלחץ, אבל שווה לך לדבר איתו. תהנו!

למעלה