מלאני גריפית מישהו יודע איך כותבים את השם שלה באנגלית?
B Bolo New member 3/4/02 #2 הצלחתי! Melanie Griffith אחרי שניסיתי לרשום את השם 80 אלף פעם, החלטתי לעשות דבר פשוט - חיפשתי בIMDB את חלף עם הרוח וברשימת שחקנים ראיתי מי שיחקה את מלאני, אשתו של אשלי, ברגע שידעתי איך כותבים מלאני זה כבר היה קל יש יתרונות בלראות את "חלף עם הרוח" אלף פעם
הצלחתי! Melanie Griffith אחרי שניסיתי לרשום את השם 80 אלף פעם, החלטתי לעשות דבר פשוט - חיפשתי בIMDB את חלף עם הרוח וברשימת שחקנים ראיתי מי שיחקה את מלאני, אשתו של אשלי, ברגע שידעתי איך כותבים מלאני זה כבר היה קל יש יתרונות בלראות את "חלף עם הרוח" אלף פעם
ש שמשון הגיבור New member 3/4/02 #4 שום יתרון. דורות של סופרי סת"ם, שוחטים, מוהלים וכותבי מזוזות לא ראו חלף עם הרוח, ואין להם שום בעיה עם זה.
שום יתרון. דורות של סופרי סת"ם, שוחטים, מוהלים וכותבי מזוזות לא ראו חלף עם הרוח, ואין להם שום בעיה עם זה.
B Bolo New member 3/4/02 #5 ולעומת זאת אני ראיתי ושמחה מאוד שראיתי לדעתי זה הסרט היחיד שעולה על הספר שעל פיו הוא הוסרט... שלא לדבר שלא על דעתם של סופרי סת"ם, שוחטים, מוהלים וכותבי מזוזות הייתי מסתמכת, חמץ שולט!
ולעומת זאת אני ראיתי ושמחה מאוד שראיתי לדעתי זה הסרט היחיד שעולה על הספר שעל פיו הוא הוסרט... שלא לדבר שלא על דעתם של סופרי סת"ם, שוחטים, מוהלים וכותבי מזוזות הייתי מסתמכת, חמץ שולט!