מלא שפיך...

לימון5

New member
מלא שפיך...

מלא שפיך... **ה** לי גמרה בצעקות חזקות, הזין שלי שנכנס לה בין הרגלים, הפסיק את פעולתו ניגבתי את השפיך מהשדיים שלה. נגעתי לה בפטמות, הפתעתי אותה אתם תחתונים אכילים שהיו בטעם תות שוקולד, שמתי לה את התחתונים המתונים וליקקתי את השוקולד שהיה טעים נורא אך חוץ מהשוקולד שליקקתי אותו אם הלשון גם הדגדגן שלה נהנה מזה מאוד אני נהניתי ללקק את התחתני שוקולד ראיתי אותה מרימה את העכוז שלה בגניחות, נוגעת לי בצוואר ובראש בחושניות היא כולה רטובה הפנים שלי מלאים בשוקולד מתוק ודביק. היא טועמת גם מהתחתונים של השוקולד ונותנת לי להמשיך ללקק את התחתונים היא נהנית מכל רגע השוקולד נגמר רואים את הדגדגן שאותו אני ליקקתי אם השוקולד. לי עברה אם לשונה על פני שהיו מלאים בשוקולד, התיישבתי אם רגלים מפושקות, אחרי כמה נשיקות לוהטות היא תפסה לי את הזין והביא לי ביד ואני מחבק אותה ונוגע לה בפטמות הזקורות שהיו עבות. שדייה היו עגולים אם נפח גדול החזה היה מורם. העיניים שלה ירוקות כהה. היד שלה מביאה לי ביד והידיים שלי מכניסות לה הצבאות לתוך הכוס שנינו יושבים ומתנשקים לשוני נדבקת ללשון שנה. הפה שלי מלא ברוק שלה. היא נוגעת לי אם היד בשרירים מלטפת אותם. נשכבתי על המיטה היא עלתה עלי ישבה עלי הכניסה את הזין בין רגליה ודהרה עלי וצעקה "הויסה"... אני שוכב את המיטה אם הרגלים המופסקות והיא עושה את העבודה, היא מכניסה ומוציאה את הזין במהירות שהיא רוצה. השדיים שלה מתנענעות מצד לצד במהירות אני עוזר לה מחזיק לך את התחת אם שני ידי השער הבלונדיני שלה מתפזר לכל עבר , הגניחות שלה נשמעות היטב בחר השער שלה מתנופף לכל הכיוונים, אחרי עיסוי מסיבי של השד היא קמה ממני. היא הרימה את הרגל הבנתי שהיא רוצה זיון בעמידה נגעתי בכוס שהיה פתוח הכנסתי את האצבעות שלי, אוננתי לה עם האצבעות שלי. הכנסתי במקביל אצבע לתחת ולכוס שמעתי את הגניחות החזקות האצבעות נכנסו ויצאו מהכוס. היא נוגעת בשדיים ומואחת אותם בכוח הפטמות רטובות השד רטוב וחם. הרמתי אותה והזין נכנס לתחת והתחלתי את הזין בעמידה יד אחת תופסת את התחת שלה ועוזרת לי לזין אותה בעמידה והשנייה נכנסת לתוך הכוס עמוק, עמוק ומסתובבת שמה אני מסובב את העצבה בתוך הכוס ושומע אותה אומרת לי אני עומדת לגמור.... מיד הוספתי עוד שני הצבאות לחריץ הרחב של הכוס והחדרתי את שלושת האצבעות, האצבעות נרטבו תוך שנייה בנוזל, הוצאתי את הזין ורק הכנסתי לה את האצבעות ראיתי אותה גומרת את הכוס מתכווץ ונרפה, כל פעם מחדש, העיניים שלה נעצמו מתוך תענוג גדול, השדיים חדלו לקפוץ, ליטפתי את כל הגוף שלה התנשקנו בנשיקה לוהטת, נהיה חם לי הלכה ופתחה את המזגן והיא נענה אם התחת בכל החדר לי עמדה ליד המזגן ליטפה את הגוף בחושניות שכבתי על המיטה והסתכלתי עלה עומדת בפיסוק רגלים, נוגעת אם האצבעות בפטמות ובחזה הרטוב היא הסתובבה ונענע אם התחת ונגעה לה בתחת ובכל האזור, היא תפסה את השדיים מאחה אותם אני מסתכל על לי איך שהי נוגעת בגוף שלה ובכל מיני תנוחות שהיא שילבה. לקחתי את הכרית החזקתי אותה חזק נשכחתי אותה כך שנוצר מצב שגירנו אחד את השני. לי באה אלי נשכבה על הכרית ושמה לי את הרגליים על הכתפיים הכנסתי את הלשון לתוך הכוס הוצאתי והכנסתי אותו שוב ושוב, הלשון שלי עוברת על הכוס ומלטפת ומנשקת, ומרטט, ונושך לה את הכוס... לי הורידה את הרגלים ממני נתתי לה להיות השולטת היא הכניסה את הזין בין השדים שלה ואוננה לי אם השדיים שלה, היא מצצה לי את הזין ואני הכנסתי לה הצבאות לתוך התחת הרגשתי שאני הולך לגמור שאלתי אותה איפה את רוצה את זה? היא אמרה לי בתוך הפה! תוך כמה שניות הפה שלה התמלא בשפיך היא המשיכה למצוץ לי אחרי הגמירה כל השפיך נשפך על המיטה על שדייה. היא ישבה ומצצה לי את הזין בליקוקים ובמציצות, היא עברה על כונה החזיקה בביצים. אחרי כמה זמן בא עוד שפריץ שנכנס לה לתוך העיניים. הלכתי איתה למקלחת לשטוף את העיניים, מרחתי אותה בסבון נוזלי ריחני והיא מרחה אותי שתפנו אחד את השני, היא ירדה לי שוב היא כמו כריש שראה פיתיון נכנסה במרץ את הזין היא החזיקה ומצצה את הכיפה ואת צינורית הזרע שבולטת. היא התישה על השרתים פיסקה את הרגליים הכנסתי את הזין בין הרגליים שלה נגעתי לה בכוס בזמן שאני מכניס את הזין. שני עצבאותי נכנסו עמוק לתוך הכוס והלשון נכנסה עמוק לתוך הגרון מנשקת אותה... (סוף פרק א)

למעלה