מלא אני מעיפה אבל.........

מלא אני מעיפה אבל.........

להאשים אותי בשרפת מחשב וניתוקו
לא ידעתי שאני כוח עליון, קבלו שיחה הזויה
לכבוד שבת, רגינה * בן/בת 0, נמצא/ת ב- וכתב/ה על עצמו/ה: . גבירה שחורה: ???????? גבירה שחורה: תקללי גבירה שחורה: ואני אישה רגינה *: את סתם מעיפה את גבר נמוך גמד ומכוער שאף אישה לא מסתכלת עליו גבירה שחורה: גבירה שחורה: אני מעיפה גבירה שחורה: לא יכול להיות רגינה *: סתם העפת אותי והתקעת לי את המחשב עד הספק כוח הלך גבירה שחורה: יו גבירה שחורה: מתי? רגינה *: מה הבעיה שלך? את הומו או אישה קנאית? גבירה שחורה: לא יכול להיות גבירה שחורה: אולי הצפת גבירה שחורה: אני לא עושה דברים כאלה גבירה שחורה: אני הומו זה יותר מסתדר לך? רגינה *: יש כאן סוג של אנשים שהם כל כך שקרנים וצבועים נראים לי מפלצות גבירה שחורה: :( רגינה *: לא משנה אם אני מדברת יפה או מגעיל אין איתם דיבור הם חורבות אדם רגינה *: אנשים שהחיים שלהם במיץ של הזבל רגינה *: אנשים שנשללה מהם אהבה הם חיים כל הזמן מאחורי מסיכה אבל הם מרמים רק את עצמם גבירה שחורה: נכון רגינה *: יש לך אוצר מילים מוגבל ביותר את מאוד טיפשה ורדודה צבועה את חייבת להיות זכר אבל עם אוריינטציה ניקבית גבירה שחורה: :( גבירה שחורה: מה עושים עם הרדידות הזו רגינה *: אולי תנסי להיות יותר מוסרית פחות רמאית צבועה ושקרנית תתחברי לרגשות שלך אם נותרו לך כאלה גבירה שחורה: אין לי רגשות רגינה *: אני יודעת אין לך אינטילגנציה ריגשית אבל גם לא אינטילגנציה כללית את רדודה בכל מובן גבירה שחורה: נכון רגינה *: אבל לא מובן לי למה אתם לא נותנים לי לדבר עם אנשים שלא שייכים לחבורה שלכם רגינה *: סתם אנשים תמימים שנכנסים לפה רגינה *: למה אתם נדחפים לי לפרטי רגינה *: נדחפים כדי לדבר איתי רגינה *: ואחר כך אומרים שאני לא מספיק כוסית חכמה יפה כדי לקבל תשומת לב שלכם רגינה *: אבל אתם מציפים אותי בתשומת לב רגינה *: אני בכלל לא רוצה את התשומת לב שלכם אני לא רוצה אותכם אני לא רוצה את דורון את דן את נועם את כל הגברים החורבות האלה גבירה שחורה: אתה גבר? רגינה *: את רואה איזו עלובה את אין לך בכלל מוח את כמו רובוט בטוח גבר אבל מהסוג הכי נחות שיש גבירה שחורה: חחחחחחחחחחח גבירה שחורה: נכון רגינה *: אתם צריכים להבין שאין לי עניין לבוא לכאן כדי לריב תגידו מה אתם רוצים שאני אדבר רק בפרטי רגינה *: רק בכללי רגינה *: מה? רגינה *: אני לא רוצה קשר עם כל המגעילים האלה שאני כבר מכירה גבירה שחורה: מי אתה בכלל? רגינה *: אני רוצה לדבר עם משהו סתם ככה משהו שהוא לא האקר רגינה *: משהו נורמלי גבירה שחורה: תדבר גבירה שחורה: בכללי רגינה *: וגם אם אין אז אל תדברו איתי בכלל אל תתייחסו אלי ואני אלך גבירה שחורה: יו אבל אנחנו מחבבים גולשים כמוך רגינה *: אני לא רוצה את החברה שלכם אתם אנשים ברמה מוסרית מזעזעת אני לא יכולה לסבול אנשים כמוכם גבירה שחורה: טוב זאת זכותך רגינה *: עם חיבה כזו לא צריך שנאה גבירה שחורה: אולי את צודקת גבירה שחורה: שמור על אויבים קרוב ללבך ככה תדע את המהלכים שלהם רגינה *: יש בכלל אפשרות לדבר עם משהו שהוא לא מהקהילה הסגורה שלכם? רגינה *: נראה לי שיש כאן כל הזמן את אותם אנשים רגינה *: את יכולה לענות בבקשה אם יש אפשרות לדבר עם משהו שהוא לא מהקהילה הסגורה של הצ'ט גבירה שחורה: תדברי בכללי רגינה *: או שתמיד שאני נכנסת לכאן אני בעצם נכנסת לקהילה סגורה וזהו גבירה שחורה: זה לא קהילה סגורה רגינה *: יש לפעמים אנשים חדשים? גבירה שחורה: כן רגינה *: לעיתים רחוקות? גבירה שחורה: כן רגינה *: תודה רגינה *: שיהיה לך כל טוב והמשך חיים מוצלח רגינה *: יצא/ה מהצ'אט

חתולהה

New member
חחח גבירה נו לא רק אותך מאשימים

הנה שיחה מלפני מספר חודשים [שמרתי לוגים בשביל הקוריוז] [13:16] <^`zoym\a\k> שמרל *: תקשיבי לי יא אישה מטומטמת... את מתחילה להגזים...ואני לא מתכוון לעבור על כך לסדר היום.... [13:17] <`h{fmee> מה? [13:17] <^`zoym\a\k> שמרל *: מה את חושבת לך ?? נתנול לך כל מיני סמכויות מתפוז .את מנצלת את זה לרעה?? תחשבי טוב על מה שעתיד לקרות לך פה בעתיד [13:17] <`h{fmee> על מה אתה מדבר? [13:18] <^`zoym\a\k> שמרל *: לפני מספר דקות חסמת אותי פה וניסית לשתול לי וירוס במחשב [13:18] <`h{fmee> מה? [13:18] <`h{fmee> חחחחחחחחחחחחחחח [13:18] <^`zoym\a\k> שמרל *: אני לא צוחק [13:18] <`h{fmee> שמרל, לא חסמתי אותך מעולם ובטח לא ניסיתי להשתיל לך וירוס [13:18] <`h{fmee> תבדוק את עצמך לפני שאתה מאשים [13:19] <^`zoym\a\k> שמרל *: מישהו עשה את זה לפני כמה דקות... יש לי את הזנב של התוכנה שהוא ניסה להחדיר לי [13:19] <`h{fmee> שמרל בדוק את עצמך שוב, אין לי מושג על מה אתה מדבר [13:20] <^`zoym\a\k> שמרל *: היה פה איזה גולש שהתחזה לך ודיבר עלייך לא יפה. וכשהתערבתי לטובתך מישהו ניסה לגרום למחשב שלי נזק... [13:20] <`h{fmee> נו ומה אני אשמה? ולמה אתה מאשים מבלי לבדוק? [13:20] <^`zoym\a\k> שמרל *: חשבתי שאולי את קישרת אותי אליו ... [13:20] <`h{fmee> נו באמת [13:20] <`h{fmee> איזה שטויות אתה מדבר [13:20] <`h{fmee> ולמה שאחסום אותך? [13:21] <^`zoym\a\k> שמרל *: אז אני יודע מי זה..זה שומר אחד פה שאני לא מבין מי נתן לו את הסמכויות..הוא תמיד גטורם לי בעיות פה...והוא תמיד עלום שם פה [13:21] <`h{fmee> ואת מי אתה מאשים כעת? [13:21] <^`zoym\a\k> שמרל *: טוב. לא אותך...אני מתנצל [13:22] <^`zoym\a\k> שמרל *: סליחה..אני מיאמין לך שזה לא את [13:22] <`h{fmee> באמת תודה לך שאתה מאמין לי [13:23] <^`zoym\a\k> שמרל *: אני תכף אגיד לך למי אני מתכוון, שניה [13:23] <^`zoym\a\k> שמרל *: קוראים לו פרוזן [13:23] <^`zoym\a\k> שמרל *: הוא פה .. מחופש [13:23] <`h{fmee> שמרל בדוק את עצמך עם ההאשמות ההזויות שלך [13:24] <^`zoym\a\k> שמרל *: הם לא הזויות...יש לי הוכחות [13:24] <`h{fmee> אז תתלונן לתפוז ותשלח להם הוכחות [13:24] <`h{fmee> וחלאס להאשים סתם [13:25] <^`zoym\a\k> שמרל *: חתולהה.. את אולי אישה רגילה בלי כוונות רעות..אבל הפרוזן הזה הוא סוג של ילד שמנצל את הסמכויות שקיבל מתפוז, ואני עדיין לא מבין איך זה קרה...והוא מציק לגולשים פה [13:25] <`h{fmee> שמרל תקשיב לי ותקשיב לי טוב [13:25] <^`zoym\a\k> שמרל *: מה? [13:25] <`h{fmee> אני לא מכונה שתלכלך על שומרים אחרים, אם יש לך טענות פנה להנהלת תפוז [13:26] <`h{fmee> וכעת שיחתינו הסתיימה [13:27] <^`zoym\a\k> שמרל *: חתולהה... כבר !! אני אפנה לתםוז.. יותר נכון פנינו כמה גולשים מביני עניין למישהו והוא בודק את מה שאמרתי לך ממש ברגעים אלו...אבל את אל תנסי לחשוב שאני מדבר סתם...אם את מנצלת את הסמכויות שלך לרעה.. דעי לך שאת תצטרכי לתת לתפוז הסברים..ואם לא,אין לך בעיה :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחיי עולם המאשמים מה ניסגר כאן עוד יאשימו אותנו שביגללנו גובים מהם הרבה כסף לאינטרנט ועוד השרת זורק אום

למעלה