מלאך של אימא-פרק 7

Roei152

Well-known member
מנהל
מלאך של אימא-פרק 7 פרק טוב..
לא הבננתי את הסיפור של אורית , הבת (שכחתי אתהשם ) והאבא , הבנתי שיש קטטה על נעליים אדומות , אבל לא ההבנת למה?
סוף סוף אנחנו יודעים למה שרון רצח את ילדיו -קנאה פשוטה באישתו שהתקדמה לבעל חדש וילדיו פשוט מתחברים אליו יותר...
למה אמנון ורפא רוצים את הסצמל? ולמה הם הסתובבו ברקע שאוריתץ הסתבכה עם האבא והבת?

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
כאילו הראו לנו שבני צדק כל הזמן?
אבל רק כאילו. זה עדיין לא סופי.
&nbsp
קצת נתונים...
&nbsp
שרון רצח את הילדים שלו. מה שנורא זה שאחרי הפרק הזה אני יכולה להבין אותו. לא את הרצח, אלא את מה שהוביל לזה.
אבל גם פה, אנחנו לא יודעים בוודאות שזה הוא... (מותר לי להטיל קצת ספק?)
&nbsp
אבא של כפיר קנה לו את הצעצוע.
&nbsp
רפא רוצה את הסמל של כפיר. אמנון יעשה הכל כדי להשיג אותו. אמנון הוא הרוצח. לכאורה. שוב, זה מה שהם רוצים שנחשוב ואני ממש לא יודעת מה נכון ומה לא.
&nbsp
כואב הלב על אורית...
&nbsp
ממש אהבתי איך שהסיפורים התחברו אחד לשני בפרק הזה.
אפילו שאנחנו עדיין לא יודעים כלום, רק מתחילים לנסות לחבר...
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
לשאלותיך רועי,
הסיפור של הנעליים בקצרה- רות רצתה שאורית תתן לה את הנעליים מתנה. אורית מדדה אותם בבית, ואבא שלה גילה עליהם. הוא זרק לה את כל הנעליים בתור עונש, כי היא מוציאה כסף על נעליים אדומות יקרות. אם לא הבנת משהו אחר תגיד...
&nbsp
למה רפא רוצה את הסמל זאת שאלה מצויינת.
&nbsp
הקטע הוא שהראו לנו שהוא בכלל תכנן לנסוע לקנדה, אחרי שאמא שלו אמרה לבני שהוא נוסע לרוטרדם- ככה שהוא יוצא שקרן. אנחנו אמורים להבין שהוא משקר ולא תמים בכלל. אבל אני עדיין מאמינה לו

&nbsp
הם הסתובבו ברקע כדי לחבר בין הסיפורים לדעתי. כמו שחיברו את הסיפור עם הנעליים, אשתו לשעבר של שרון לבשה גם נעלי עקב אדומות... לדעתי זה סתם בשביל לחבר את הפרק אבל אולי יש משהו מעבר. אולי יש מישהו שמשותף לכולם שהוא הרוצח האמיתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
הבנתי את הסיפור עם הנעליים
מה הקשר בין אורית , רות והאבא?
&nbsp

שיר m

Well-known member
הן אחיות
רות ואורית אחיות חורגות- אמא של רות התחתנה עם אבא של אורית.
אדיסו נשוי לאורית והוא אבא של רות.

למעלה