מלאך שלי...

מלאך שלי...

הגשם הראשון, מכה על החלון כשאני מנסה לישון מנסה לחלום חלומות מתוקים עלייך ועלי כשבילינו בערבים נזכרת בנו מתחבקים ומתנשקים ומתגעגעת לאלה הימים הטובים מתגעגעת לידייך שמחבקות חיבוק אוהב, ולשפתייך החמות שמרפאות כל כאב רוצה שתהייה לידי שאוכל לאהוב, רוצה שתעמוד לצידי לרע ולטוב רוצה למות להיות בגן עדן איתך.. מלאך שלי -אני אוהבת אותך...!

ב א ר י

New member
מלאכית שלי...

כמו שאת/דורון מזר אם רק היית אומרת,מקצה העולם הייתי מלקט לך פנינים מן הים, נושא אותך אל ארץ אחרת,אי לא קיים. אם רק היית אומרת,מסוף המדבר הייתי מבקש לך מחרוזת ענבר אך בשתיקה שלך הערב,אין לי דבר. אם רק היית אומרת,בתוך המרחב הייתי מעמיק אל מכרות הזהב, מביא לך את אבני הדרך,איש מאוהב. אם רק היית אומרת,מגובה ההר הייתי מחבק לך כוכב שיזהר אך בשתיקה שלך הערב אין לי דבר. אם רק היית אומרת,מה יש על ליבך ולמה זה העצב,על מה הוא ואיך, הכל היה נראה אחרת,את לא לבדך. אם רק היית אומרת,עד סוף המדבר הייתי מגרש את הטעם המר אך בשתיקה שלך הערב,אין לי דבר. ואוליי,לו הפרת את השקט מעט, ואוליי,לו נשארת כאן בחדר לבד, אוליי פשוט אביא לך שושנה המסתגרת לה כאן בגינה כמו שאת,קצת לבד,כמו שאת.... אם היינו עכשיו בפלא הייתי שר לך את זה. אני אוהב את השיר הזה. בארי

blue love

New member
מלאכית...

הגשם הראשון..דפק על חלונך.. ואולי גם האהבה מתדפקת על דלתך... מאחל לך לחיות עם אהובך בגן העדן שאת מייחלת לו... הרבה אושר ילדה.. blue

בלו שלי...

אין לך מושג עד כמה שאתה מחמם לי את הלב... ואני מאוד מקוה שאתה מאושר.. כי לך מגיע מישהי שלה תגיד אוהב... ולטבוע ברגש שלא נגמר...

blue love

New member
שובבה קטנה..

יש לי אחת כזאת..אמא של הבן שלי.. הייתי רוצה לצוף על רגש ולא לטבוע...(-: כייף לראות אותך כאן ילדה.. פירסי לנו אהבתך בשירייך... שיהיה לך ערב משגע.. blue

מלאכית ...

המלאך שלך נמצא בגן עדן .. הוא מסתכל עליך וקצת עצוב לו הוא רואה אותך לא מאושרת .... הוא רואה אותך עצובה .. ומחכה להיות איתו .. הוא השאיר לך את החיים במתנה , הוא ציווה לך לחיות ולאהוב מחדש .. המלאך שם .. זה שנמצא בגן עדן ... רוצה לראות אותך שמחה רוצה לראות אותך מאושרת מאוהבת .. ושתספרי לו על האהבה החדשה שלך ... מלאכית מתוקה ... זה כואב .. הלב נהרס .. כשאהוב מת .. משהו ביחד מת איתו משהו בלב נגמר ונסגר . מרגישים שזהו אי אפשר עוד להמשיך מתגעגעים .... ומתים לראות את הפנים רוצים שוב פעם לומר .. אני אוהבת אותך . הוא מבקש לומר לך ... שאל תתאבלי עליו יותר הוא מבקש לומר לך .. הוא רוצה לראות חיוך על פניך ... הוא שומר עליך .. הוא ישמור עליך לעולם .. רק תהיי מאושרת מלאכית קסומה .. רק תהיי מאושרת ...

לך שרון..

שרוני מתוקה, כתבת מהלב.. חיממת את ליבי, ידעת את גודל הכאב.. תודה רבה לך שרון יקירה.. המשיכי כך לכתוב, ולא אהייה עצובה... תודה

למעלה