מלבד כמה שינויים...

אליהו88

New member
מלבד כמה שינויים...

זה המייל ששלחתי לחברת אורנג- שלום לכם!!! שמח אני להימנות כבר תקופה ארוכה כלקוח אורנג. ובאמת, אני רוצה לציין שאני שבע רצון מהשירות שלכם!!! אמנם, אני חושב שיש בידי כמה הצעות שיוכלו לעזור לכם. ולי, ולשאר הלקוחות. להמשיך להיות מרוצים... כך: א.בחברת סלקום קיים שירות שנקרא "שירות שיחה מזוהה חכמה" -או-"שירות שיחה מזוהה פלוס" שבעצם, השירות הזה מונע ממתקשרים מ"חסוי" להתקשר ללא זיהוי. מה שקורה בעצם, כשמתקשרים מחסוי ללקוח שמנוי לשירות, השיחה מועברת למערבת מסויימת שבה אתה אומר את שמך וכך הלקוח בוחר אם לענות לשיחה או לא. כמובן שצריך אצלם להירשם לשירות הזה והוא בעלות של כמה שקלים... -בעיניי, מאוד מצא חן השירות הזה. והצטערתי לשמוע שאצלכם השירות הזה איננו קיים... וחבל!!! ב. כפי שאתם יכולים לבדוק, ברשותי גמ מכשיר כשר. התעריף שלו מאוד נחמד! אמנם, בחברת סלקום. יש תעריף שמוצע לקומה הכשרה. והוא 15 אג לדקה לכל הקומות הכשרות, וכ59 אג לדקה לשיחה לשאר היעדים. אומר את האמת, שהתעריף הזה מאוד... איך אפשר לומר.. "קרץ לי" ובאמת, מי כמוני יודע שבתור לקוח, שירות הוא מעל הכל, ואני משבח אותכם על כך. ותעריף יותר משתלם זה לא בהכרח סיבה מספקת לעזוב לחבדה אחרת. -אבל, עדיין נשארה בעינה העובדה שמאוד הייתי רוצה להשתמש בכזה תעריף שיחות... ושוב. חבלללל....!!! אשמח מאוד אם אראה שאתם מתייחסים לפנייתי. תודה לכם על הכל! מקווה להמשיך להיות מרוצה. אליהו |שמח| ................מה דעתכם על זה???

יפה מאוד ../images/Emo13.gif

תעדכן באמת מה התשובה שהביאו לך. קח בחשבון, הם חוזרים בערך שבוע אחרי שליחת ההודעה.

את מתכוונת לשינוי בקטגוריות?

שיחות מקומיות = זמן אויר. מבזק מקומי = סמסים. נפח מקומי = נפח גלישה. חיובים קבועים = זה חיובים קבועים שיש לך על המכשיר כגון , תוכנית, חבילת גלישה, פנטון או דברים מהסוג הזה. אין לי מושג באמת מאיפה הגיע השינוי הזה. גם לא הודיעו לנו, אני אישית ידעתי מזה רק לפי פניות של לקוחות.

1חפוצית1

New member
הבנתי. . .תודה

ועוד שאלה, אם החשבונית שלי היא מה19 עד ה19. זה אומר שהחשבונית למשל שהתחילה לי 4 ימים נקראת נובמבר או דצמבר?!

.....

כל חשבונית שנסגרת, מראה לך נתוני חודש קודם. זתומרת - חשבונית שנסגרה ב 19 לנובמבר, מראה לך נתוני חודש אוקטובר. [מה 19 לאוקטובר כמובן] וכן הלאה וכן הלאה...

1חפוצית1

New member
הבינותי. . .

טנקס יו. ./tapuzforum/images/emo140.gif חסכת לי שיחה לאורנג`/tapuzforum/images/emo6.gif

אליהו88

New member
‏/tapuzforum/images/emo2.gif

הם כותבים שהם חוזרים אליך אחרי יום...?/tapuzforum/images/emo2.gif

לפי מה שאני יודע זה יכול לקחת שבוע

בכל פנית "פניות הציבור" של "כתוב לנו" מהאתר שנתקלתי בה, חזרו ללקוח גג גג גג גג גג גג אחרי שבוע !!! לפעמים זה גם תלוי בחומרת/סטטוס הפניה של הלקוח. אם זה לקוח שאומר להם שהוא מתכוון להתנתק עוד באותו יום או לבצע ניוד לחברה אחרת, אז מן הסתם יחזרו אליו אפילו תוך שעה !!! הכל תלוי בסטטוס הפניה של הלקוח/או לא לקוח! אני מקוה שהשארת גם מס' חזרה, כן?

יפההה

הלוואי עלי.. עצלן שכמוני..אני מחזיק כבר כמה חודשים הקלטה עם הבטחה של הסוכן ל500 דקות חינם פלוס ארבעים שקל החזר כל חודש.. ונראלך עשיתי עם זה משו?/tapuzforum/images/emo4.gif

אליהו88

New member
אז יאללה...

תעשה עם זה משו... אגב, אם זה סוכן מכירות אז העסק אבוד /tapuzforum/images/emo201.gif

למעלה