מלבד MV2,

uriya1

New member
מלבד MV2,

יש לכם מושג על עוד נגנים תומכי כתוביות קלים להפעלה? [מומלץ בעברית, אבל גם אנגלית תתקבל בברכה.]

uriya1

New member
../images/Emo12.gif

הנקריםןניחדןכםחנומדןם וגם כהנומחםקרמעםרקעימםרקעמ ואפילו 'נמוןםנמריןםענימרגקםפ. *הקפצה [מאוד לא] סמויה
*

יש כמובן את BsPlayer...

שניתן להוריד מכאן (<-נא ללחוץ). הגרסה FREE היא בחינם והיא מעולה לצפייה בסרטים עם תרגום.

uriya1

New member
אבל במה אחד טוב על השני?

חייב להיות הבדל *כלשהו*

kkdd

New member
אני אוהב יותר את MV2LAYER ואחרים

אוהבים יותר את BSPLAYER בעמוד הזה ראיתי שאדון REBORN1 הרחיב מעט על נגן MV2PLAYER

Reborn1

New member
../images/Emo6.gif

אתה מחפש בכח הבדלים , כאשר אומרים לך ששני הנגנים טובים כאחד ל mv2player יש הרבה אפשרויות מתקדמות אבל ב 99% אתה לא מכיר אותם או משתמש בהם (לא שימושים ביום יום) בסה"כ דרוש נגן שמקרין סרט עם כתוביות , דל משאבים , פשוט להפעלה , חינמי ,תומך בעברית שניהם עונים על ההגדרה הזו
לשיקולך

uriya1

New member
אני חייב לדעת כי

שניהם, משום מה, תוספים לי מקום ניכר בכונן. ובדך כלל, כשחברה מפתחת נגן משלה, היא מנסה להתעלות על נגנים אחרים עם פטנטים משלה, כך שלכל נגן ונגן חייבים להיות הבדלים [אפילו הקטנים שבהם וזה, בעצם, מה שאני מחפש]. תודה

Reborn1

New member
ח'לאס

מספיק 2 התוכנות תופסות לך הרבה מקום במחשב !!!!!!!!!!! מה גודל הארד דיסק של 20 מגה 2 התוכנות ביחד שוקלות 7 מגה תהיה רציני תשאל שאלות לעניין ותתבגר כבר מגיל 1 יש מדריך במאמרי הפורום (לצערי התמונות לא עובדות אני עובד על שידרוגו) ואם יש לך סבלנות אולי ישתלם לך מבחינתי מציתי את העניין ואני משאיר לחברי הפורום הנוספים לענות לשאלות המיוחדות שלך בהצלחה

uriya1

New member
להרגע!

לא שאלתי את זה במטרה לעצבן, זה באמת היה חשוב לי. אף אחד לא ביקש ממך לענות [אם זה כל כך מעצבן אותך, פשוט אל תענה]. מישהו מתמצא כבר ענה לי, ויש הבדל עצום בין התוכנות [מחקתי את MV2]. תודה בכל אופן לעוזרים

Reborn1

New member
....

תוכנה שוקלת 3.5 מגה זה תופסת את כל הכונן !! כנראה שאנחנו לא מדברים באותו הגל יום טוב
וצפייה נעימה

למעלה