מלגת הצטיינות

jdsalinger

New member
מלגת הצטיינות

מישהו יודע איך מקבלים את מלגת ההצטיינות על סמך ציון פסיכומטרי? האוני' שלחה לי מכתב הביתה לפני שלושה חודשים בערך שמגיעה לי מלגה ומאז לא שמעתי מהם.

bwp

Member
לא לחכות שיפנו אליך

קח יוזמה! בייחוד באוניב ובכלל בחיים בכסף שמגיע לך. תפנה אל האוניב, נגיד לדיקן, מדור מלגות וכו'. תחפש באתר של האוניב או במכתב ששלחו לך. בעקרון ככל הידוע לי תצטרך להתנדב לפחות 56 שעות לקבל כך וכך סכום שהשנה המלגה נותנת..

אלי פנו בלי יוזמה שלי

ולפותח השרשור, בזמן הקרוב תישלח אליך בדואר רשימה של מקומות שאפשר להתנדב בהם. צריך למצוא אחד, ולהביא למדור מלגות אישור שנרשמת. תוך חודשיים-שלושה נכנסת המלגה. בהצלחה!

אליהו ד

New member
יש משהו שאני ממש לא מבין בקטע של המלגות

למה מחייבים באוניברסיטה הזאת(ואולי באחרות אין לי מושג) להתנדב תמורת המלגה? איפה כאן היתרון , הג'סטה שהאוניברסיטה עושה כלפי מצטייניה או אלו שזכאים לכך בשל קריטריונים אחרים ? לפי חישוב שלי ההתנדבות שאני עושה זה כמו לקבל פחות ממה שאני מרוויח לשעה וזה קצת מוזר. ובקשר אלייך תפני ותשגעי אותם כי לי בשנה שעברה כמעט הלכה מלגה כי מישהו שם שכח להתעדכן בציונים.

bwp

Member
כמה מלגה וכמה משלמים?

אני יודע שעל 5000 שח עושים 56 שעות, ועל מלגת שכ"ל לשנה עשו 128 שעות. לפחות לפני כמה שנים. בחישוב מהיר יוצא איזה 80-90 שח לשעה, שאם אתה סטודנט ומרוויח ככה... אז אתה לא באמת צריך את המלגה כנראה.

jdsalinger

New member
תודה לכולם,

(אומנם אני בחורה, אני יודעת שהכינוי מטעה). מישהו יודע איפה מדור מלגות יושב? או לאיזה מדור צריך ללכת בשביל לברר על המלגה הזו?

stkachov

New member
משרד הדקאנט

בבניין הרב תכליתי, לצאת החוצה לגשר ובמסדרון הראשון שמצד שמאל נמצאים מדור מלגות ומדור מעורבות חברתית.

למעלה