מלאך 39

נעמי 1

New member
מלאך 39../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך אושר ובריאות והרבה שנים של עשייה. מכל ה
יום הולדת שמח
נעמי

ק-ס-ו-מ-ה

New member
מלאך, מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך, מי יתן וכל משאלותיך יתגשמו. בריאות לרוב קסומה

From NY

New member
Angelllllllllllll

What can wish to an Angel? May your wings always carry you to most beautiful places May the aura around you always gloy and shine in bright colors I wish G-d watchs you and gives you the strength to be the angel for as many people as possible Happy Birthday the icons do not open so....here is a kiss & a hug Claudia

מלאך39

New member
לירוש../images/Emo141.gifקסומה ו......קלאוד|נשיק

אחרי כל האיחולים ..... לחבק אז מותר? המון המון תודה

../images/Emo20.gifמומולדת......./images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אפילו בשרב הכי כבד ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלום שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה. אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה בינתיים די בזה... <מילה טובה-יהודית רביץ> <> מזל טוב ועוד הרבה שנים של אושר אהבה שלווה ובריאות...

Blue Wind Sea

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב מלאך. זוכר אותך כאן בצעדים הראשונים שלי בפורום ולטובה, מאוד מצטער שאתה לא כאן לעיתים קרובות יותר. מזל טוב.

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

מלאך יקר, הופ הופ טראללה גדלת בשנה, האם משהו התחדש או השתנה? החיוך נשאר ולבטח לא צמחו קרניים, אז לכבודך נרים כוסית לחיים. מי יתן וחייך ינותבו לשבילי הצלחה, ושתמשיך להיות אב ובעל גאה במשפחה. שהחיוך ישאר על פניך דרך קבע, אתה מלאך אנושי, פשוט נס של הטבע. יום הולדת שמח לך איש יקר, נצל את החיים כמה שרק אפשר. המון בריאות, נחת וכל אשר תבקש, יום הולדת זה בהחלט יום מרגש.

liz_liz

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מלאך../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל מה שליבך חפץ בו . מאחלת לך איש מיוחד את כל האושר שבעולם . בריאות ואהבה .. מזל טוב ליום הולדתך עד 120 ... באהבה .. ליז

מלאכוני כשמך כך אתה!../images/Emo25.gif

יום הולדת צריך לחגוג לך יותר מפעם בשנה, איש מדהים ומיוחד עם לב של מלאכך... גדלת בשנה אבל בלבך תשאר צעיר לנצח!! מאחלת לך את הטוב שבטוב את האהבה את האושר והכי חשוב ההצלחה והנחלה מאחת שחושבת עליך תמיד באהבה גדולה ידידתך משכבר הימים דרדי

מלאך39

New member
דרדס.............../images/Emo25.gif

תודה מתוקה.......... תמיד חשוב להיות למעלה.... אבל כדי להרגיש את זה כדאי לפעמים לרדת.....

מלאך39

New member
לכל המאחלים מאחלות..........

התרגשתי........ זאת היתה הפתעה....... תגידו מה עושים עכשיו? לשנות את הניק למלאך 40? חוץ מזה וזה העיקר....... את השנים הבאות כל מה שיצליח בדרך זה רק בגללכם....בגלל האיחולים האלה... רק שתדעו......... וואלה אפשר לחבק את כולם? תלוי באורך הכנפיים אהמ..... =======תודה}{מכל ה
==========

חתולון*

New member
"מזלט" למלאך30 ../images/Emo65.gif

מזל טוב לך המלאך אושר כל טוב והצלחה בכל חתולון

למעלה