מלון בירושלים

אברמסון

New member
מלון בירושלים

לאישתי ולי יש הזדמנות נדירה להיות לבד בשבת. אנו מחפשים המלצה למלון בירושלים. באיזור מרכז העיר. (אנו רוצים להגיע להסתובב באיזור קטמון והעיר העתיקה) שקט שלא יקרע את הכיס. מחיפוש מהיר באינטרנט, אני שכדי לעזוב את החדר לאחר צאת השבת (ולא בצהרים) יש להוסיף עוד כ-300 - 400 ש"ח על המחיר. האם המלונות אכן גובים זאת או שזה רק באוגוסט ובחגים? לגבי אכסניות - מישהו מכיר את אכסנית גשר ובית שמואל? קצת פחות רומנטי, אבל אם המקום שקט נקי, ולא מיטות סוכנות מברזל, יתכן שהמקום הוא אופציה טובה. תודה.
 
לא מכירה מלונות אבל

לפי זכרוני מלון אריאל השוכן בסמוך להר ציון הוא צנוע יחסית, אבל סביר. מתארחים שם דתיים לא מעטים, כך שסביר להניח שלא תדרשו לעזוב את החדר בשבת.
 
מקומות נחמדים בירושלים

נסה מלונית קטנה בשם בית קטן בבקעה. זה רחוק מהמרכז אבל בסביבה מאד יפה ומענינת, שכונת בקעה אכסניות טובות בירושלים: אכסנית רבין בגבעת רם, אכסניה ברחוב אגרון. האחרונה ממוקמת ממש במרכז. בית שמואל בהחלט טוב, מרכזי עם חדרים טובים.
 

אברמסון

New member
תודה על ההמלצות

את רבין אני מכיר. אני רושם לפני ת ההמלצה על בית שמואל. חשבתי על גשר - מעבר לכביש. אישתי פחדה שיניו שם מליון בני נוער ויהיה רעש והמולה. ב4 מקומות שהתענינתי, אמרו שאין להם בעיה עם פינוי בצאת השבת. כנראה שבירושלים ישנה רגישות רבה יותר לנושא. סגרנו על רויאל-פרימה. בעבר המקום היה נקרא וינדמיל. אם הבנתי נכון, זהו מלון קטן ואינימי. אם מישהו רוצה חוות דעת - אשמח לתת לאחר השבת.
 
למעלה