מלבושים למיועד.....

רחלי1

New member
מלבושים למיועד.....

הגיע הרגע לדאוג גם לחתן. (מדהים איך שרוב ההכנות מתרכזות בנו...
) - מי יכולה (מנסיונה, מטעמה האישי או מדמיונה הלא פרוע...) - לזרוק רעיונות בקשר לחליפה? הנתונים שנאספו עד כה בשטח הם כאלה: 1. השמלה שלי היא בגווני וניל וזהב מאט (חובה שתהיה זיקה צבעונית בין בגדי החתן לשמלת הכלה? ואם כן, אז איך לעשות את זה?) 2. הוא שונא עניבות. וזה בסדר. מה דעתכן על צווארון סיני? 3. הוא לא משתגע על חולצה בתוך המכנסיים, אבל הוא "כפיף" בעניין הזה... 4. אגב, לאיזה פריט או צבע בחליפה להתאים את הנעליים? בתודה מראש לצוות המסור.......

שירי71

New member
רחלי-צווארון סיני

אז ככה, לדעתי צווארון סיני זה אחלה, ואפילו יצא לי לראות שני מקומות שבהם מוכרים את זה. האחד הוא בדורין פרנקפורט בעזריאלי, שם זה חולצות ענקיות משהו סיגנון כותונת (כמו בשיר) ובבד שאני לא משתגעת עליו (משהו כזה מין בד לא עדין די גס כזה). יש גם חנות בקניון איילון שאיני זוכרת את שמה אך הייתי שם בערב החג והם מחסלים והכל שם בחצי מחיר ויש שם כמה חולצות לבנות עם צווארון סיני בצבע לבן ובמחיר של 200 שח הקטע הוא שאי אפשרלהחליף כי זה חיסול חנות אבל שם זה גודל רגיל ובד נעים יותר.

אני אוהבת שיש תאום

בין הגוונים שלך לשלו. בעיקרון אין לכם כמעט בעיה בגלל שצבע השמלה שלך באופן יחסי מאוד נייטרלי. דבר נוסף, לא חייבים עניבה. להיפך...צווארון סיני הרבה יותר יפה בעיניי. אפשרי חולצה בחוץ אפי של אתל היה עם חולצה בחוץ וזה היה מקסים. יש להם בערך אותו מבנה גוף לאיתן ואפי.. נעליים מתאימים בדרך כלל לצבע החליפה. טיפ קטן: נכל בגווני בורדו מתאימה לכל צבעי החליפות הקיימים..החל בכחול וכלה בפשתן וגם ירוק יער, ירוק בקבוק או מנטה.. את צבע הגרביים למשל מתאימים בדיוק לצבע המכנסיים. כאילו שהרגל היא חלק בלתי נפרד מהמכנסיים.

אתי@

New member
אני אוהבת שיש התאמה בין הצבעים של

החתן והכלה, לכן הייתי מציעה לכם ללכת על משהו בגווני שמנת (זה מה שרונן עשה...). צווארון סיני זה הכי יפה והכי צעיר שיש - לכו על זה. רונן קנה את הבגדים שלו ב"מאייר" - יש להם חליפות וגם חולצות עם צאוורון סיני, בגוונים שונים ואיכות מצוינת
בהצלחה אתי@

יפעת22

New member
אני בעד סיני ! חנויות בדיזינגוף:

דורין פרנקפוט דורון אשכנזי גרשון ברם בהצלחה...

יפעת22

New member
התלבטות קשה בעניין בגדי החתן ../images/Emo101.gif

הלכנו למדוד לחתן שלי בגדים ולא ידענו מה להחליט! סיפור רקע קצרצר: החתונה במדבר, השמלה שלי בגווני זהב-שמנת עדינים עם של/צעיף בצבע חמרה (כנראה), החתן לא מוכן להכניס חולצה למכנסים. התחלנו את הסיבוב במחשבה של חולצה לבנה מפשתן (עדיפות לצווארון סיני) ומכנס פשתן אוף-וויט. זה היה בסדר, אבל לא פיצוץ
. ואז...שגיא מדד חולצה בצבע כחול יפהפה וזה פתאום נראה הרבה יותר יפה. הבעיה: 1. כחול בכלל לא מתקרב לצבעים שלי בשמלה. 2. יש הרגשה שצריך עו משהו בשביל לתת מראה "חתני". אולי עניבה עדינה? (זה הולך בכלל עם חולצה בחוץ?)

יפעת22

New member
גם אם זה רק למכנסיים? ואם לא

פשתן איזה בד מתאים למראה הפחות מחוייט?

אתי@

New member
לדעתי עדיף להימנע לגמרי מהפישתן

הייתי בשתי חתונות שבהן החתנים לבשו פישתן וכבר לפני החופה נראו כאילו יצאו הרגע מהכביסה... רונן גם קנה משהו לא יותר מידי מחויט - מכנס וחולצה, בלי עניבה או ג´קט. אני לא יודעת איזה בד זה בדיוק, אבל יש בו אחוז גבוה של כותנה (נכון, זה עלול להתקמט, אבל פחות מהפישתן!). בכל אופן, נראה לי שהבד זה לא העניין, אלא הגיזרה והעיצוב.

אני לא בטוחה שהצבע של התלבושת

של החתן חייבת להיות מתאימה לתלבושת של הכלה. למשל, אצלינו, אני לובשת קרם צהבהב עדין כזה, והזר יהיה בורדו. צביקה לובש חליפה שחורה עם חולצת בורדו ועניבה עם בורדו וזהוב (אני יודעת שנשמע מגעיל, אבל קשה לי לתאר את הצבע, וזה יוצר נורא יפה...) ואחרי החופה מחליף לחולצה עם זוהר ירקרק זהוב (שוב, קשה לתאר את הצבע המבריק...) ואני לא חושבת שיש התאמה בינינו...אבל לא נראה לי שזה חשוב.

צווארון סיני נשמע נחמד מאד

אני מבינה שהוא לא בעיניין חליפות מעונבות... לא יכולה להמליץ על מקום, כי לא קנינו את החליפה של צביקה בארץ, אבל, מדדנו בפולגת והיו שם חליפות ממש יפות. אם הסגנון הוא פחות מעונב, יש את דורין פרנקפורט למשל, שיש לה סגנון פחות מחייב. בהצלחה.

רחלי1

New member
בננות ! ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif

תודה רבה רבה על ההכוונה והעצות המשובחות!!! רשמתי הכל!!!

למעלה