מלווה / חונך לנכה צהל

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
מלווה / חונך לנכה צהל

שאלתי כבר פעם אבל עדיין אני מחפש תשובות האם משהב"ט מרכז את נושא המלווים או שרק חברות כ"א אני מעוניין לעבוד בתור מלווה או חונך (בפעילות שלא קשורה במאמץ פיזי קשה) אני נכה באחוזים קטנים ובתקופה זו אני סטודנט שפנוי ברוב ימות השבוע. אני זקוק לעבודה נואשות. איך מגיעים לזה , האם אפשר להיות משובץ דרך משהב"ט ולאו דוקא דרך חב´ כ"א בתודה מראש DCS

smile2life

New member
מלווה\חונך

עבודה של חונך או מלווה נעשית ע"י העסקת בידי חברת כוח אדם, קבלנית מישנה של משרד הבטחון. שלחתי לך מסר אישי בנושא הזה עם מס´ טלפון

DCS

New member
תודה

העבירו אותי לחיפה ושם אמרו שיחזרו אליי מקווה לטוב בברכה

דרישה אישית

היי יש תמיד את האפשרות שנכה שזקוק לחונך ידרוש אותך ממשרד הביטחון אריק

DCS

New member
איך בדיוק אני מגיע לאפשרות שציינת

האם יש גורם במשה"בט שאני אמור לפנות אליו בברכה DCS

smile2life

New member
נכון אבל

ותמיד יש "אבל" מעצבן. ההעסקה היא ע"י חברת כח אדם (נתיב2, ORS וכד´), אשר יש לה מס´ ספק במשרד הבטחון והיא המעסיקה הישירה ולא משרד הבטחון.

c a t c h 22

New member
לעבוד בתור מלווה או חונך ../images/Emo96.gif

פעם אחת כתבתי תשובה אך לא התיחסת. ראשית חונך מלווה הם מסלולים נפרדים אשר לא ניתן לעבור בניהם חונך הוא משהוא למטרות הפעלה וחברה אינו דורש מאמץ פיז מלווה לרוב כן דורש מאמץ פיז ויכולת לעזור לנכה בנידות וכו... יש שני דרכים למצוא עבודה 1 דרך הנכה 2 חברת כוח אדם כמו שמני צין 3 עובדות שקום בהצלחה

DCS

New member
c a t c h 22 אני פשוט פונה לעובדת

שיקום שלי והיא מפנה אותי ? אם כן מי המעסיק שלי משהב"ט? השארתי פרטים במשרד של נתיב2 בחיפה מקווה שיחזרו אליי. האפשרות הראשונה דרך הנכה כנראה לא ריאלית לגביי , אני אישית לא מכיר נכים שזקוקים למלווה /חונך. בכל מקרה תודה רבה ואם למישהו יש עוד עצה איך אני נכנס למעגל העבודה אשמח לשמוע בברכה DCS

c a t c h 22

New member
מה אתה רוצה מלווה או חונך../images/Emo96.gif

כמה שעות 8 12 24 (24 כלל שינה בבית הנכה ) אולי אפשר לקשר בינכה לנכה

DCS

New member
בעקרון אלו הפרטים

לא משנה לי חונך / מלווה (רק שלא תהיה פעילות פיזית) אני סטודנט רק יום בשבוע (יום א´) כך שכל השבוע אני פנוי אני בן 29 ונשוי (אז מגורים לא באים בחשבון) בעקרון אין לי מגבלה של שעות (פרט ללילה ולימי א´) ואם לא הזכרתי אני גר בחדרה. דרך אגב הניסיון שלי הוא מתחום הניהול (אבל כנראה שהלימודים יוצרים לי בעיה באיתור עבודה- כולה יום בשבוע) בכל מקרה אלו הפרטים שנראים לי חשובים - אשמח להוסיף אם צריך בברכה ובתודה מראש על העזרה DCS

c a t c h 22

New member
תתחיל במשרד אירגון בחדרה../images/Emo96.gif

1.יש לשלוחת חדרה אירגון נכי צהל משרד לקבלת קהל בעירית חדרה פעם בשבוע תחילה בדוק אצלהם 2. לבדוק במועדון אגף שיקום בגן שמואל אני במקביל אבדוק אך קשה למצוא עבודת מלווה ללא פעילות פיזית היתי ממליץ על חונך 40 שעות חודשיות ( זה לא משכורת )

rozgil

New member
יש לך מזל גדול!!!!!!!!

שלום רב שמי גיל(שם אמיתי)אני נכה צה"ל(נפשית) וגר ב......-חדרה(בהוסטל) אני זכאי ל-חונך(וכרגע יש לי חונכת שגרה בנתניה)אני ניפגש איתה פעמיים, שלוש בחדרה.....-אולם אני מעונין להחליף אותה... הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה לחונך שלי מכונית לנסיעות וסידורים כאן בתוך העיר(חדרה)......-אומנם יש עוד דברים חשובים כמו "כימיה"עם החונך וכו´ דרך אגב הזכאות שלי במשרד הביטחון הוא 40 שעות חודשיות היתי מעוניין להפגש איתך ,אז צור קשר לאימייל הפרטי שלי: [email protected] ואמסור לך את מספר הפלפון שלי וכתובתי ואולי נוכל להפגש ואולי אולי תוכל להיות החונך שלי בביי-גילי

smile2life

New member
דרך אגב

בדיוק בגלל הסיבה הזו פתחתי את לוח "חונכים מלווים". בכדי לשדך בין חונכים ומלווים שמחפשים עבודה, לנכים העוניינים ולהפך.

rozgil

New member
DCS

גם אני השארתי לך אימייל בדאר האלקטרוני .......-תתקשר לסלקום,ניפגש וניראה איך ממשיכים........-בבייייייייי

למעלה