מלדיביים

עינבדנה

New member
מלדיביים

מתכננת לטוס למלדיבים לתקופה של 5-6 לילות. לפני מה שהבנתי באינטרנט ניתן להגיע מהודו או מתאילנד. מהודו הטיסה היא ממומבאי למלדיבים עם עצירה מסרי לנקה (בחזור זה עצירה של 36 שעות )מתאילנד זה ישיר עם חברת בנגקוק איירוויס אבל זה גם יקר, כמעט 2100 ש"ח.
התכנון הוא כנראה לטוס דרך תאילנד בתקופת חג הסוכות (אמצע ספטמבר) ל5 לילות במלדיביים ו7 לילות בריילי ופטאיה.
כמה שאלות לגבי זה:
1. ספטמבר זה עונה מתאימה לטיול בשני המקומות האלו? לא בא לי שיתפסו אותנו מונסונים.
2. מה יש באיים המדליביים חוץ מבטן גב וצלילות? האם קיימים שם ברים, מסעדות וכדומה כמו בתאילנד?
3. שמעתי שהמלדיביים הם איי איסלאם, עד כמה מפחיד להיות שם בתור ישראלי?
4. ראיתי שמחירי לילה במלונות הם בסביבות ה600-900 ש"ח ללילה. הכיוון הוא ללכת למלון זול כמה שיותר אבל ברמה סבירה. כמה אני צריכה כסף לבזבוזים לאיים המלדיביים בלבד? (לגבי תאילנד אני יודעת מחירים) ***חשוב לי להתעדכן לגבי מחירים כי הרבה אנשים אומרים שנופש שם מאוד יקר, ואני אומרת לעצמי שלילה בגן עדן כזה עולה כמו מלון 5 כוכבים באילת, אז מה הופך את המלדייביים לכל כך יקרים?

קונלין

New member
יש טיסה עם בנגקוק איירווייס בסביבות 1600 ש"ח

תבדקי כאן.

לגביי שאר השאלות לצערי אין לי מושג...

sailor

New member
מטריבנדרום, בירת קרלה

יש טיסה ישירה וממומבאי לטריבנדרום וחזרה יש הרבה טיסות יום יום.
נסי לחפש בקיאק או בסקיסקנר, ראיתי טיסה ב-$230 מטריבנדרום.
אם את רוצה הרבה יותר בזול, כולל טיסות זמינות וזולות, שקלי איי לקשדוויפ ההודיים בים הערבי ממערב לקרלה (lakshadweep islands).

למעלה