מלווה

bumpygirl

New member
מלווה

השבוע עברתי טסט שני וכל כך שמחתי ועכשיו אני קולטת שעדיף שלא היית מוציאה בכלל רישיון. בלתי אפשרי לנהוג עם ההורים שלי אמא שלי לחוצה כל כך, מזהירה אותי קילומטר לפני שאיזה ילד עובר במעבר חציה. היא כל כך לחוצה כשהיא נוסעת איתי שאני מפחדת שהיא פשוט תקבל התקף לב באמצע. ואבא שלי אין אפילו מה לדבר אני נוהגת איתו ורועדת מרוב שהוא מלחיץ אותי ! בטסט הייתי יותר רגועה מאשר בנסיעה איתו! כל שניה הוא נותן לי הוראות וצועק עלי אם אני עושה משהו לא טוב ...... אחרי נסיעה איתו ואני מרגישה שיש לי אפס ביטחון בכביש ושאני בכלל לא יודעת לנהוג. הגעתי למסקנה שאין לי ברירה אלא לא לנהוג בכל השלושה חודשים האלה של המלווה...ואחרי שהם יעברו אני בכלל אשכח לנהוג... מה אפשר לעשות במצב כזה?!

מימוזה21

New member
להסביר להם שיפסיקו להילחץ.

פשוט מאוד. לשבת ולדבר איתם.שיפסיקו להיות בלחץ. כי זה פשוט מוריד את הביטחון. בהצלחה

simba32

New member
לוותר זה לא הפתרון

צריך לנסות להסביר להם כי המטרה של הליווי זה לרכוש ביטחון ונסיון וככה את רק תאבדת את הבטחון העצמי שלך בנהיגה. אני ממליץ לך ליזום מפגש עם אור ירוק לחיים (1800-388-388)- הם עוסקים כלק מהמפגש שלהם בדיוק בתכנים האלו.

100vardit

New member
....

לי יש כבר חודש וחצי רשיון,וגם אני מתחרפנת. אין לי יותר מדי חשק לנהוג,אני נוהגת מדי פעם-כי אני בכל זאת רוצה לנהוג בתקופת המלווה. אני חייבת לציין שכל מי שנמצא באוטו-מתפעל ואומר שאני נוהגת יפה. אבל-אבא שלי פשוט משגע אותי(הוא המלווה).כל הזמן אומר לי "גז\ברקס" "אל תלחצי עכשיו ברקס,כן תלחצי" וואו' וזה פשוט משגע אותי. בנסיעה האחרונה-פשוט התעצבנתי ואמרתי לו שאני לא יכולה ככה יותר.אני הנהגת,ואני לא יכולה שמבלבלים אותי ככה.ובהמשך אותה נסיעה הוא כבר שתק. אה..ושיהיה במזל-טוב,ובהצלחה=)

למעלה