מלווה- כמה מעצבן

Bulli4

New member
מלווה- כמה מעצבן

היי אנשים נכנסתי לספר לכם חוויות מהנהיגה עם המלווה. עברתי לפני שבוע ויום טסט עכשיו זה ממש קשה לי לנהוג עם המלווה גם אבא ואמא מציקים הם לא מבינים את המהות של להיות מלווים הם לא יודעים להיות מלווים(אני הבכור) ושלא תיבנו אותי נכון זה חשוב לי גם כנהג שה-3 חודשיים האלה יתנו לי ניסיון וחוכמה על הכביש. אבל הם פשוט לא עושים את זה אמא שלי למשל אומרת לי 400 מטר לפני באמפר שאני צריך לעצור או נגיד איך לצאת מסיבוב או להאט ברמזור למרות שאני מאט זה כל כך מעצבן אני למדתי 7 חודשיים בתנאים הכי מחריפים את הדברים האלה אני יודע !!! אני רוצה חכמת כביש שיתרמו לי מהנסיון, איך להשתלב איך ליזום והם לא עושים זאת, שיתנו לי בטחון והם רק מורידים לי אותו. והם אומרים הכל כפקודה. איך להסביר להם שזה לא עוזר מה שהם עושים?, האם לכם זה גם קרה? ולנושא אחר שאף אחד בעולם לא מכיר את החוק הזה בשלמותה ויכול לתת לי תשובה. אם אני רוצה עכשיו שיתווסף לי לרשיון דרגה של טרקטור מה אני צריך לעשות? יש כאלה שאומרים שצריך לעבור מן טסט כזה שבוחן את השליטה שלך עם טרקטור בעלות של 100 שקל. מישהו יכול להסביר לי בנידון? כמו שעזרתם לי לקבל רישיון :) אני בטוח שתוכלו לעזור לי בזה תודה מראש לכולם :)

Krishi

New member
תראה..

אל תסמוך אף פעם על אמא.. או על כל נקבה אחרת, לרוב, שתיתן לך עצות טובות לכביש. אמא שלי מתחילה לצרוח ברגע שאני זז מטר קדימה.. היא לא פקטור... אני מעדיף שהיא תנהג כשאני באוטו מאשר שהיא תישב לידי ותגרום לתאונה עם הצרחות שלה... בקטע הזה תנסה רק את האבא... במידה והוא נהג טוב הוא זה שאמור לתת לך עצות טובות ולא לפחד מכל פיפס שקורה ק"מ ממך... בהצלחה

Bulli4

New member
זאת הבעיה

אבא שלי נהג מצויין עשה את הקורסים של 3 שנים באגד. אבל הוא גם שתלטן ונהג חסר פשרות בכביש וזאת הבעיה הוא אומר לי עד שלא תנהג כמו שאני רוצה אתה לא מקבל את האוטו גם אחרי סיום תקופת הליווי זה מעצבן אותי.

Krishi

New member
לפחות הוא יודע לנהוג..

אם גם ככה הפיתרון היחיד זה לרצות את האבא, אז מה הבעיה?

Daemonlior

New member
אבא שלך מגזים בטירוף...

אני הייתי ממליץ פשוט להרשם לפרוייקט של "אור ירוק לחיים".. הם כבר יסבירו לך ולהוריך את מהות המלווה ואיך ללוות נכון, כי נראה שפשוט אין להם מושג..

8-AN

New member
אתה זה שמגזים בטירוף !

אני לא הייתי נותן לבן שלי ת'רכב עד שהוא ינהג כמו שאני רוצה, כן. ואני בכל החודשיים של המלווה שלי נהגתי כמעט כל יום ואמא שלי נתנה לי בסוף ליסוע בו ביום שנגמר לי המלווה(יום לפני אבל פסדר). גם עכשיו באוטו שלי אני לא נותן כמעט לאף אחד לנהוג באוטו שלי כי אני יודע שאני יכול לסמוך על עצמי רק, אם יש עוד מישהו שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו אז אני נותן לו וברור שרק אחרי שראיתי אותו נוהג כמה פעמים ואני יהיה לידו...

Krishi

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שרציתי להגיד...

במיוחד שאבא שלו עבר קורסים של נהיגה...

Daemonlior

New member
תסלח לי, אבל אתה אגואיסט..

הבן שלך (בתקווה שיהיה אחד) ממש לא אמור לנסוע כמוך.. כל אחד מאמץ סגנון נהיגה משלו.. ואם אתה מצפה מהבן שלך להיות קצת בוגר, תן לו ללמוד לבד.. בדיוק כמו שאתה/ההורים שלך עשו.. אם על הבן שלך אתה לא יכול לסמוך, אתה במצד חמור.. לסיכום, אני ממש שונא את המשטרים הקומוניסטים האלה שההורים מטילים על הילדים שלהם! תן לחיות..

8-AN

New member
לא אמרתי לנהוג כמו שאני נוהג

כי אני ממש לא רוצה שהוא ינהג כמו שאני אנהג כשאהיה עם מינימום 20 שנה רישיון בהתחשב שאני לא מתכוון להביא ילדים בשנתיים הקרובות כי לא יהיה לו את הניסיון שלי ואני לא ארשה לעצמי לתת לו לנהוג כמו שאני אנהג אני אמרתי שאני רוצה שהוא ינהג כמו שאני רוצה ולא כמו שאני נוהג. יש הבדל עצום . ואת העצבים שלך על ההורים שלך אל תוציא עליי. ואני לא אבא שלך ולא אמא שלך אז אל תבקש ממני לחיות, אבל אם זה כזה חשוב לך, קח! תחייה תעשה מה שאתה רוצה חחח

Daemonlior

New member
חחח אתה מצחיק...

א. תודה לאל אצלי אין משטרים קומוניסטים.. ההורים שלי נותנים לי לנהוג כמו שאני רוצה.. ב. הכוונה ב-"תן לחיות" היא שפשוט תתן לילדים שלך לעתיד לחיות.. אני מאמין שכשתתבגר ותיהיה אבא (עם ותק של 17 שנה חח), אתה תבין בעצמך שהילדים שלך לא תינוקות והם יכולים להסתדר לבד.. בדיוק כמו שאתה יכולת.. ג. בנינו, עם גישות כאלה של "אתה הילד שלי ואתה תעשה מה שאני אומר לך", אתה לא תגיע רחוק.. הילדים שלך יעשו מה שבראש שלהם ועלולים לנהוג בצורה פראית כשהם לא לידך.. אז קח את זה בחשבון (ואני מדבר מניסיון של הרבה חברים)

Daemonlior

New member
שתדע שזה ממש עצוב שבכלל רשמת את זה

אבל אני אנסה לספק אותך בגיחוח קל.. "חיחי"

8-AN

New member
העיקר שאתה מסיק מסקנות חח...

חלאס לדחוף לי מילים לפה א-לנהוג כמו שאתה רוצה לא בהכרח טוב ואני מקווה שתסכים על זה...אם לא המצב שלך הוא החמור ב-למה 17..יש לי עכשיו שנה וכמה חודשים בשנתיים הקרובות אני לא חושב על ילדים + מינימום 17 שנים 20 לפחות... ג.אני לא בא בגישה כזאת ממש לא...אני דווקא חושב שאני יהיה הרבה יותר קליל עם הילדים שלי מאשר ההורים שלי שגם לי נתנו ונותנים חופש כמעט מוחלט אז חלאס להכניס לי מילים תווודה ביי ביי

Daemonlior

New member
המממ..

א' לא כל כך ברור לי.. ב. כשאמרתי ותק של 17 שנה הכוונה הייתה לותק בתור אבא חח, לא בתור נהג =) ותאמין לי שב 17 שנה גישות משתנות,.. ג. "אני לא הייתי נותן לבן שלי ת'רכב עד שהוא ינהג כמו שאני רוצה, כן." זאת בדיוק הגישה שאני מדבר עליה.. אז אם תקרא טוב, תראה שאתה מכניס לעצמך את המילים.. אין בעד מה, ביי ביי

8-AN

New member
ואתה עוד פעם עושה את זה..

זה תגובה אחרונה למקרה שאתה לא היחיד שחושב ש "אני לא הייתי נותן לבן שלי ת'רכב עד שהוא ינהג כמו שאני רוצה, כן." שאני אמרתי שווה ל "הבן שלך (בתקווה שיהיה אחד) ממש לא אמור לנסוע כמוך" מה שאתה אמרת...

Metal † Heart

New member
אם כבר משטר טוטאליטרי

קומוניזם מדבר על שיוויון.. (אמנם שיוויון כלכלי אבל עדיין..)

Daemonlior

New member
הממ זה מן מונח גזעני שלי.. חח

כי בדרך כלל הורים רוסים תופסים את הילדים שלהם קצר ולא נותנים להם לחיות.. (כמו שאמרתי, ניסיון מחברים שלי..)

Metal † Heart

New member
חחח

זה שאמא שלך ככה, זה לא אומר שכל האמהות ככה. אצלי זה הפוך, אבא הוא זה שנלחץ מכל ס"מ שאמא שלי זזה. והיא מצידה צועקת עליו שיתחיל להזיז את עצמו יותר מהר.. היא לא פחדנית על הכביש בכלל..

למעלה