מלאך

morning star

New member
בינתיים

אתה הוא זה שמרבה להמעיט בערכם של אחרים, אז אל תתפלא כאשר הגלגל מתהפך. איני ממעיט בערך ידיעותיך (לא משנה כרגע כמה אני חושב שאתה טועה או צודק בנושאים השונים), אלא רק בדרך בא אתה מציג את עצמך - כיודע כל והצודק האולטמטיבי - דבר המתאים יותר לבני טפשעשרה ממוצעים, מאשר לאדם "בוגר" ואחראי כפי שאתה כנראה חושב את עצמך. ובקשר לצביעות? אצלך היא דווקא חוגגת, רק שאתה מעדיף להתעלם מזה. אתה מציג דברים שהמצאת בעצמך בעטיפה של "למדתי מ...". למה שלא תודה בכך? אתה מפחד שלא נקבל דבר מה שאתה אומר כי זה לא משהו שנקבע ע"י "כינוס מכשפות" או "מסדר" זה או אחר? להיפך, אולי נדע להעריך יותר. שלך הנווד

ספייר, כיוון שאתה כתבת...

אז אולי תסביר לי,נניח שיש את אותו מלאך,או קיי? אז מה שאפשר להביןמכל השלבים האלה והסיכום זה שהוא לא עוזר לך ומתקשר איתך עד שאתה לא מתקשר איתו? או מבקש ממנו? אז אם אתה אדם שלא מתעסק ברוחניות וכ´ הוא כאילו לא קיים?

יופיאל

New member
מלאך אישי

קודם כל , יש לעשות הפרדה בין מלאכים למדריכים. מלאך אישי יש אחד , וזה אותו אחד לכל אורך כל הגלגולים. מדריכים יכולים להיות הרבה , בהתאם לתפקידך עלי אדמות. המדריכים גם מתחלפים , בהתאם לתפקיד שאתה עושה. זה גם תלוי מאיזה מימד אתה הגעת לעולם. יש מלאכים שבאים לעזור למטרה מסויימת , והם לאו דווקא מלאכים שומרים אישיים. להתחבר אל המלאך האישי זה לא דבר שבא בקלות , זה דורש הרבה השקעה וזמן , צריך להגיע לרמה מסויימת של מודעות רוחנית , ולהכין את הכלים שלך. אם זה כל מה שאתה מחפש , לדבר עם המלאך – אתה לא תגיע לזה. אם תקדיש את עצמך לדרך הרוחנית ולא על מנת לקבל לעצמך כל מיני כוחות, תוכל להגיע לזה. ועוד פעם , זו לא המטרה , זה רק עוד אמצעי בהתפתחות רוחנית. וג´סטין – אתה חושב שאתה יודע הכל , ובעצם אתה רק מראה כמה אתה לא יודע... יש לך עוד הרבה מה ללמוד ולהתבגר. באור ואהבה , יופיאל המלאך

Justin Angel

New member
בבקשה תאיר את דרכי

הרי אתה ישות נעלה ועליונהב עליי. ברור מאליו שמה שאני אומר זה טעות מוחלטת והשטויות שאתה שמעת ממישהו אחר ומברבר אותם כאן ,בפורום, הם נכונות להפליא. אתה לקחת כל כך הרבה מושגים ועיוותת להם את המשמעות שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל, ולכן אני לא מתכוון אפילו להתחיל.

Justin Angel

New member
בוא נעשה עסק

תעשה תואר שני בפיזיקה , לעזעזל תעשה תואר ראשון. ואז תגיד לי את זה. כל השטויות האלה שמג´יק נבדל מפיזיקה זה סתם ברבורים של מיסטקנים שקשה להם להבין את העובדה שהכל מקושר , והחוקיות של אותם קישורים זה פיזיקה. @אני@ יכול להסביר הכל באמצעות פיזיקה כי אני AOR עם תואר ראשון בפיזיקה , אתהה על הצד השני לא תצליח (לא עלבון).

ראשית,הנני נקבה,שנית או קיי

אז כל העולם יקבל את המאגיה רק אם הוא ילמד קצת יותר פיזיקה? זתומרת באישהו שלב,פיזיקאים לא ישימו לב?

Justin Angel

New member
האמת הסודית

מה שרוב האנשים לא יודעים זה שרוב הפיזקאים מקבלים את כל העניין של "תורת הנסתר". כלומר הם מאמינים במדיטציה , יוגה ובכל הנלווים לכך. ויש חלק קטן (נגיד 20%) שמאמין במאגיה. תראי גם פיזיקה עברה בדיוק מה שמג´יק עובר, הדת רדפה את המדענים ועכשיו הדת רודפת את המג´יק. זה מתאזן באיזה שהיא נקודה.

למעלה