מלגות ללימודים בחול

רויטל631

New member
מלגות ללימודים בחול

האם קיימות מלגות ללימודי תואר ראשון בהנדסה בחו"ל על פי מצב סוציו אקונומי? אני לא סגורה על מדינה מסוימת.

ANZ1

New member
אם את אזרחית של המדינה - יש מלגות כאלו

בכל מדינה יש הגדרות אחרות, יש מדינות שכל הלימודים בחינם, יש מדינות שיש מלגות לאזרחים מאוכלוסיות חלשות, לכן אי אפשר לשאול בכללי,
התשובה תלויה במדינה המסוימת, תלויה בלימודים הספציפים, באזרחות שלך, ברמת התואר ,ראשון, שני וכו.
אבל אם את שואלת על סטודנטית זרה, בדרך כלל המלגות קשורות לרמת ההשגים שלך ולסוג התואר, סטודנטים זרים בדרך כלל צריכים להוכיח מראש שיש להם מספיק כסף ללימודים ולמחיה.

רויטל631

New member
לימודים

יש לי רק אזרחות ישראלית, אני אגבש דעה לגבי מדינה מסוימת רק בתנאי שיש מלגות משמעותיות או לימודים חינם לכן אני אשמח לדעת לפרטים אם יש חברות בארץ שמתעסקות עם הכוונה ללימודים בחול ומתעסקים גם בכל הקשור למלגות, כי אין לי מושג איך מגישים פרטים ולאן.. כמובן רק לתואר ראשון.

corrigenda

New member
הניסיון בפורום מראה שחברות כאלה עובדות עם מוסדות סוג ד'

איכשהו, תמיד כשמישהו מגיע לפורום אחרי שהתעניין אצל החברות האלה הוא מגיע עם שמות של מוסדות נידחים סוג ד' שאליהם הם רוצים לשלוח אותו, שבהם איכות הלימודים והתואר היא לא מן המשופרות.

לאף חברה מסחרית אין קשרים או מידע על האוניברסיטאות הטובות שאת לא יכולה לקבל מהאינטרנט, והן לא יכולות לעזור לך בקבלה (חוץ אולי בדברים כמו עריכה לשונית של החיבורים שלך, שעבורם יש בעלי מקצוע שיגבו ממך הרבה פחות אם תפני אליהם ישירות).

ANZ1

New member
גוגל

כל המידע נמצא באינטרנט, לא צריך לשלם למישהו על מידע חינמי.
יש כמה מדינות שבהם אין שכר לימוד באוניברסיטאות ציבוריות, גרמניה, אוסטריה, שוודיה, דנמרק, פינלנד.
יש 2 בעיות עם לימודים במדינות האלו, הלימודים כמעט תמיד הם בשפה המקומית, ולכן צריך לדעת גרמנית \ שוודית וכו.
וגם אם שכר הלימוד בחינם, בגלל שאין לך אזרחות אירופאית, לא תוכלי לעבוד, לכן את צריכה כסף למחייה, ואלו מדינות לא זולות, בלשון המעטה, בואי נגיד שתצטרכי 800 יורו בחודש כפול 12 חודשים כפול 3 או 4 שנים של לימודים, זה המינימום, אני לא רואה דרך שתוכלי ללמוד אם לא יהיה לך את המינימום הזה.
או לחלופין תעשי כמו רבים אחרים, תלמדי בישראל תואר ראשון כמעט בחינם , ואז תרשמי לתואר מתקדם במדינה אחרת ואז סביר הרבה יותר שיהיו מלגות כאלו ואחרות.

למעלה