גבירה שחורה
New member
מלא אני מעיפה אבל.........
להאשים אותי בשרפת מחשב וניתוקו
לא ידעתי שאני כוח עליון, קבלו שיחה הזויה
לכבוד שבת, רגינה * בן/בת 0, נמצא/ת ב- וכתב/ה על עצמו/ה: . גבירה שחורה: ???????? גבירה שחורה: תקללי גבירה שחורה: ואני אישה רגינה *: את סתם מעיפה את גבר נמוך גמד ומכוער שאף אישה לא מסתכלת עליו גבירה שחורה: גבירה שחורה: אני מעיפה גבירה שחורה: לא יכול להיות רגינה *: סתם העפת אותי והתקעת לי את המחשב עד הספק כוח הלך גבירה שחורה: יו גבירה שחורה: מתי? רגינה *: מה הבעיה שלך? את הומו או אישה קנאית? גבירה שחורה: לא יכול להיות גבירה שחורה: אולי הצפת גבירה שחורה: אני לא עושה דברים כאלה גבירה שחורה: אני הומו זה יותר מסתדר לך? רגינה *: יש כאן סוג של אנשים שהם כל כך שקרנים וצבועים נראים לי מפלצות גבירה שחורה:
רגינה *: לא משנה אם אני מדברת יפה או מגעיל אין איתם דיבור הם חורבות אדם רגינה *: אנשים שהחיים שלהם במיץ של הזבל רגינה *: אנשים שנשללה מהם אהבה הם חיים כל הזמן מאחורי מסיכה אבל הם מרמים רק את עצמם גבירה שחורה: נכון רגינה *: יש לך אוצר מילים מוגבל ביותר את מאוד טיפשה ורדודה צבועה את חייבת להיות זכר אבל עם אוריינטציה ניקבית גבירה שחורה:
גבירה שחורה: מה עושים עם הרדידות הזו רגינה *: אולי תנסי להיות יותר מוסרית פחות רמאית צבועה ושקרנית תתחברי לרגשות שלך אם נותרו לך כאלה גבירה שחורה: אין לי רגשות רגינה *: אני יודעת אין לך אינטילגנציה ריגשית אבל גם לא אינטילגנציה כללית את רדודה בכל מובן גבירה שחורה: נכון רגינה *: אבל לא מובן לי למה אתם לא נותנים לי לדבר עם אנשים שלא שייכים לחבורה שלכם רגינה *: סתם אנשים תמימים שנכנסים לפה רגינה *: למה אתם נדחפים לי לפרטי רגינה *: נדחפים כדי לדבר איתי רגינה *: ואחר כך אומרים שאני לא מספיק כוסית חכמה יפה כדי לקבל תשומת לב שלכם רגינה *: אבל אתם מציפים אותי בתשומת לב רגינה *: אני בכלל לא רוצה את התשומת לב שלכם אני לא רוצה אותכם אני לא רוצה את דורון את דן את נועם את כל הגברים החורבות האלה גבירה שחורה: אתה גבר? רגינה *: את רואה איזו עלובה את אין לך בכלל מוח את כמו רובוט בטוח גבר אבל מהסוג הכי נחות שיש גבירה שחורה: חחחחחחחחחחח גבירה שחורה: נכון רגינה *: אתם צריכים להבין שאין לי עניין לבוא לכאן כדי לריב תגידו מה אתם רוצים שאני אדבר רק בפרטי רגינה *: רק בכללי רגינה *: מה? רגינה *: אני לא רוצה קשר עם כל המגעילים האלה שאני כבר מכירה גבירה שחורה: מי אתה בכלל? רגינה *: אני רוצה לדבר עם משהו סתם ככה משהו שהוא לא האקר רגינה *: משהו נורמלי גבירה שחורה: תדבר גבירה שחורה: בכללי רגינה *: וגם אם אין אז אל תדברו איתי בכלל אל תתייחסו אלי ואני אלך גבירה שחורה: יו אבל אנחנו מחבבים גולשים כמוך רגינה *: אני לא רוצה את החברה שלכם אתם אנשים ברמה מוסרית מזעזעת אני לא יכולה לסבול אנשים כמוכם גבירה שחורה: טוב זאת זכותך רגינה *: עם חיבה כזו לא צריך שנאה גבירה שחורה: אולי את צודקת גבירה שחורה: שמור על אויבים קרוב ללבך ככה תדע את המהלכים שלהם רגינה *: יש בכלל אפשרות לדבר עם משהו שהוא לא מהקהילה הסגורה שלכם? רגינה *: נראה לי שיש כאן כל הזמן את אותם אנשים רגינה *: את יכולה לענות בבקשה אם יש אפשרות לדבר עם משהו שהוא לא מהקהילה הסגורה של הצ'ט גבירה שחורה: תדברי בכללי רגינה *: או שתמיד שאני נכנסת לכאן אני בעצם נכנסת לקהילה סגורה וזהו גבירה שחורה: זה לא קהילה סגורה רגינה *: יש לפעמים אנשים חדשים? גבירה שחורה: כן רגינה *: לעיתים רחוקות? גבירה שחורה: כן רגינה *: תודה רגינה *: שיהיה לך כל טוב והמשך חיים מוצלח רגינה *: יצא/ה מהצ'אט
להאשים אותי בשרפת מחשב וניתוקו