מלאך פעם כתב...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
מלאך פעם כתב...

הרבה אנשים נכנסים ויוצאים מחייך, אבל רק ידידים אמיתיים משאירים את חתימתם בתוך לבך. כדי להסתדר עם עצמך, תשתמש במוח כדי להסתדר עם אחרים השתמש בלבך. אם מישהו בוגד בך פעם אחת, זאת בעיה שלו אם מישהו בגד בך פעמיים זאת כבר בעיה שלך. מחשבות גדולות, דנות ברעיונות מחשבות בינוניות, דנות במקרים מחשבות קטנות, דנות באנשים. אלוהים נותן לכל ציפור את האוכל שלה אבל, הוא לא זורק אותו לתוך הפה. מי שמאבד כסף, מאבד הרבה מי שמאבד ידיד, מאבד יותר מי שמאבד את אמונתו, מאבד הכל. בני נוער יפים, זאת עבודה של הטבע אבל אנשים מבוגרים ויפים הם עבודת אומנות. יופי - זה משחק ילדים אופי - זה גורל החיים. למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כל כך הרבה... זמן כדי לעשות את כולם בעצמך. אז שיהיו לכם חיים מלאים.

sidi

New member
ריקי

משפטי מחץ? אחלה יפה מאוד
תודה.

Queen Of Love

New member
אוקי סידי..

אז תטפל לי בזה בבקשה. אתה עורך הדין שלי מהיום, מיניתי אותך לתפקיד
- ערוך הדין

sidi

New member
טוב

אז אני טייס, עורך דין, ומחר אני אהיה רופא אבל אין בעיה, ריקי שלום, אני מייצג את מלכת הלבבות (לירי) החל מתאריך 4/7/02. אבקש בשמה אישור להפיץ כמה שורות ממכתבך באתרים נוספים באינטרנט וכמו כן לחברים קרובים. במידה ולא אקבל כל התנגדות ממך עד לתאריך 4/7/02 בשעה 11:30 לפני הצהריים אני רואה בזה אישור להפצת השורות. מן המותר לציין ששורות אלו לא יופצו באתרי זימה כמובן. בכבוד רב,

@@

New member
עו"ד סידי, אני מוחה ../images/Emo88.gif

בלי לפגוע בזכויות לכבוד מלכת האהבה באמצעות עו"ד סידי אני מתנגדת בכל תוקף, להפצת השורות אשר נכתבו פה בשעת בוקר מאוחרת, ראיתי את ההודעה אך ורק עכשיו (שעון ישראל: 12:05 ) ולכן, אינך יכול לאשר עפ"י דעתך בלבד, לכן אבקשך להכין כתב הגנה ולמסור אותי למייפה כוחי עוד" מרין. בכבוד רב @@ ריקי

mariana

New member
מישהו קרא לי?../images/Emo11.gif

מרשתי ריקי מה הולך פה?? אני צריכה לאתר את סידי? ואולי למסור מכתב הוצאה לפועל? אני לא מסכימה בשופ פנים ואופן שתגנבו שורות אלו ממרשתי ריקי, כי היא אינה מסכימה. רק לי היא מסכימה להישתמש בשורות אלו, כי עבודה לי אליה היא בחינם

@@

New member
עו"ד מרין

אני מבקשת אותך לפנות לעו"ד סידי ולהסדיר את העניין, כי לפי מה שרואות עיניי, השורות נגנבו מלפני 50 דק´, ולכן אבקשך לפעול בעניין בהקדם האפשרי

Queen Of Love

New member
מרינוש!!

מרינוש, אחותי, מה קורה
תראי איך התקשטתי לכבודך היום
קבלי
סידי!! HELP

sidi

New member
חחחח

כתב הגנה? על שום מה ולמה? על שום פלפל ושמן זית או על שום פלפל ושמן חמניות? היה לך מספיק זמן להתנגד, עכשיו זאת בעייה שלך.

@@

New member
טוב, סידי, אתה הולך איתי ראש בראש

העו"ד שלי כנראה לא עושה את עבודתה כראוי ולכן אני חושבת שאני אייצג את עצמי, יש לך בדיוק 2 דק´ לרשום לי מכתב התנצלות וכמובן שאת השורות שלי אף אחד לא לוקח. מה זאת אומרת, היה לי מספיק זמן להתנגד? יש אנשים שעובדים ולא גושלים כל היום, כמוך למשל, אז תירגע ומיד! אני ממתינה למכתב התנצלות

sidi

New member
מצטער

אבל הבעיות עם העו"ד שלך לא כל כך מעניינות אותי, אני רגוע מאוד (אני אחרי כמה רגיעונים של הדס) ולא מקובלת עליי ההשמצה שלך שלך לגבי כמות הזמן שבה אני גולש. אבל עכשיו ברצינות, מה את מתנגדת כל כך, הרי בסוף גם ככה היית נותנת להשתמש בשורות וציינת גם שהיא לא תשתמש בהן באתרי זימה למיניהם אלא רק במקומות מכובדים.

@@

New member
סידי,נרגעת???

הכתב ההגנה שלך אינו משכנע בכדי שאעביר לכם את זכויות היוצר שלי, אני חוזרת ודורשת מכתב התנצלות, אני חושבת שנוכל להגיע להסדר כספי ראוי ובכך נסגור את העניין אבל אני לא שוכחת את מכתב ההתנצלות. ולך עו"ד יקרה שלי, אני לקוחת את מילותיי בחזרה ומודה לך על ההגנה הטובה ביותר ובייחוד על השירות חינם, אוהבת.

mariana

New member
רגע את לא יכולה להאשים אותי../images/Emo88.gif

משרשתי ריקי לא רק אותך אני צריכה לייצג יש לי מלא עבודה על הראש, אני חושבת שאת צריכה לשלם לי משהו להתחלה כדי שאני אבצע אצ עבודתך כראוי, בינתיים אני מתפלת בלקוחות שמשלמים לי הרבה יותר. אז כחברתי הטובה אני אעשה לך את העבודה בחינם איזה פיצול יאחושלייייייייייייי סידי מרשתי ריקי נמצאת בעבודה ועובדת ולא כמו האחרים שמסלבטים פה מהבוקר כמוך, אני שולחת מכתב הוצאה לפועל למנהל שלך אחרי שאני אאתר אותו ואבקש שאפתר אותך מעבודתו, כי אתה לא ראוי לקבל משכורת על מה שאתה לא מבצע. או שתוותר ותבקש מריקי סליחה "במכתב אהבה" או שאתה בחוץ נו ריקי אני מקווה שאחרי זה יעזור משהו.

למעלה