מלאך...- שיר פצצתי

מלאך...- שיר פצצתי

מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים.... והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזביני את המלאך שלי... לפעמים אני לא מבין אותך. את עוברת שינוי לפעמים אני בואח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך אל המלאך שלי... אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה... ובין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי.... אני שלך לנצח. את המלאך שלייי ולמי שרוצה שיר של אביב יש לי את כולם אז נא לפנות לאיסיקיו- 126773373

yellow cheese

New member
ohhhh this song.... ../images/Emo23.gif

השיר הזה מעלה בי אסוציאציות מפעם... שיר מדהים...
אבל גם דיי ישן...מאוד ישן...
וואט אבר..ישן וטוב...

אני חולה על השיר הזה...

הוא האהוב עליי...
הוא השיר שלי.. חחחחח איזה פעם אחד היו אצלי חברה שלי וידיד שלי (שיש לו חברה) ואני עודדתי את הידיד שלי הזה לשמוע אביב גפן וכשבאתי אליו הורדתי לו מלא שירים ואז כשהוא היה אצלי הוא שם את השיר "מלאך" וכזה שר לי אותו !!!! ואז כזה חברה שלי מזה התעצבנה ...

M o r t i c i A

New member
שיר קיטשי

רומנטיקני ומגעיל שמעו בריטני ספירס היא שרה בדיוק את אותו הדבר

מלאך יפה אבל יש יותר כמו:

שנינו שווים,גן החטאים, אלימות בואי אליי ויש עוד הרבה אבל הרואין ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מדהים

זיגוטה

New member
ווואייי ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

יש לי בקשה אחת לא לרשומ שוב את המילימ של השיר הזה זה מזכיר לי תקופה מדהימה אבל מצד שני תקופה נורא לא נעימה!!!!!! וזה יסיפור מאוד ארוכ ואני לא בטוחה אמ כולמ מעוניינימ לשמוע!! זה סיפור יפה עמ סופ עצוב!!!!!!!! וזה שיר שקשור ואני כל פעמ נזכרת בזה ואני מתחילה לבכות כמו עכשיו! שיר מדהיממממ!!! מזכיר לי זכרונות של געגעוימ!.. אז אמ אתמ מעוניינימ בכיפ.. אמ לא גמ בכיפ...

yellow cheese

New member
ספרי לנו... ../images/Emo14.gif

אני מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש סיטואציה בחיים שהשיר הזה נכנס בה... ספרי... כולנו נספר

זיגוטה

New member
אוקי זה הולכ להיות ממש ארוכ!...

טוב.... אז ככה לפני שנה בערכ... הייתי באילת עמ חברות שלי ועל היומ הראשונ היה שמ מישהו שהיה שמ והכרנו והאו התחיל איתי בלה בלה בלה בלה ואז זה התקדמ את יודעת אני וחברות שלי הינו שמ לחודש ובמקרה גמ הוא ובמקרה היינו חדר ליד חדר!! אז טוב הכרנו..... ואז פשוט אני התאהבתי בבנ אדמ הזה הוא כל ככ מדהיממממ יש לו אישיות יוווו מדהימהההה אני פשוט התאהבתי כל פעמ שהייתי לידו הרגשתי את הלב שלי כל ככ פפועמ חזק וככה הוא הרגיש גמ!!! פשוט התאהבנו אחד בשני!!!! זה היה מטורפ לא יכולנו להפרד אחת מהשני ליותר מ-5 דקות!!!!!!!!!..... זה היה מטורפ וככה היינו יחד לאיזה חודש!! והוא היה הכי רציני שלי!!!!! אני פשוט מתה עליוווו!!!!! ושאני הייתי איתו ובלעדייו אפילו לא חשבתי להסתכל על מישהו אחררר!!!בחיימ לא!!!! למרות שזה בסדר פשוט לא הוא היה הכי מושלמ!!!! ואז הגיע היומ האחרונ שלנו ביחד והיינו חייבימ להפרד!!! כי הוא גר ביורושלימ ואני ברעננה! ואתם לא תתארו בחיימ כמה בכינו והיינו עצובימ !!!!!!!! זה היה היומ הכי נורא בחיימ שלי!!!! היייינו כל ככ עצוביממ!!!!! ולא יכולתי להסתכל לו בעיניימ!!!! ואז נסענו יחד באוטובוס ואני ירדתי בתל אביב והוא המשיכ לתל אביב כי הוא לא יכל לעזוב אותי ואז משמ הוא לקח אוטובוס לירושלימ...(הוא גר בירושלימ בגלל זה נפרדנו כי המרחק סתמ היה הורס) ועד היומ אני אוהבת אותו והוא אותי!!! ואנחנו רק מחכימ לחופש הגדול כדי שהוא יבוא אליי!!!ואני אליו!!! וזה קשור לשיר כי זה השיר שהיה כשאמרנו שאנחנו צריכימ להפרד... "מפתח המרחק פתח לי שע של געגעוימ..." וכל פפעמ שאני שומעת אותו אני בוכה!!! אני כל ככ מתגעגעתי ליו !!!!!! והחברימ האחרימ שהיו לי אני ינפרדתי מהמ כי אני תמיד משווה את כלומ אליו! ודיברת איתו לא מזמנ...והוא כזה חמווווד והוא אמר לי שהוא בא אליי בחופשששש!!!!! אה אני רק מחכה ל-20.6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בשביללווו!!!(טוב גמ לחופש אני מודה) והוא גמ הרגע הודיע לי שהוא פתח להקהההה איזה חמווודדדד!!! אהה ואמ אתמ רוצימ \רוצות לדעת קוראימ לו דניאל...

yellow cheese

New member
אהבה ../images/Emo14.gif (מקווה שההודעה תעלה)

אהבה ממרחקים נועד לכישלון
זו הדעה שלי שבאה על סמך הנסיון העשיר שלי עם התאהבות באנשים ממרחקים עצומים ממני...
כשתגדלו קצת ויהיה לאחד מכם רשיון זה יהיה פחות קשה והבעיה תהיה נתונה לפתרון..כי להיפגש פעם/פעמיים בשבוע זה עלול להחזיק מעמד מאשר להיפגש פעמיים בחודש.. להתאהב זה לא פשוט..בעיקר כשמדובר במרחקים פיזיים עצומים...
קשה לשמור על נאמנות/אהבה/קשר רציני ממרחק.. "רחוק מהעין רחוק מה
"...

זיגוטה

New member
אני מסכימה איתכ ב-100% אבל...

אוקי אני מסכימה איתכ ב-100% וקשר מרחוק זה ממש קשה זו אחת הסיבות שנפרדנו עוד לפנישעזבנו את אילת ולא רצינו אפילו לנסות להיות בקשר של ´חברימ´ במרחק הזה כי זה יהיה עוד יותר קשה ! כל אחד מצפה מהשני ליותר וככ יש יותר ריבימ...וגמ חשדות!!..בגידות בלאגנימ.... אבל זה אחד הסיכונימ שלוקחימ כשמתאהבימ במישהו!... לא איכפת לי שהוא רחוקקק!!!!כאילו כנ אבל כל עוד אנחנו שומרימ על קשר ואני שומאת אותו לפחות כל יומ אני מרוצה!!! עכשיו הקטע הוא שלפני איזה חודשיימ היה לי חבר ...זה יכל להיות רציני אבל לא נתתי לזה צ´אנס...כי אני כל הזמנ חשבתי עליו!!! ועצמ העובדה שנפרדתי מהחבר הקודמ בגללו הראתה לי שאני באמת אוהבת אותו כי אני נפרדת ממישהו בגללו למרות שאני יודעת שלא נוכל להיות חברימ!! ואני יכלה לקחת את הסיכונ הזה בשבילו! אני מוכנה לקחת כל סיכונ בשבילו !!!! בהתחלה אח שלי הגדול צחק עליי שסיפרתי לו !!! הוא אמר בגיל שלכ אינ אהבה אמיתית!! וזה מאוד פגע בי שככה הוא רואה אותנו!!! ואז אחרי שדיברנו שעותתתת על זה הוא היה בשוקקק!!!! הוא אמר שהוא לא חשב שמישהי בגיל שלי תגיד דברימ כאלה !! ואז הוא אמר לא לא נראה לי זה יגמר לכ עוד מעט! ואז אני אמרתי לו -"עידנ אמ 11 חודשימ זה לא עבר לי לא נראה לי שזה יעבור לי כל ככ מהר"... ואז התחלנו להתעמק יותר לדבר יותר !!! ואז הוא באמת האמינ לי!!! והוא הסכימ להסיע אותי אליו בחופששש!!!! יייייששששש!!!!!! אז אפילו אמ זה נשמע מצחיק שילדה בגיל שלי אומרת דברימ כאלה וחושבת שזו אהבה אמיתית אני לא חושבת אני יודעת!!!...

BlackRose

New member
אוי...השיר הזה כלכך מזכיר לי

מישהו.... געגועים... ולאהוב שלך יש שם יפה,תהנו :).

ל ב נ ד ר

New member
היי זיגוטה...

גמני מירושלים, אולי אני מכירה אותו??? את יודעת בן כמה הוא? אני יכולה להקים עליו רשת ריגול אם את רוצה אבל רק אם את רוצה!!!!
ללי

למעלה