מלגות בחו"ל

nisanil

New member
מלגות בחו"ל

אני מתכוון לעשות תואר ראשון בארץ ואז רוצה לעשות את השני בארה"ב באיזהשהי אוניברסיטה נחשבת אבל הבעיה זה המחיר. מאוד מאוד יקר. השאלה אם הרבה אנשים מקבלים כל שנה שם מלגות והאם זה בסכומים גדולים, כי אני ממש לא אוכל לשלם כל שנה בסביבות 50 אלף דולר. אני זוכר גם שלפני כמה חודשים התרסמה כתבה בידיעות אחרונות שהיה כתוב שארה"ב מנסה למשוך אליה יותר סטודנטים ישראלים על ידי מלגות אבל לא קראתי את הכתבה. מישהו יודע?

ygranot

New member
תשקיע בלימודי התואר הראשון

תתחבר לפרופ' ותחומי מחקר מעניינים ותַראה פוטנציאל - המלגות כבר יגיעו. בינתיים, אין לך מה לדאוג.

nisanil

New member
כן אבל

אני דואג. שמעתי שהמלגות שם לא מכסות יותר מדי מהשכר לימוד. ועוד שאלה... האם יתנו לי הלוואה ללימודים כמו שנותנים לאזרחים אם אני לא אזרח?

ygranot

New member
אמרתי לא לדאוג! אז אל תדאג ../images/Emo13.gif

אם לא תמלא הוראות לא תגיע רחוק... זה עוד כל כך רחוק שחבל על האולקוס. ואם אתה חייב לדעת, הלוואות כנראה לא תקבל (מצד שני, סיכוי טוב שלא תצטרך).

nisanil

New member
חחחחחחחחחחחחח

איך אתה מגיע למסקנה שסיכוי טוב שאני לא אצטרך? אני יודע שזה רחוק, אבל כדי להשיג סכומים כאלה ללימודים אם אני אצטרך צריך לחשוב כבר מעכשיו איך להשיג. אבל מעניין אותי לשמוע באמת למה אני לא אצטרך הלוואה?

Mr Rotem

New member
פשוט תוציא ציונים טובים

השאר כבר יגיע. אם תראה ציונים טובים, וחשוב לא פחות (כמו שכבר אמרו לך) - המלצות ממרצים ותעמוד בעוד כמה קריטריונים, תקבל מלגה מלאה, הכוללת שכ"ל, מגורים ועוד קצת כסף לבזבוזים
תקשיב לעצות של אנשים חכמים ותפסיק לדאוג. זה לא בריא.

F r a n k e l

New member
Hey, do you gys wanna get a room ? ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

Compliments from wall 2 wall...Utopia I tell you guys.

למעלה