טעויות
1. קרא בתורה, על נביאות ישראל.
2. קרא בתורה על שלושת האבות שהבורא אומר להם להקשיב לאמהות : " ויאמר אלהים אל אברהם אל ירע בעיניך על הנער ועל אמתך כל אשר תאמר אליך שרה שמע בקלה כי ביצחק יקרא לך זרע".
3. הסברתי את זה פעמים רבות ללא הועיל, אבל לפי היהדות, הנשמה של האישה גדולה יותר ומושלמת יותר משל האיש, לכן היא לא זקוקה ללמוד תורה, ולא מחויבת בתפילות, עזרת נשים אף פעם לא מרוחקת באף בית כנסת אלא או נמצאת למעלה או נמצאת לצד הגברים עם הפרדה. הסיבה שבתי כנסת בנויים יותר עבור גברים מאשר עבור נשים היא מאותה הסיבה שבמגרשי כדורגל על כל 30 תאי שרותים של גברים יש 1 של נשים - פשוט זאת סביבה של גברים שנובעת כמו שאמרתי מקודם שנשים לא מצוות להתפלל ולכן הן לא מגיעות חוץ מהנשים שאוהבות להתפלל שהן מעט.
4. הרב קוק מדמה את לימוד התורה לתרופה, שהרי אם האדם בריא, הוא לא זקוק לתרופה כי הכול תקין אצלו, אבל אצל הגברים ברמה הרוחנית אנחנו לא מתוקנים ולכן אנחנו זקוקים ללימוד התורה מה שאישה לא זקוקה לו.
5. אם נשאר בצנצנת סוכריה אחת וגם אדם בוגר וגם ילד קטן רוצים אותה - סביר להניח שהמבוגר יוותר על הסוכרייה לילד - בגלל שהוא מבוגר.
הדברים שלכאורה האישה "נדפקת" מהן הם "סוכריות" של העולם הזה, אין לזה שום משמעות בנצח, ובגלל שהיא גדולה יותר רוחנית, ובגלל שהיא מלאה ענווה ["ברוך שעשני כרצונו" - הרצון האלוקי הנשגב] היא מוותרת על הסוכרייה לילד הקטן.
6. בכל הספרים שמתעסקים בנשמות - [אני לא לומד את זה אבל ככה שמעתי לא פעם], האישה יורדת לעולם בשביל הגבר, בכדי לרומם אותו, היא לא צריכה להיות פה. [כמובן שנושא מאוד מורכב ונתתי רק נגיעה קלה במה שאומרים שכתוב].
7. כמעט כל התנ"ך זה יהודים גברים מאחר ואולי נשים לא רצו בתפקידים הללו.
יהודיות הושפעו מהאופנה של אומות העולם בכל הדורות. אם היום תגיד לאישה "אני רוצה אותך בבית, מטפלת בילדים" - היא תגיד לך "לך לעזאזל" - כי זאת האופנה בעולם כרגע.
אם היית אומר ליהודיה לפני 500 שנה "אני רוצה שתנהיגי את עם ישראל ולא תהי עם הילדים" היא הייתה עונה לך "השתגעת, שאישה תתמודד להנהגה עם כל השחיתות והפוליטיקה הזולה - זה לא נאה בכלל לאישה" - מאחר וזאת האופנה בעולם באותו הזמן.