מלון בצ׳רביניה

רחמוט

New member
מלון בצ׳רביניה

טוב, אז כרטיסי טיסה למילאנו בדצמבר כבר יש ועכשיו צריך להתארגן על מלון בצ׳רביניה. אני יודע שעדיין מוקדם אבל התכנון הוא חלק מהכיף והוא גם מה שמחזיק אותי בחום הזה... לפני שנתיים שהיתי ב Excelsior Planet. מלון מצוין (באמת אחד הטובים) חצי דקה מהמעליות, אבל לצערי השנה אני מנסה להוזיל עלויות ומחפש משהו פחות יקר. יש המלצה למלון טוב ולא יקר קרוב למעליות?

בכלל לא מוקדם לצ'רוויניה!

להיפך, כדאי להזדרז. תיכנס ל booking.com ותזמין מתוך מה שפנוי בתאריכים שלך לפי חתך של מחיר שאתה רוצה לשלם, מרחק מהמעליות וכמובן ביקורות (דירוג).

רחמוט

New member
מהנסיון שלי לאחר כמה בדיקות לא מעמיקות בעבר

booking.com ממש לא זולים. אשמח לשמוע המלצות ממי שמכיר מלון מומלץ מנסיון אישי.

רחמוט

New member
לא ממש מכיר אתרם זולים בתחום המלונות

השוואה של אתרים של כמה מלונות ביחס למחיר של אותו המלון בBooking.com נתנה לי מחיר זול יותר באתר המלון. אגב גם את הטיסה שלי הזמנתי בסוף ישירות מאל - על (כי רציתי לשלם בתשלומים) והמחיר היה זהה למחיר בExpedia וב Kayak.

רחמוט

New member
הנה דוגמה רנדומלית לחלוטין:

אותו המלון (אירופה), אותם תאריכים ואותו סוג חדר. באתר המלון זול יותר (אמנם בהפרש זניח אבל עדיין זול יותר). אז אני לא מבין מה התועלת ב Booking.com. אולי אני מפספס משהו?

Cמן רשום

New member
בלי השוואה קשה להתייחס אבל האם בדקת

שתנאי הביטול זהים?

בבוקינג יש לך בטחון, שינית תכניות אתה מבטל בקליק אחד. אפשר לשמור מקום ב 2-3 בתי מלון ולהחליט ברגע האחרון לפי מצב השלג. או באותו מלון בכמה תאריכים. חוץ מזה שיש לך את כל המלונות באתר אחד ויכול להשוות ולבחור בקלות בלי לשאול בפורומים מי מכיר מלון ב....

לרוב אגב המחיר זהה בבוקינג ובאתר המלון.

רחמוט

New member
אוקי אני מקבל את היתרון שבשמירת מקום ב2-3

אבל בפורום אני שואל כדי לקבל חוות דעת אובייקטיבית מניסיון של אנשים שהיו במלון. אני אף פעם לא בטוח לגבי חוות הדעת שאני רואה באתרים מסחריים כמו booking.com.

Cמן רשום

New member
ובזה אתה טועה

כי חוות הדעת ב booking.com נכתבות על ידי מי שהתארח במלון ורק על ידי מי שהתארח. כשאתה חוזר אתה מקבל מייל עם לינק שבאמצעותו אתה יכול לכתוב חוות דעת. אנשים שפה ביקרו אולי במלון אחד או שניים באותו אתר. מאיפה יידעו להשוות את כל המלונות?

dfl

New member
אולי זה ספציפי לאיטליה?

אני מחפש עכשיו מלון בדולומיטים ויש פער משמעותי ועקבי לרעת booking מול מחירים במלונות השונים. לא נתקלתי בזה בצרפת, אוסטריה או אנדורה.

עד כמה שידוע לי מחבר שעובד בתחום

ההסכם של בוקינג.קום עם המלונות לא מתיר למלונות למכור באתר שלהם במחיר זול יותר מאשר בבוקינג. בוקינג בבעלות של קבוצת אתרים גדולה מאד (פרייסליין, הוטווייר, אורביץ) ולא נראה לי שמלונות יתחכמו איתם.

frodo9

New member
מנסיון אישי, בוקינג קצת יותר יקר לפעמים

במספר הזדמנויות, בירור במלון עצמו גילה שהייתי חוסך כמה אחוזים אם הייתי מזמין ישירות מהמלון. ברומניה היה פער גדול, ובאוסטריה פער קטן או בכלל לא.
&nbsp
בד"כ שווה לי לשלם את הפער הקטן בשביל הנוחות והבטחון.

הייתי כותב להם

הם מתפארים ב best price guarantee. אמנם זה תקף רק אחרי ההזמנה אבל לדעתי יביך אותם מאד.

לי אישית לא קרה. אני רואה כמעט תמיד אותו מחיר כמו באתר המלון, כשאני טורח לבדוק, וגם אני מזמין דרכם בגלל הנוחות והטחון. גם אם המלון מבטיח ביטול חינם, אין לי כוח להתחיל איתם פרוצדורה, לבדוק שבאמת זיכו לי את כרטיס האשראי וכל היתר. בבוקינג זה קליק אחד וזהו.

I Gabe

New member
ייתכן

רק באיטליה קרה לי שאמרו לי בקבלה "פעם הבאה תכתוב לנו מייל וניתן לך מחיר יותר טוב ממה שאנחנו מוכרים בבוקינג". וזה קרה לי בשני מלונות שונים ככה שאני חושב שמדובר בשיטה אצלם. פעם אחת יישמתי את זה ברומא וקיבלתי גם הנחה אם כי לא גדולה וגם תוכן המיניבר חופשי "עלינו".

למעלה