מלאך שחור מי מכיר ?

אורקוש

New member
מלאך שחור מי מכיר ?

אתמול יצא לי לראות חלק מהפרק ונראה לי סדרה נחמדה מישהו יכול לתת קצת פרטים עליה

dogli3

New member
:)

יצא לי לראות כמה פרקים, אבל פספסתי עונה שלמה אז אני כבר לא עוקבת. בקרוב יתחילו שידורים חוזרים שלהעונה הראשונה בערוץ 3. מהפרקים שכן ראיתי, הסדרה באמת נחמדה, להעביר שעה בכיף :)

DesertRose1

New member
dark angel...../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif

אני ראיתי את העונה הראשונה בערוץ סטאר וורלד..
ואת העונה השנייה לא ממש... אני רואה מדי פעם בערוץ 3, לא רציני....
אם אתה רוצה לדעת רקע על הסדרה, אז מה שאני יודעת:
מקס (ג'סיקה אלבה) היא הונדסה במעבדה ויצרו אותה עם כוחות מיוחדים. גדלו אותם וחנכו אותם לצבא, להרוג, לפגוע!
מקס הצליחה לברוח משם ושחררה את חבריה משם, לכל מי שהיה פעם כמו מקס, יש לו מן ברקוד על הצוואר. מן סימן זיהוי!
ועכשיו היא עובדת בשליחויות, ויש בחור בשם לוגן שעוזר לה בכל מה שקשור למוטנטים, למצוא חברים, לנצח רעים, וכל מני כאלה....
נראה לי שזהו, אם מישהו יודע עוד משהו, או ששכחתי, אז מוזמן להוסיף

dogli3

New member
תודה

אך את כל זה הבנתי ממספר הפרקים המצומצם שראיתי. :)

LadyLuvJess

New member
זה לא ממש מדוייק.. <ננה בננה!!>

אני ראיתי את כל העונה הראשונה ואת רוב השנייה ומה ששירן אמרה נכון, אבל לא ממש מדוייק. מקס הונדסה גנטית (אבל אני לא אפרט על זה כי יכול להיות ספוילר למי שלא ראה ורוצה לראות) והכוחות שלה לא מיוחדים כמו של המוטנטים היקרים שלנו בפרוייקט איקס, אלא פשוט היא יכולה ללכת מכות עם הרבה אנשים בבת אחת, היא יכולה לראות ולשמוע למרחק וכמובן כישורי ההישרדות שלימדו אותה וכו' וכו'. היא נולדה במקום שנקרא מנטיקור שזה מעבדה ממשלתית סודית שעשתה ניסויים בילדים שיחקה להם עם הדיאנאיי- שמה להם דיאנאיי של חיות וכל מיני כאלה, חינכה אותם לחיי צבא- לוחמים ובעיקר רוצחים. לכל ילד במקום הזה יש ברקוד- לפי הברקוד יודעים שהם ממנטיקור אז זה מין סימן זיהוי אבל זה בעיקר המספר שלהם. יום אחד חבריה היקרים של מקס (היא מתייחסת אליהם וקוראת להם אחים שלה) גילו תכונות אנוש, נתנו אחד לשני שמות והחליטו לברוח. הקבוצה שלה ברחה והתפזרה. אחרי כמה שנים היא למדה להסתדר, היא גילתה שהתכונות והכישורים שלימדו אותה משמשים טוב לגניבה, והיא גונבת בעיקר מהעשירים שיש להם הרבה מאוד, ומכל מיני פושעים ופושעי מאפיה. היא עובדת בחברת השליחויות כדי להכיר את העיר ולמצוא מקומות ואנשים שמהם אפשר לגנוב. ככה היא גם פוגשת את לוגן- כשהיא גונבת ממנו, אני לא זוכרת עכשיו בדיוק איך, אבל הם מתחילים לעבוד ביחד, היא מגלה שהוא בן אדם טוב שעוזר לאנושות בדרכו שלו מאז הם עובדים ביחד תמיד עוזרים אחד לשנייה ו...את השאר תגלו לבד.
איזה סיפור מגילה ארוך...
טוב נו, לונורא

rds15

New member
להשלים את איך מקס פגשה את לוגן

היא העבירה איזה חבילה לבניין ממול לבניין שלו ובעזרת הראייה המיוחדת שלה היא ראתה בבית שלו איזה פסל יקר של חתול ובלילה היא חזרה לשם כדי לגנוב אותו ושם היא פגשה את אישתו של איזה בוס מאפיה שלוגן מנסה לגרום לה להעיד נגד בעלה נראה לי ואת לוגן וביום אחרי זה לוגן הגיע לבית שלה כדי לבקש ממנה עזרה בכל מיני דברים שהוא מעורב בהם

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה..זה..זה חיקוי של אלקטרה! (סדרת קומיקס מצויינת!) בחיים לא ראיתי את הסדרה הזאת וכל הזמן חשבתי שזה חיכוי של אלקטרה... עכשיו ממה שכתבת פה אני בטוחה! הם פשוט לקחו את אלקטרה ועשו עליה ניסויים עד שיצא אממ.. מלאך שחור.. (???) למרות שיש כמה דברים שונים.. (דיי משמעותיים..) (זה נשמע ממש מוזר! "עשו עליה ניסויים"
)

למעלה