מלגת פר"ח בירושלים

מלגת פר"ח בירושלים

שלום לכל הירושלמים, באוקטובר הקרוב אני עתידה להתחיל את לימודיי במכללת הדסה בחוג להפרעות בתקשורת.ככל הנראה אגור במעונות ברחוב הנביאים. יש מלגה הנקרת פר"ח ובמסגרתה יש לחנוך ילד ועלי להחליט איזה בי"ס עדיף לי מבחינת מרחק. *בי"ס "פולה בן גוריון", ברחוב בן לברט ברחביה *בי"ס "לוריא", הפלמ"ח 79 ברחביה (שרוב התלמידים בו מגיעים מהקטמונים ושכונת פת) *בי"ס "יד המורה" משלב תקשורת, כיכר זלמן ארן רמת אשכול תודה מראש, סיגל

tribe spirit

New member
נראה לי..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

םולה די הכי קרוב לך...אבל המרחק בינו לבין לוריא הוא לא כזה גדול. אח לוריא...הזכרונות..למדתי שם:)

נכון את צודקת

המפגשים עצמם יהיו אחר הצהריים, כך שמיקום ביה"ס לא ממש עוזר לי. אבל זה המידע היחידי שיש לי כרגע, אין את הכתובות של התלמידים. אני מניחה שהילדים גרים בסביבה...

clevelandrocks

New member
פשוט תירשמי לאחד מהם

ואז יהיה לך ראיון עם הרכזת, וממנה תבקשי מישהו שגר קרוב אלייך.

tribe spirit

New member
כתובות התלמידים-../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

משו כמו כללל התלמידים בפולה גרים באזור של הבצפר,שזה הכי קרוב אליך. בלוריא רובם גרים בפת-גונן-קטמון. אבל,כמו שאמרו מעלי,זה בכל מקרה מרחק אוטובוס אחד:)

בלבלונת

New member
אין לך כל כך מה לדאוג

איזור הנביאים מאוד נגיש לתחבורה ציבורית לכל מקום... לכן איפה שהוא רק יגור תוכלי להגיד בקלות יחסית.. אבל שאלה אחרת לי.. למה לגור במעונות של הדסה (למרות שהם נחמדים)? נחמדים או לא, ברוב המקרים יותר משתלם להשכיר דירה עם שותפים ולהינות מאשר לגור במעונות... בהצלחה בכל מקרה

מעונות מכללת הדסה

עדיין לא בדקתי את עניין העלויות- שכר דירה או מעונות. אבל הגיוני יותר שמבחינה כלכלית משתלם יותר לגור במעונות. תודה לכולם על התגובות........

בלבלונת

New member
זה נשמע תמיד שמעונות יותר זול

הניסיון מוכיח קצת אחרת.... לדעתי עדיף לשלם יותר (ההפרשים הם זעומים) ולגור בדירה שכורה.. בכל מקרה זה נושא שכדאי לברר מעכשיו היתרון במכללת הדסה זה המיקום שלה במרכז העיר כך אפשר גור בכל חור בירושלים ועדיין תהיה לשם תחבורה

למעלה