מלון באילת

ניטו

New member
מלון באילת

שלום, אני וחברה שלי רוצים לנסוע למלון לאילת ל-3 לילות.. בחופש הגדול (שכבר לא יהיה חופש גדול, אלא- החיים!) מלון ברמה של 3 כוכבים, אבל שלא יהיה מעפן מדיי. אנחנו מוכנים לשלם עד 1000 ש"ח (כל אחד). יש למישהו המלצה? תודה.

Elvi89

New member
מלון אואזיס הים האדום

נראה לי קוראים לו ככה.. הוא לא הכי טוב בעולם.. מה שאהבתי בו רק שהוא די במרכז כזה.. כל הבנקים לידו ויש סופר מעבר לכביש וזה 15 דקות מהטיילת.. והכי אהבתי שאת יוצאת מהחדר ואוי.. בריכה..חח.. זה היה ממש כיף.. שילמנו 600 שח ל4לילות ל4 בנות בחדר..(כל אחת 600), אבל אני חושבת שאפשר למצוא משהו יותר טוב.. אני בטוחה..

דללה

New member
אוי לא!!!

גועל נפש של מלון
יש שם ג'וקים וכו'

Elvi89

New member
אני לא ראיתי ג'וקים

אבל ציינתי את היתרונות שלו רק.. חסרונות יש הרבה יותר אבל ביליתי שם 5 ימים עם חברים והיה נורא כיף שלא כ"כ שמתי לב לחסרונות אלה.. במיוחד שאין לי כ"כ בעיה עם אמבטיה חצי שבורה ועוד דברים לדעתי מי שרגיל לתנאי שטח זה לא ביג דיל.. ביום האחרון היה לנו סיפור עם המלון והשארנו להם הפתעה קטנה.. חחחחחחחח.. זה היה כזה מצחיק!!!

Liraz 6q

New member
שום אואזיס ושום נעליים

הוא איכסה לגמרי! יש את הולדי אין אקספרס שהוא להיט בקרב הצעירים.. מממ פלמירה שהוא מצוייין.. השאלה היא כמה הוא עולה.. צריך לברר לפעמים יש מציאות.. מממ אסטרל וילי'ג מאוד מומלץ!! אמריקנה לשעבר.. הוא עבר שיפוץ ונראה מצויין.. הכל נקי ומסודר.. ובכלל לא יקר.. יש את אדומית גם.. שמבחינת מיקום הוא לוקח את כולם.. ותבררו גם בקלאב הוטל.. היום כבר לא כלכך יקר שם.. בכל אופן, תהנו:] אם את רוצה המלצות לאן לצאת דברי איתי:]

למעלה