מלאכית שלי

lr1903

New member
מלאכית שלי../images/Emo189.gif

ילדה יפה שלי,אני כל כך עצובה... בעוד 3 ימים כבר נספור 5 חודשים ארורים מאז שניפרדנו.מאז התאונה הארורה והבלתי נתפסת הזו.כל כך קשה לי להשלים עם לכתך..אתמול אני ואבא חזרנו מאילת-רצינו להתנתק,להיות ביחד,לדבר אך לא הפסקתי לבכות.הרי רק לפני חצי שנה היינו פה,איתך!!!שחינו בבריכה ,טיילנו בטיילת,היינו בקניון... היה כל כך כיף.בסוף שבוע הזה חטפתי את הסטירה ולכתך מימני היתה כה מוחשית וכואבת.צעדתי לבד על הטיילת לאורכה ולרוחבה כל יום מחדש כאילו חיפשתי אותך ולא היית,כמו לביאה פצועה המחפשת את גוריה.צחקתי עם אבא,בניסיון לשדר עסקים "כרגיל"(למרות שברור לשנינו שלא...)אך בפנים ניגמרתי,בכיתי וצרחתי בלי קול -לא רציתי להעציבו.במלון היו כל כך הרבה משפחות עם ילדים בגילך שרק החלו לפרוח ואני מסתכלת עליהם בעיניים רטובות ומדמיינת אותך איתם צוחקת ומשחקת...רואה את האמהות שמכרכרות סביבם וכל כך מקנאת...רק אתמול גם אני הייתי שם והיום כבר לא...הריקנות הזו שעוטפת אותי כל כך מכאיבה.אני מנסה להמשיך אך כל צעד קדימה שאני מנסה לעשות כל כך פוצע את הנשמה שלא מפסיקה לדמם.אומרים לי לא לשאול למה,שלאלוהים יש סיבות משלו...אך עדיין...כל כך קטנה...קשה לי להסתכל על עצמי במראה.העיניים שניבטות מימנה הן כמו של מישהי אחרת,מישהי כבויה,עצובה,פצועה...והרי תמיד צחקתי והצחקתי את כולם,מלאה באופטימיות מפה ועד להודעה חדשה.מרגישה שעושה דברים כי חייבת לעשות כדי שלא יראו כמה אני מפורקת.שלא ירחמו... "מישהי, מישהי דואגת, דואגת לי שם למעלה... אנו סובבים בשתי דרכים שונות, יום ולילה לאורכם. עייפים ורעבים ומחכים לאות, בנתיבי אבק וזמן. אנו ניפגש בסוף דרכים ושאלות, ניפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות..." יפה שלי אני פה בשבילך גם בלכתך... אוהבת וכואבת אמא
*הרגשתי צורך לפרוק קצת ולכתוב במקום שבאמת אנשים מבינים מהו כאב של אמא.אבא שכול...

yazi22

New member
אני זוכר את החיפוש הזה

ככה כתבתי פעם את מה שהרגשתי - עמר הלך לאיבוד כל הזמן מחפש מחפש מחפש מחפש את עמר ולא מוצא אמא יקרה, אני חושב שטוב עשיתם שנסעתם לאילת. עם הדמעות. ככה מוצאים כח להמשיך.

eaz1514

New member
הם לא הלכו לאיבוד הם איתנו כל הזמן

אנחנו נושאים אותם לכל מקום, גם לחופשות. לא נוסעים ומשאירים אותם בבית הם באים איתנו לאן שנלך. וצריך לצאת לחופשה, למסיבות, לבלות ולהנות. גם אם בוכים. אני הכי אוהבת לטוס, אז אני מרגישה הכי קרובה שאפשר, מתקרבת לממלכתו החדשה. אולי זה נשמע טיפשי אבל כך אני מרגישה, מסתכלת כל הטיסה על העננים ומחפשת את הפנים האהובים.

ronit244

New member
וואו איזה עצוב ../images/Emo7.gif

משתתפת בצערכם . ממש כואב. אולי תספרי לנו קצת על ילדתך, בת כמה היתה? וכיצד קרתה התאונה. האם יש לכם עוד ילדים? אוף כמה צער יש בעולם

lr1903

New member
עצוב מידי...

ליאורי היתה ועודנה בת שנה וחמישה חודשים +שבוע...היינו בדרכינו לצימרים בצפון כדי לחגוג את יום ההולדת שלי.ליאור היתה אמורה להתחיל את הגן בפעם הראשונה,לקחתי חופש שבועיים כדי לבלות איתה כמה שיותר לפני שהיא מתחילה מעון.כל כך התרגשנו,הכל היה כל כך אופטימי...מסתבר שהחיים מזמנים לנו "הפתעות"...היא היתה בת יחידה,נכדה ראשונה...היא כל כך אהבה פרפרים,היתה רודפת אחריהם ומתעצבנת שהם עפים.היא אהבה פרחים וכל הזמן רק צחקה.אני לא זוכרת בכי מהו וזה לא נאמר בגלל מה שקרה...היא היתה הכל בשבילנו.קשה לנו להשלים עם לכתה,אנחנו כל כך צעירים...כל החברים מסביבנו כבר בסבב שני עם הילדים ואנחנו ניזרקנו לנקודת ההתחלה בכזו אכזריות...עצוב...

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif במשפט האחרון אמרת הכל . . .

אתם כל כך צעירים ! אף ילד לא יחליף את ליאור היא אחת ויחידה נמצאת איתכם לעד, אבל יהיו לכם עוד ילדים ובהם תשקיעו את כל האהבה ומרצכם. על בשרי למדתי שכשקורה אסון כזה ומאבדים ילד כל האנרגיה, הדאגה ומשמעות החיים מופנים אל הילד הנותר (אצלי ה"ילד" בן 27) מבלי לשכוח לרגע את רונן שאנחנו מאמינים שנמצא איתנו גם אם לא פיזית, את נוכחותו מרגישים.

ronit244

New member
../images/Emo7.gifנגעת לליבי ממש כואב הלב

אין מילים לנחמה. אני רק מתפללת בעבורך ועבור בן זוגך ומחזיקה לך אצבעות שתלדו עוד ילדים מקסימים כמו ביתך הקטנה. אתם נשמעים זוג מקסים , חם ואוהב ומגיע לכם לגדל ילדים מקסימים. אומנם הם לא יהיו תחליף לליאורי הקטנה והמקסימה אבל יהיה יתנו לכם כח להמשיך הלאה ולראות את האור בקצה.יש לי חברה שאיבדה 2 בנות, אחת בת 3 והשניה בת 5 .וכולנו חשבנו שזהו החיים שלה נגמרו. אבל לא! היא אספה את עצמה (אומנם בקושי עצום) וילדה עוד 2 בנות מקסימות. הכאב והזיכרון של הבנות ודאי נמצא בליבה יום יום אבל החיים חזקים מאיתנו וחייבים להמשיך הלאה. שמחה בשבילך שנסעת לאילת זה אומנם קשה אבל יחזק אותך. את חייבת לחזור לשיגרה.מי ייתן ולא תדעי עוד צער בחייך.

למעלה