מלודי ממי..!!

מלודי ממי..!!../images/Emo13.gif

היא הייתה גם בפורום של נינט היא כול הזמן עוברת פורום פורום נירא לי יש לה איזה בעיה מוחית חח אבל עזבי ממי אל תתעצבני מותר לך להיתעצבן רק אם מקללים את מאיה ה-
שלנו!!!!!!!

GrassBunnyGirl

New member
איכס נינט!!!!!!!!11111111

מי אוהף את נינט????????????.????.???..?..?..?????????????????? היא מכוערתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!111111111111 יש לה פורום??????...???.?.?????????????

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif וואי וואי וואי

איך בא לי להביא לך מכת חשמל בשוקר.... וואי
ועכשיו היא תשאל.... מהההה סההההה שוקררררר????!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? את מדברת ברוסית?

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif לא עכשיו... ../images/Emo3.gif

עדיין לא אכלתי
ואז עדיין ישן תבואי בערך עוד שעה...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא מושי
הדר שלטי בעצמך

אשכרההההה

לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף לנשוף לשאוף לשאוף לנשוף נרגעענו
את עוד יותר מושייי

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gifאמממ לעע

את יותר
מושמוש מושמוש (נזכרתי בתוכנית עם מוש חחח הפר הזה
) יאללה הלכתי...

נו נכון~!! מיע אוהףףףף את נינטט

יווו חח מטורללת חומת סין עופי מפהה!! קיששש את במצב קשה חומדד ממש מצב אנושש.. כאילו שיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אטומהה מחוננת שכמותךךך שיאאא די לדבר ברוסית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת את נינט........

מוגבלת יש לך בעיה עם זה? אם כן זאת בעיה שלך יאללה תתחפפי מפה וטל מגעילה אחת ככה את אומרת על נינט אני לא אומרת כלום על שירי את רוצה שאני יתחיל????

בבקשה אל תתנו לה

להרוס לנו את הפורום
בוא נתעלם ממנה וזהו... אנחנו נצא מהגיבוש המטורף הזה בגללה
מעכשיו כולם מתעלימים ממנה אוקיי
מי שבעדי שיעשה
מי שנגדי שיעה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif חח למה? זה משעשע ../images/Emo6.gif

חנוששששששששששששששששששששששששש

זה היה בצחוקקקקקקקקקקקקקק חומדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! צחקתי על זה שהיא אומררת מי אוהףףףףףףףףףףףףף את נינטטט!! חוץ מזההה אם את רוצה אל תאמיני!!!

למעלה