מלון בצ'יאנג מאי

מלון בצ'יאנג מאי

אולי מישהו יכול להמליץ על מלון ברמה טובה ללילה הראשון שיהיה קרוב לרד בריק כי אנחנו נוחתים בצ'יאנג מאי בשעה 21:50 אז חשבנו להזמין מראש תודה

רותוש

New member
למה לא לישון ברד בריק?

יש פה שרשור המלצות על מלונות, אתה מוזמן לעשות חיפוש.

מלון בצ'יאנג מאי

סטודנט חופשי 1 שלום, אתה יכול לישון בגסט האוס של הרד בריק בלילה שלפני הטיול וחבל להוציא כסף על מלון בו תישן בסה"כ כמה שעות. ניתן להזמין מראש את טיול הג'יפים ולתאם הסעה חינם משדה התעופה וגם לתאם חדר ללינה בלילה שלפני הטיול. אם אתם ישנים במלון, יאספו אתכם משדה התעופה בצ'אנג מאי למלון שהזמנתם וגם יאספו אתכם ממנו בבוקר הטיול. ההזמנה היא ללא תשלום מראש וללא התחייבות והתשלום מתבצע ישירות לחברת הטיולים בצ'אנג מאי. טיול מהנה, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

תודה

אבל אני לא בטוח שאני אצא לטיול ג'יפים בבוקר שאחרי שאנחת. אולי אקח לי יום לטייל באיזור ורק למחרת אצא לטיול לכן שאלתי לגבי מלון אחר ולפי מה שהבנתי הגסט האוס של רד בריק אינו ברמה גבוהה וחיפשתי משהו קצת יותר מפואר. תודה שוב

בבקשה

סטודנט חופשי שלום, במקרה כזה, הרד בריק ישמחו לאסוף אותך משדה התעופה (האיסוף הוא חינם), לקחת אותך למלון שבחרת וגם יאספו אותך ממנו בבוקר הטיול. טיול מהנה, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

שוב תודה,

האם מדבריך ניתן להניח כי אתה ממליץ על הטיול של רד בריק יותר מאשר על טאנה או על PEAK ADVENTURES? והאם יש לך המלצה על מלון ברמה טובה ללילה הראשון?

חס וחלילה...

סטודנט חופשי שלום, אני לא ממליץ יותר על הטיול של הרד בריק מול הטאנה... אני ביחסים טובים עם 2 החברות ורוצה לשמור עליהם ככה...
בתכל'ס, הטיולים ב-2 החברות מאוד דומים מבחינת המסלול והאטרקציות, כשאלו שעשו את ההטיול של הרד בריק ממליצים בחום על הטיול של הרד בריק, אלו שעשו את הטיול של הטאנה ממליצים בחום על הטיול של הטאנה ואלו שלא עשו טיול ג'יפים ממליצים בחום שלא לעשות את הטיול שלהם בכלל...
לגבי ה-PEAK... האמת, לא קיבלתי פידבק מישראלים שעשו את הטיול שלהם, בפועל מסלול הטיול שלהם מאוד דומה למסלול של הרד בריק בעלות של 5,000 באט לטיול של שלושה ימים (ללא לילה נוסף חינם) ואני מניח שאם הטיול שלהם היה 'שווה' כבר היינו שומעים על כך. בעבודה שלי מולם, קיבלתי פידבקים מצויינים על היום רפטינג מקצועי שיש להם ועל קורס וטיולי טיפוס הרים שהם מוציאים. מלונות בצ'אנג מאי: מלונות 4 כוכבים: Amari Rincome Amora Tapea Chiang Mai Plaza (מומלץ) Holiday Inn Royal Princess מלונות 3 כוכבים: Central Duang Tawan (מומלץ, ממוקם בלב שוק הלילה) Chiang Mai Gate Down Town Inn Empress (מומלץ) Impirial Mae Ping Lanna Palace Novotel טיול מהנה, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

lior 30 rg

New member
זה נכון...peak באמת מוציאים טיולי ראפטינג

וטיפוס צוקים מצויינים, כמו גם טרקים רגליים טובים. הסיבה שטיולי הג'יפים שלהם לא פופולריים בין הישראלים היא שאין להם גסטהאוס, אלא משרד ולכן אין לינה חינם. באשר לטיולי הג'יפים שלהם, הם אכן די דומים לטיולים של טאנא, גם במסלול וגם בכלים.

ככה, בינינו, ליאור...

חבל שאי אשפר לחלק את תאילנד ל-2 מדינות: תאילנד צפון ותאילנד דרום, ואז מטיילים היו מבינים שלתאילנד צפון צריך להקדיש שלושה שבועות עד חודש ולתאילנד דרום עוד חודש... אני בזמנו עשיתי טיול ג'יפים עצמאי של שבועיים, טיול אופנועים של 10 ימים וטיול רגלי של 11 יום.... אבל מי עושה דברים כאלה היום... יום יפה לך מתאילנד, מרטין

lior 30 rg

New member
נכון...וחבל שכך...

אני חושב שהמטייל הממוצע פשוט לא רוצה להתאמץ. טיול כזה דורש תכנון, מחשבה, התעמקות בקצת יותר מאשר איפה נמצא השוק הקרוב ולמטייל אינסטנט היום פשוט אין חשק לעשות את זה, וחבל. הוא מפסיד הרבה יותר ממה שהוא מרוויח

או שלמטייל היום אין כל כך הרבה זמן

יש לי בדיוק חודש לטייל ורציתי לטעום מהצפון ומהאיים. אין לי ברירה אחרת הייתי שמח לטייל חודש בצפון באופנוע וברגל...

shayefrati

New member
חוץ מגיפים יש לצפון עוד משהו להציע

לפני 3 שנים ההיתי בתאילנד ועליתי לצפון וחוץ ועשיתי את הגיפים וגם עשיתי 3 ימים בפאי והאמת שהגיפים זה היה מזה מיותר 6 שעות ביום בתוך האוטו 3 על ההגה לא כול כך קסם לי וגם הרגשתי כאיתי אני בטיול שנתי פאי היתה לעומת ממש מדהימה וגם צאנג מאי (כמו באנקוק אבל נקי יותר) ולשאלה שלי האם ישנם עוד אטרקציות חוץ מהגיפים כי לא נראה ששוה לי לטוס לשם ולבזבז זמן וכסף רק בשביל פאי, מצד שני שאני רוצה לראות משהו חוץ מהאיים .

shayefrati

New member
תראה בעיקרון אנחנו זוג (26 ו 23)

הטיול שלנו היה 4 שבועות בדיוק להספיק הכול אנחנו לא נספיק אני טיילתי בצפון (גיפים ופא צאנג מאיי)ולא טיילתי בדרום (איים) אז בעיקרון אנחנו נתמקד באיים אבל לא רק, אז מה נשאר לנו חוץ מהצפון? ובצפון אני מכיר רק מה שאני מכיר גיפים ו פאי בעיקרון אני לא סגור על כלום אם משהו מוכן להמליץ לי על מסלול לטיול בתאילנד לחודש שעיקרו באיים שבועיים לפחות אני ישמח לשמוע -תקציב 16 אלף שקל לזוג לביזבוזים וטיסות פנים -לינה בגאסטאוסים בעיקר (לא יותר מ 1000 באט) -המלצה לאיזה מלון שווה ליומיים באיים ככה לפינוק -טיולים הפלגות חופיים מדהימיים אטרקציות שוות יתקבלו בברכה תודה שי

lior 30 rg

New member
קח כמה רעיונות:

קח רכבת לצפון. תעצור ליום באודטייה, תראה את הפארק הארכיאולוגי היפה. משם תמשיך לכיוון צפון עם אותה רכבת ותעצור ליום יומיים בסוקותאי, משם תמשיך מזקחה לכיוון לום סאק. יש בדרך כמה ריזורטים נחמדים שמארגנים ראפטינג איכותי באיזור. תעלה מלום סאק לעיירה לואי ומשם לנונג קאי, לטייל קצת באזור המקונג. משם דרומה לקוראט וקאו יאיי...זה מסלול שאם תעשה אותו באיזי ייקח שבועיים לחלופין, תוכל לרדת דווקא דרומה לכיוון מחוז סורט תאני, דרך שמפון, סוראת תאני, נקון סי תמאראט סונגקלה ולכיוון קראבי פוקט ולקנח בנופש בקראביפוקטפיפי. זה גם ייקח משהו כמו שבועיים ותוכל לעבור בין העיירות עם רכבת. מסלולים כאלו יאלצו אותך לחפור קצת כדי ללמוד, כי הם לא מקובלים על התייר הישראלי הממוצע ולא תראה אותם בפורום למטייל לדוגמא.

shayefrati

New member
אולי איזה מסלול יותר עממי :)

לא מחפש לחפור יותר מידי ולא ללכת בדרכים שמעטים הלכו בהם מחחפש לנפוש ולהנות חיים קלים חוץ מקראבי פוקט לא מכיר ושמעתי על אף אחד מהמקומות האלה. אבל תודה על המאמץ .

lior 30 rg

New member
הכל עממי, הכל נגיש בתחבורה ציבורית

שאלת אם יש עוד משהו לראות, נתתי לך כמה רעיונות. אולי אתה צודק באמת, ראית כבר את כל הצפון, באמת אין לך מה לחפש שם

למעלה